TrackingMore feature

Leveringsmeldingen

Verzend automatisch e-mail- en sms-verzendmeldingen bij elk aflevercontrolepunt om uw klanten een gevoel van zekerheid te geven. Minimaliseer negatieve klantinteracties en lever een bevredigende ervaring na aankoop.

Boek nu een demo

Vertrouwd door toonaangevende merken in eCommerce, fulfillment, finance, IT en andere sectoren

Uw meldingstijdlijn in kaart brengen

Selecteer meldingstriggers van uw keuze met één druk op de knop. Bepaal wanneer u uw klanten moet informeren over hun bestelstatus in een soepele stroom van e-mails of sms-berichten.

De meldingssjabloon aanpassen

Maak gebruik van onze editor voor slepen en neerzetten om uw verzendmeldingen een gewenste uitstraling te geven en tegelijkertijd uw merkidentiteit te laten zien.

Optimaliseer de leveringstarieven van uw bestelling

Ontvang direct meldingen voor eventuele leveringsfouten. Verminder klachten van klanten met een snelle reactie op pakketschade, verlies, diefstal, vertragingen, enz.

Herhaalaankopen cultiveren

Cultiveer loyalere klanten met een transparant ordervolgsysteem en een ongeëvenaarde ervaring na aankoop. Stimuleer herhaalverkopen en verlaag de kosten voor klantbehoud.

Ontdek meer trackingMeer functies

FAQ

Deels wel. De functie voor e-mailmeldingen is gratis voor iedereen. Als u echter de sms-meldingsfunctie wilt inschakelen, moet u upgraden naar een betaald abonnement dat begint bij $ 8 / maand.
Beide zijn gunstig voor uw eCommerce-bedrijf, omdat ze uw WISMO-tickets aanzienlijk kunnen verminderen en de klanttevredenheid kunnen verhogen. De trackingpagina van het merk is echter meer geschikt als u uw siteverkeer langer wilt behouden, de prestaties van uw site wilt verbeteren en op een dieper niveau met klanten wilt communiceren terwijl u extra verkopen genereert, omdat deze is ingebouwd in uw eigen platform. Aan de andere kant kunnen verzendmeldingen een perfecte match zijn, vooral als u
Waarschijnlijk zijn de e-mailmeldingen gemarkeerd als Spam. Vertel uw kopers om hun spammappen voor e-mail te controleren.
Het wordt aanbevolen om het bestelnummer, de tracking-ID, de vervoerder en de verzendstatus van de ontvanger weer te geven, evenals uw merkafbeeldingen.

Transformeer uw
Zending vandaag nog volgen

Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.