Ninja Van Malaysia Review
3.0
Based on 547 reviews
  • 466
  • 14
  • 3
  • 2
  • 62
Penipu kuat
penipu

barang daripda bulan 8 sampai harini tak dapat tau tau dah dilupuskan sebab barang rosak eh bodo ninja van ada barang yg tak rosak tuh return laa balik anjing nampak sangat ah pekerja situ amik barang yg tak rosak tuh yg rosak tuh buang takpelaa eish service lembab management sampah bodo betul

2021-09-17 08:50:30

Reply
Dont Use Ninja Van
Kenny

wait 1 week still in Storing Hub!!! still can't understand why Shopee still get ninja van for delivery partner!!!!

2021-09-15 07:30:40

Reply
Tipu kuat
Kevewa

Customer change date....kepala bana dia...mesej ka apa pun tak de..nak change date apa...ninjavan dah teruk dah...

2021-09-09 15:12:47

Reply
Mr
Kanina

I still waiting til today. Penang to kl since 03/09/2021

2021-09-07 03:42:27

Reply
Buat keje lembab
Stupid courier

Berapa lama nak peram barang aku? Satu negeri pon amek masa berhari hari. Tutup jela bisnes kau ni. Servis lembab nak mampos. Sepatutnya letak nama company kau siput babi bkn ninja. Lembab!

2021-09-04 02:09:17

Reply
Bad service
Lvb

Barang hantar lambat & driver / delivery man pun service tak ok!

2021-09-03 03:34:24

Reply
Click to review
Please dont use Ninja Van
Dont use Ninja Van

I cant understand why shopee still using delivery for Ninja Van....Bad performence & efficiency...

2021-09-15 07:34:11

Reply
Poor and unreliable delivery
Vinod

Worst courier service in Malaysia.

2021-09-10 01:04:48

Reply

Reply Vinod

bart

yess very very very the worstest courier service.... so please dont use ninja van

2021-09-10 12:31:34

Reply
Courier man biadap
Perangai harem

Org xde duit kecik... Dia boleh pulak ckp sye pun xde duit kecik.. I xblh buat ape... Otk bebal ke apa... Tiap2 kali dtg pun sma je Tlg la... Ninjavan courier man is the worst

2021-09-08 02:55:25

Reply

Reply Perangai harem

Biadap

Area taman segar ni la sorng keje ninjavan.... Perangai mmng biadap nk mampus... Xreti hormat customer

2021-09-08 02:57:16

Reply

Reply Biadap

Bad courier man

Taman segar, segamat johor ni

2021-09-08 02:57:50

Reply
The worst, terrible and bad courier
Lance

Had already been told to rescheduled four time but haven't received the parcel yet. Just giving excuses saying no one receive the parcel, but i at home the whole day and didn't get any message about the parcel. And also always inform me fail to deliver the parcel at 11:00 pm. Be honest, what the hell are this company doing? Courier company? Delivery company? I think most likely reschedule company.

2021-09-04 11:29:17

Reply
hilang 1,400Rm
bangang

paket aku daripada seremban ke kl belum sampai lagi dah 3weeks, tau je korang dalam tu ada fon gaming, babi betul sial, bungkus compeny buang ke longkang taik

2021-09-03 06:06:30

Reply
Benci benci
Tah

Kenapa tibe2 delivery pending..brg dh kat malaysia kan..pending dari semlm..tak boleh nk track sbb website down..APAHAL !!!!!

2021-09-16 04:08:37

Reply
Worstest Courier service in Malaysia
L J

Worstest courier service.... so please dont use ninja van

2021-09-15 06:32:22

Reply
barang lembab
kipas lantai

beli barang pagi kul 11pgi 25/8, tunggu runner ambik esok nya, pastu tk update kt mana2 ,8 hari kemudian tiba2 ckp xder orang kt rumah walhal satu family aku ada kt rumah pada waktu tu tgh minum petang, esok pgi aku call kau ckp nk ambik drop point tp barang dh on delivery (famly ada rumah) tibe2 ckp tkder orang , mmg hebat r ninja van

2021-09-08 10:51:59

Reply
Slow macam siput babi
Lembab kalah siput

aku order barang dari 28/8/2021 sampai sekarang tak dapat lagi parcelnya. Dah seminggu woi, ni bukan barang dari oversea. Kalau slow macam gini, bungkus jeh lah company korang ni woi. adoi lah menyusahkan orang jeh lah.

2021-09-04 14:40:28

Reply
Lembap
Ninja kura2

Ninja van paling tahik untuk sistem kurier

2021-09-03 12:22:07

Reply
1 2 3 4 5 6 7 >