Ninja Van Malaysia Sendungsverfolgung

Einfache und bequeme Verfolgung für Ninja Van Malaysia Express-Trackingnummer, Echtzeit-Zugriff auf die neuesten Express-Informationen.

Rezensionen

Overall rating
4.9
  • 118
  • 2
  • 4
  • 0
  • 0
Schreiben Sie eine Bewertung
nur

I was doing my works and one of your staff called me to deliver an item from shopee. Unfortunately, I couldn't answer the call however, I've called him back just to listen to him being rude. The context is that he couldn't find my house but I really don't mind if he asked me nicely as the other courier do. Please improve the way your staff talks with customers. The item's ID: SPE7279747392

Zeige mehr
Suri

Aku sgt2 la bersyukur dapat barang dalam masa 31 hours je dr time order kat lazada sampai dapat ke tangan, dr jb ke kota dmnsr. Mintak2 la ninja van dah insofi diri, toksah le buat perangai buruk tak ambik serius dgn barang2 kurier.

Zeige mehr
customer terbahagia

patutnya 6/1 dah sampai tapi dia tak hantar pasaipa taktahu . ni dah 7/1 dia kata takleh hantar lagi sbb jauh dgn parcel banyak . jaraknya 5 minit je

Zeige mehr
Blabla

out delivery kol 10 pagi lagi . kita duk tunggu nya sampai xboleh kluar rumah xdk orang . Last ii dia hantar kol 7

Zeige mehr
Blabla

out delivery kol 10 pagi lagi . kita duk tunggu nya sampai xboleh kluar rumah xdk orang . Last ii dia hantar kol 7

Zeige mehr
Blabla

out delivery kol 10 pagi lagi . kita duk tunggu nya sampai xboleh kluar rumah xdk orang . Last ii dia hantar kol 7

Zeige mehr
Fuck ninjavan

Mende lembab sangatnyeeeeeeeee adoi..

Zeige mehr
Ms Tan

The react fast and polite when handle my parcel that want to change address. Appreciate it very much.

Zeige mehr
Yuu

Asal dapat ninja van je mesti delivery malam2 Ada Hari Tu dapat barang pukul 10.30 pm lebih nasib baik tak tidor Lagi. Siang2 busy teruk ke tak boleh delivery Siang?? Check tracking barang out delivery tengah Hari dapat Malam fuhh

Zeige mehr
Emy

Ninjavan ni dlvry jln.kaki ke.barang dekat hub da beberapa hari.xkeluar dlvry ke.kt sistem tracking xupdate apa pon.barang asyik pending alamat xcomplet.padahal full address da tu.xpyh ada logistics ninjavan la kalo cmni services.

Zeige mehr
Laila

Sy order barang dah lama , dn dr 11hari bulan barang dh de kat ninja van tp sampai skrg barang pending dn check tracking numb pon cam tak update^ .. mungkin bagi setenga pekerja barang tu tk penting bagi korang..tapi bagi kami tu penting . . Korang pekerja perna oder brg juga kan so pasti korang paham macam mana rasa nya menunggu barang

Zeige mehr
Laila

Sy order barang dah lama , dn dr 11hari bulan barang dh de kat ninja van tp sampai skrg barang pending dn check tracking numb pon cam tak update^ .. mungkin bagi setenga pekerja barang tu tk penting bagi korang..tapi bagi kami tu penting . . Korang pekerja perna oder brg juga kan so pasti korang paham macam mana rasa nya menunggu barang

Zeige mehr
Nazre

Tiada respon status parcel...susah la orang nak guna barang cepat..tapi penghantaran macam buat kerja sambil lewa

Zeige mehr
Nur syazleza

Deliveryy so sloww kenapa ninja minyak habis ke? Cust bising mohon improve delivery servise

Zeige mehr
Aku

Malas nak cakap....lepas ni mana2 seller tak payahlah guna ninja van

Zeige mehr
Issara

Penghantar ninja van +60 13-228 3112 nama dlm whatsaap Aniq ninja van area alor setar sngat bodo ,biadap & x faham bahasa manusia . Penghantar ni dia x mau buat penghantaran sbb penghantaran pertama, aku busy dan x dak kat rumah aku dah ckp awl kat dia kata hri ni aku x dak kat rumah blh x klu hntr esok . So dia ckp dia nak cancel terus barg sya dan x nak hntr brg sya.dia kata sya dah oder n x ambik.lpstu dia kata sya kalu x ada duit x yah nak oder. Kat sini ada kaa kta aku x nak ambik barg tuuu kan ku just kata aku x dak kat rumah hantar hri len blh x lpstu dia trs cancel barg sya . Woi ninja  yg guna no +60 13-228 3112 hg x dak otak kaa paa ni haa fikir laa sikit klu ada otak tuu. Klu org busy dah x dak kat rumah nak bt cena haa. Kalo hg mls sangat nak bt kerja baik hg x yah nak bt kerja p masok jamban  laa bodo babi  ku dah ckp dengan hg baik2 tpi buat biadap ngan aku. Dasar manusia kurang ajar. Aku ckp ngn hg lgi bek ku cakap nagan  anjing laa bodoh. Penghantar ni memang biadap sangat.  Buang jaa laa pekerja biadap macam nii klu nak ambik pekerja pon plss laa jgan ambik pekerja yg jenis2 biadap bodo n x dak otak nii Aku memang dah rasa anti ngan ninja bodo nii sbb perangai bodo pekerja diaa.

Zeige mehr
Ryuu

Delivery servis hancur. Mcm mane lah korang ni boleh wujud? Manager ninja van ni pun kayu.. sbb tu servis pun mcm kayu. Ko x tengok ke feedback dari customer? Xreti2 nk buat improvement? Nasib baik shopee x bagi pilihan kurier. Klau ada, sumpah memang aku x kan pilih si lembab ninja kayu nih utk hantar barang... Dari 18 hb barang aku kt drop off ninja point, skrang ni dh 23 hb x smpai2 lagi. Barang aku order dari mainland china pun dh otw.. Ninja van lembab, ninja kayu

Zeige mehr
Lembap

Courier paling lembap dalam Malaysia... Hrga sama level dgn courier lain... Tp penghantaran tu Astaghfirullahalazim, memang nk kena tunggu bertahun ke baru smpai

Zeige mehr
Jefrey rozario

They claim that no body at home, so they did not sent the parcel. what a lie. We receive many parcel from jnt around the sametime..this is the 3rd time Ninja Van give such a stupid feedback.

Zeige mehr
NOORZUAEMA BINTI CHE KAMARULZAMAN

So bad your stff

Zeige mehr
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Contact Us

Vorname*

Nachname*

Company Name*

Job Title*

Company Email*

Country*

Phone

Topic*

Message

By submitting this form, I confirm that I agree to the collection and processing of personal data by TrackingMore, as further described in the Privacy Policy