TrackingMore feature

Branded tracking pagina

Creëer een WOW-ervaring voor het volgen van bestellingen voor uw klanten. Verminder WISMO-oproepen en stimuleer herhaalverkopen.

Boek nu een demo

Vertrouwd door toonaangevende merken in eCommerce, fulfillment, finance, IT en andere sectoren

Volg bestellingen met één klik

Geen verkeer meer doorsturen naar een carriersite. Communiceer langer met klanten op uw website door hen in staat te stellen de verblijfplaats van de pakketten rechtstreeks te controleren op een aangepaste trackingpagina.

Krijg extra marketingkanalen

Maak van het volgen van pakketten een uniek contactpunt van de reis van de koper. Breng nieuwe merchandise op de markt of verkoop deze voor extra inkomsten.

Centraliseer alle carriergegevens

Overzicht van uw leveringsactiviteiten met betrekking tot pakketvolume, doelregio's, snelheid van vervoerders, uitzonderingen, enz. op één dashboard voor effectieve besluitvorming.

Vereenvoudig ticketbeheer

Vaarwel aan overweldigende WISMO-telefoontjes van bezorgde klanten. Hallo aan een geweldige ervaring na aankoop en verbeterde bandbreedte van het klantenteam.

Verzamel klantrecensies

Vraag uw klanten naar de verzendervaring door verzendcontrole in te schakelen op de trackingpagina. Verzamel de verzendbeoordeling van uw klanten om elke verzendroute te optimaliseren

Ontdek meer trackingMeer functies

FAQ

Een branded tracking-pagina is een webpagina die is ontworpen om de leveringsgegevens van uw klanten weer te geven. Het bevat meestal uw merklogo, kleuren en andere visuele elementen voor een consistente look. Uw klanten kunnen deze trackingpagina gebruiken om de leveringsvoortgang van hun bestellingen en de verwachte leveringsdatums te achterhalen.
Met de trackingpagina van TrackingMore kunt u de kop, kleur, logo, bezorgberichten, voettekst, enz. van de trackingpagina op elke gewenste manier aanpassen. Daarnaast kunt u meer verkopen genereren door gepersonaliseerde aanbevelingen aan te bieden op de trackingpagina. U kunt het ook integreren met sociale media en GA4. Hierdoor kun je je klantgedrag nauwkeuriger volgen.
1. Voeg essentiële details toe. Dit omvat het ordernummer, trackingnummer, vervoerder, geschatte leverdatum en een voortgangsbalk voor verzending. 2. Mobielvriendelijk. Zorg ervoor dat uw merktrackingpagina er geweldig uitziet voor zowel laptop- als mobiele gebruikers. 3. Meertalige instellingen. Dit kan erg handig zijn als uw kopers uit verschillende delen van de wereld komen. 4. Voeg berichten toe zoals CTA's, kortingen, bedankbriefjes, beleidsupdates, enz. om in contact te komen met uw klan
Het kan de lifetime value van uw klanten verhogen. Door klanten op de hoogte te houden van hun bestellingen en leveringen, kan hun winkelervaring aanzienlijk worden verbeterd, waardoor het gemakkelijker wordt om ze te upsellen of om te zetten in terugkerende loyale kopers en de kans op retouren te verkleinen. Ondertussen, met minder ""waar is mijn bestelling"" vragen die moeten worden beantwoord, kan uw klantenteam productiever zijn en diensten van hogere kwaliteit aanbieden.

Transformeer uw
Zending vandaag nog volgen

Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.