TrackingMore feature

Volg alle zendingen in één keer

Krijg een overzicht van al uw pakketbezorgingsgegevens. Evalueer de prestaties van uw vervoerders en optimaliseer uw logistieke activiteiten. Identificeer onregelmatigheden in de hele logistieke keten en handel late leveringen en uitzonderingen snel af.

Boek nu een demo

Vertrouwd door toonaangevende merken in eCommerce, fulfillment, finance, IT en andere sectoren

Vervoerders aan boord wereldwijd

TrackingMore beschikt over een netwerk van 1000 reguliere vervoerders wereldwijd, zoals USPS, FedEx, DHL en UPS, en kan op uw verzoek nieuwe vervoerders toevoegen! Geen individuele integratie van vervoerders meer. Bespaar tijd en geld met één integratie!

Pakketbezorging automatisch van begin tot eind controleren

Houd uw klanten op de hoogte van de verblijfplaats van hun pakketten op elk kritiek punt van de leveringslevenscyclus. Stel hen in staat om volledige transparantie te hebben over hun bestelstatus.

Automatisch detecteren van vervoerders op basis van trackingnummers

U verspilt geen tijd meer aan het handmatig controleren en verifiëren van de vervoerder van elke bestelling. Het intelligente systeem van TrackingMore kan vervoerders nauwkeurig herkennen op basis van het trackingnummerformaat en verkeerde invoer automatisch corrigeren.

Indelingen voor trackinggegevens verenigen

TrackingMore stroomlijnt uw workflow voor het volgen van bestellingen door gegevens van verschillende vervoerders te verzamelen en deze te markeren in 8 hoofdstatussen en 28 substatussen, zoals niet-geleverd, verzonden, ophalen, enz. Op deze manier kunt u op de hoogte blijven van de voortgang van alle zendingen.

Flexibel importeren en exporteren

Upload eenvoudig zendingen voor het volgen van bulkorders via de backend-, CSV- of API-functie van TrackingMore. Download onbewerkte verzendgegevens binnen enkele seconden.

Zendingen zoeken, bekijken en beheren

Filter en lokaliseer zendingen op leveringsstatus, vervoerder en andere parameters. Bekijk trackinggegevens op één centrale locatie en pas de verzendgegevens naar wens aan.

Ontdek meer trackingMeer functies

FAQ

Zichtbaarheid van zendingen verwijst meestal naar realtime tracking van de activiteiten en verblijfplaats van de zendingen, inclusief welke hubs ze hebben doorkruist en waar ze onderweg zijn.
Door te investeren in realtime zichtbaarheid van zendingen, kunnen bedrijven inzicht krijgen in hun logistieke activiteiten en eventuele wanpraktijken identificeren die hun leveringsefficiëntie belemmeren, zoals de verkeerde keuze van vervoerders, onregelmatige kraampjes in een bepaald controlepunt, enz. Het kan bedrijven ook helpen sneller te handelen in geval van leveringsincidenten. Ondertussen kan een hogere zichtbaarheid van zendingen uw consumenten meer gemoedsrust bieden, waardoor uw ko
een. TrackingMore centraliseert alle verzendgegevens in één kanaal, waardoor het voor bedrijven gemakkelijker wordt om hun leveringsvoortgang te volgen. b. TrackingMore is diep geïntegreerd met 1000 wereldwijde mainstream carriers en kan snel nieuwe onboarden op verzoek van klanten, waardoor het voor wereldwijde klanten gemakkelijk wordt om hun regionale aanwezigheid uit te breiden. Lees meer over onze vervoerderspartners. c. TrackingMore biedt de beste value-for-money tracking-oplossing op
Een hogere zichtbaarheid van de zending kan uw consumenten meer gemoedsrust geven, waardoor hun angst na aankoop wordt verminderd. Op deze manier kan het ook uw operationele kosten verlagen die gepaard gaan met stijgende WISMO-oproepen, klachten van klanten en terugbetalingsverzoeken.

Transformeer uw
Zending vandaag nog volgen

Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.