Kanadan Post Seuranta

Radan Kanadan post pakettiin Online saada alkuperä ja kohteisiin seuranta tiedot yhteen paikkaan seurantanumero tai Kanadan post API tukea rekisteröidyt, paketti, EMS

canada-post
  For businesses

  Kanadan Post branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  Kanadan Post tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free Kanadan Post tracking API
  For Shopify

  Kanadan Post tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Radan Kanadan post pakettiin Online saada alkuperä ja kohteisiin seuranta tiedot yhteen paikkaan seurantanumero tai Kanadan post API tukea rekisteröidyt, paketti, EMS

  Contents

  • Etsi yhdellä napsautuksella
  • Automaattinen muistutus
  • Rahtikirjoja hallintatoiminto
  • API-toiminto

  Canada Post on maailman johtava innovatiivisten fyysisiä ja sähköisiä toimitus ratkaisuja, luoda arvoa asiakkaille, työntekijöille ja kaikki kanadalaiset. Rakentaa ja ylläpitää luotettavien suhteita työntekijät, Asiakkaat, kumppanit, toimittajat ja meidän osakkeenomistaja on olennainen liiketoimintaamme, maine ja menestyksemme. Hallintaan eettinen tavalla ohjaavat sosiaalista vastuuntuntoa ei ole pelkästään hyvien kauppatapojen; se on oikea tapa toimia. Kuten kaikki suuret järjestöt Canada Post on usein edessään haasteita, jotka edellyttävät vaikeita päätöksiä. Canada Post käytännesääntöjen selittää käyttäytymistä, joka on odotettavissa työntekijöiden yrityksen kaikilla tasoilla ja tarjoaa tietoa mistä löytää lisäohjeita.

  TrackingMore Erinomaiset ominaisuudet

  Etsi yhdellä napsautuksella

  Etkö muista kymmenien kuriiripalveluyritysten online-haku-URL-osoitteita? Voit helposti hankkia logistiset tiedot yli 600 kuriiriyhtiöltä ympäri maailmaa kirjoittamalla yhden numeropainikkeen kysymyksen TrackingMore-palveluun. Kysymyspainike on yläreunassa, kokeile sitä!

  Automaattinen muistutus

  Huolestunut kuriirien toimituksesta, kun et ole kotona? Huolestutko postipaketin katoamisesta?Kirjoita sähköpostiosoitteesi hakutulosten alle ja ole ajan tasalla viimeisimmistä logistiikkapäivityksistä. Yksi tutkimus, nauti koko matkan. Tule kokeilemaan sähköpostihälytysominaisuutta!

  Helppo pääsy kansainvälisiin paketteihin

  Kansainväliset postipaketit vievät kauan ja päivittävät uuden paketinumeron joka kerta kun saapuvat maahan. Oletko huolissasi eri numeroiden pyytämisestä eri verkkosivustoilta? Käytä TrackingMore nyt! TrackingMore vastaa automaattisesti uutta tilausnumeroa paketti, jotta voit seurata yhtä numeroa maailmanlaajuisesti!

  TrackingMore liiketoimintatoiminto

  Trackingmore Trackingmore tarjoaa reaaliaikaisia laskutuskysymyksiä, konossementinhallintaa ja API-kyselyvaihtoehtoja 600 posti kuriirille ympäri maailmaa.Tukee englantia, ranskaa, saksaa, arabiaa ja 16 muuta kieltä. Se on välttämätön työkalu myyjien kansainvälisille logistiikkapalveluille.

  Rahtikirjoja hallintatoiminto

  Luo konossementtiraportti automaattisesti, antaa sinun löytää toimituksen epänormaali tila ajoissa, ratkaista ongelma ajoissa ja vähentää huonon arvioinnin riskiä.

  Automaattinen sähköposti-ilmoitus, jotta käyttäjät voivat olla ajan tasalla viimeisimmästä pikatilasta ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. 

  API-toiminto

  TrackingMore tarjoaa laatua ja vakautta sekä halpoja sovellusliittymätoimintoja, jotka muodostavat yhteyden saumattomasti yritykseesi.

  Mukautettu virallinen verkkosivusto -hakusivu

  Asiakkaat voivat tarkistaa tilauslogistiikan tilan suoraan virallisella verkkosivustollasi ilman erillistä kolmansien osapuolien tietosivustoa, jotta verkkosivun tuotekuvaa voidaan parantaa.


  Track all your parcels in one place.

  1240+ carriers Integrated

  Varaa demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1240+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1240+ Global Carriers >

  Arvion perusteella

  Overall rating
  4.3
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Kirjoita arvostelu

  Uudista omasi
  Lähetyksen seuranta tänään

  Haluatko automatisoida lähetyspäivitykset tai parantaa toimitustehokkuuttasi? TrackingMoren tehokkaan API:n avulla sinulla on kaikki työkalut käden ulottuvilla muuntaaksesi asiakkaasi oston jälkeisen matkan.