Up to 15%+20% OFF Valid Now to Power Up Your Arsenal during this Sales Season! Learn More

SECS

Alankomaat Post - PostNL Seuranta

Radan Alankomaat Post - PostNL pakettiin Online saada kohteisiin ja alkuperän seurannan tiedot yhteen paikkaan seurantanumero tai Alankomaat Post - PostNL API tukea kirjattuna, paketti, EMS

postnl-parcels
  For businesses

  Alankomaat Post - PostNL branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Alankomaat Post - PostNL tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Alankomaat Post - PostNL tracking API
  For Shopify

  Alankomaat Post - PostNL tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Radan Alankomaat Post - PostNL pakettiin Online saada kohteisiin ja alkuperän seurannan tiedot yhteen paikkaan seurantanumero tai Alankomaat Post - PostNL API tukea kirjattuna, paketti, EMS

  Contents

  • Etsi yhdellä napsautuksella
  • Automaattinen muistutus
  • Rahtikirjoja hallintatoiminto
  • API-toiminto

  Pitkään PostNL oli vain postilaitos Alankomaissa. PostNL on kaksi suurta TNT-alueesta, Mail ja Express, kasvoi apart enemmän, kukin omia strategioita. Vuonna 2011 TNT Expressin erotettu ja valtion postilaitos jatkoi PostNL. Olemme yritys, joka käsittelee kirjeiden, pakettien ja kaikki liittyvät kirjeiden ja pakettien. Työskentelemme myös Belgia, Luxemburg, Yhdistynyt kuningaskunta, Saksa ja Italia. Elämme maailmassa, jossa digitaalisia sisältöjä on rooli yhä jokapäiväisessä elämässämme. Nämä palvelut kehittyvät hyvin nopeasti. Laitamme meidän kekseliäisyyttä hyvä käyttää jatkuvasti keksiä uusia tapoja yhdistää lähettäjät ja vastaanottajat. Olemme tuottaa sähköpostin yli 200 vuotta, Alankomaissa ja ulkomailla. Olemme tärkeä linkki fyysisen ja online-maailmassa. Meillä on laajin kirjeiden, pakettien ja verkkokaupan Benelux-maissa. Yhdistelmiä älykkäitä verkkoja ja digitaalisille sovelluksille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme arvokkaita ratkaisuja.

  TrackingMore Erinomaiset ominaisuudet

  Etsi yhdellä napsautuksella

  Etkö muista kymmenien kuriiripalveluyritysten online-haku-URL-osoitteita? Voit helposti hankkia logistiset tiedot yli 600 kuriiriyhtiöltä ympäri maailmaa kirjoittamalla yhden numeropainikkeen kysymyksen TrackingMore-palveluun. Kysymyspainike on yläreunassa, kokeile sitä!

  Automaattinen muistutus

  Huolestunut kuriirien toimituksesta, kun et ole kotona? Huolestutko postipaketin katoamisesta?Kirjoita sähköpostiosoitteesi hakutulosten alle ja ole ajan tasalla viimeisimmistä logistiikkapäivityksistä. Yksi tutkimus, nauti koko matkan. Tule kokeilemaan sähköpostihälytysominaisuutta!

  Helppo pääsy kansainvälisiin paketteihin

  Kansainväliset postipaketit vievät kauan ja päivittävät uuden paketinumeron joka kerta kun saapuvat maahan. Oletko huolissasi eri numeroiden pyytämisestä eri verkkosivustoilta? Käytä TrackingMore nyt! TrackingMore vastaa automaattisesti uutta tilausnumeroa paketti, jotta voit seurata yhtä numeroa maailmanlaajuisesti!

  TrackingMore liiketoimintatoiminto

  Trackingmore Trackingmore tarjoaa reaaliaikaisia laskutuskysymyksiä, konossementinhallintaa ja API-kyselyvaihtoehtoja 600 posti kuriirille ympäri maailmaa.Tukee englantia, ranskaa, saksaa, arabiaa ja 16 muuta kieltä. Se on välttämätön työkalu myyjien kansainvälisille logistiikkapalveluille.

  Rahtikirjoja hallintatoiminto

  Luo konossementtiraportti automaattisesti, antaa sinun löytää toimituksen epänormaali tila ajoissa, ratkaista ongelma ajoissa ja vähentää huonon arvioinnin riskiä.

  Automaattinen sähköposti-ilmoitus, jotta käyttäjät voivat olla ajan tasalla viimeisimmästä pikatilasta ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. 

  API-toiminto

  TrackingMore tarjoaa laatua ja vakautta sekä halpoja sovellusliittymätoimintoja, jotka muodostavat yhteyden saumattomasti yritykseesi.

  Mukautettu virallinen verkkosivusto -hakusivu

  Asiakkaat voivat tarkistaa tilauslogistiikan tilan suoraan virallisella verkkosivustollasi ilman erillistä kolmansien osapuolien tietosivustoa, jotta verkkosivun tuotekuvaa voidaan parantaa.


  Track all your parcels in one place.

  1181+ carriers Integrated

  Varaa demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1181+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1181+ Global Carriers >

  Arvion perusteella

  Overall rating
  4.4
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Kirjoita arvostelu

  Optimoi
  Asiakkaan oston jälkeinen siirtymä

  Halusitpa sitten päivittää lähetyksen tilan automaattisesti tai luoda myyntimahdollisuuksia, meillä on kaikki tarvitsemasi työkalut.