Best Express Tracciatura spedizioni

Tracciatura Best Express italia-Trackingmore supporta la connessione a Aliexpress, Ebay, Magento, Shopify, Bigcommerce e altri. Esso offre Best Express API agli sviluppatori per la gestione delle tracciature e invia email ed SMS personalizzati sugli aggiornamenti delle spedizioni automaticamente.

Recensioni

Overall rating
4.8
  • 82
  • 10
  • 4
  • 0
  • 1
Scrivi una recensione
LEMBAB

HELLO BEST EXPRESS! BILA NAK HANTAR BARANG I? I BELI BUKAN UTK YOU PERAM BARANG I ! SEPATUTNYA 23HB DAH SMPI NOW 28HB DAH! YOU BUAT APA TIDO KE? FEEDBACK UTK BEST EXPRESS SEMUA TERUK TERUK

Scopri di più
best express taikk cibet

kurier paling cilaka abad ini dasar babi..apa hak ko nk return² barang akuu walaupun aku tak angkt call boleh jee letak brg tuu kt rumah sesapa atau tnya org kawasan situ..alasann tkde masa nk tanya ?? oii bro kau kje laa itu amanah tauuu kau kne jugak hntarr..aku dh bayarr tauu..kalau sebulan brg tak smpai sebulan tu la jugak kau snyap kn..dasar bodoh kurier teranjing kt malaysia nii..taktau bila wujud pun taktahu

Scopri di più
biba

lambat gila baby

Scopri di più
Koshyyy

Aku pernah beli barang dari China sampai ke Malaysia cepat ja tapi dapat dekat Best courier ni slow gila macam hanat! Seminggu baru dapat. Peram apa lama2 sial lah! Ni baru beli barang dari China tengok2 dapat dekat courier sial ni lagi. Sakit betul hatiku dahla nak pakai 20/2/2022 ni memang tak sempat lah! J&T, shopee express, ninja van, abx laju ja. Celaka!

Scopri di più
sial

tolong eh drpd tuari duk non arrival shipment patu ttbe delivery attempt was unsuccessful, ape benda bodo . seller elok-2 sekejap je ship out brg , brg sampai malaysia pon cepat ttbe dpt courier bodoh mcmni.. benda org nk pakai urgent tau babi.. tu kalau parcel aku hilang or rosak mmg sial perangai

Scopri di più
Bob Theman

Fuck you cunt nigger cunt.

Scopri di più
J

Took 10 days to reach Melaka from shah alam. I think I can walk to shah alam and pick it up and walk back to melaka within this 10days. This logistic company is the worst i ever used. Those parcels which I bought later than this parcel already received and this company yet to deliver. Please avoid this logistic company if you need your parcel urgently.

Scopri di più
user

Alamat Pasir Mas Kelantan, pergi hantar ke Kuantan nak buat ape. x reti baca ke. Dah lah xde update ape. Tulis departed from Kuantan smpai berhari... jauh betul kuantan ke kelantan.. makan masa berhari2..

Scopri di più
Siput bin babi

Courier servis paling terus abad ini.. lebih baik pakai siput babi lagi laju pada best Express taik kucing

Scopri di più
Sha

Just wanna know. If tak boleh hantar tu , angkat call cust , reply cust biar boleh pergi pickup . Ini tidak seminggu dua peram buat apa ???

Scopri di più
User

5 parcels stuck dekat SGKLG dekat 20 hari tak de gerak langsung!!! Haram jadah best express ni... Gi mampos jgn buka company kalau x mampu nak hantar barang... Boss best express kalau u nampak messege ni. Malu muka kau!!! Bodoh!!!

Scopri di più
John

Service terrible they lie a lot say delivery attempted they never attempted a delivery we never went out and we had no phone call only a text mrssage saying it was a. Delivery very slow inreliable compay lies no actipn

Scopri di più
put

memang last guna courier ni ,, lambat smpai smpai kat hub 31 dec lagi tp tk gerak langsung

Scopri di più
ika

barang nak hantar cepat memang xla kan ! pun teruk , alasan yang digunakan warehouse overlimit ! xkan lama macamni ! i dont know why shopee using your courier . memang lambat sangat . i xpernah jumpe la courier macamni ! barang i seminggu nk masuk dua minggu dekat PKG HUB tu tkbergerak ! whyyy ? dhla tkupdate apa2 , ergghhhh disappointed ! so bad !

Scopri di più
Mohd Hazali Bin Ramli

bodoh

Scopri di più
lumrah

kdg2 dpt servis laju, kdg2 ada masalah, biasa la tu, manusia kn yg buat kje, bkn malaikat, saya pn kdg marah jgk klau lambat, tp d pikir balik xguna jgk marah, nk suara kn hak kita boleh je cuma emosi kna jaga, yg buat kje pn klau ikhlas xde la tertekan sgt, gaji pn barulh berkat, itu je lh yg makcik nk ckp

Scopri di più
Zul

Best express ni hantar pakai becaa ke ape.. Cukup2 lembab buat keje.. Masaalahnye dari china ke malaysia lagi cepat dua hari je.. Ni dari pkg hub ke iph dc amik masa 3hari.. Lepastu dari iph dc ke Pkxtw dua hari tak sampai2.. Gile ke.. Betoi2 hanta pakai becaa.. Bile letak 1bintang tak keluar post plak tu.. Letak 5 elok je post..

Scopri di più
Joy

Pandai aku letak 1bintang haram tak post.. Letak lima baru post.. Mantap

Scopri di più
Gg

Cukup lembab.. Dh boleh tuka name courier kot.. Buang expres letak siput.. Dari cina ke malaysia lg cepat.. Hanto pakai beca la kot.. Mantap

Scopri di più
eehhh

smpai kat hub 17/12 smpai skrang barang tak smpai2, esok dah masuk 28/12. dah nak masuk 2+ minggu. bila tngok review lain risau pula parcel hilang.

Scopri di più
1 2 3 4 5 >

Contact Us

First Name*

Last Name*

Company Name*

Job Title*

Company Email*

Country*

Phone

Topic*

Message

By submitting this form, I confirm that I agree to the collection and processing of personal data by TrackingMore, as further described in the Privacy Policy