Ninja Van Malaysia Tracking

Ninja Van Malaysia tracking, TrackingMore provides Ninja Van Malaysia tracking API, shipment batch tracking management and an option to receive automated notification.

Reviews

Overall rating
4.9
  • 118
  • 2
  • 4
  • 0
  • 0
Write a review
Che Razali Che Wil

Vitamin lembu

Show More
Juju

Hari yg nak hantar Barang kat tempat masa Itu courier Xada cl.. I pun xada arranged cash yg secukupnya ..memang Salah saya xpi I Tanya sama Ada boleh tak buat online transfer? Xpi courier tu bising yg (pasal Itu la nak bayar Turus online je Kenapa nak buat coD ) selepas tu I ckp OK Esok I ambik brg Dia terus belak je sambil Ckp sendiri... Macam ini service ninja van ini xhormat customer..

Show More
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Show More
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Show More
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Show More
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Show More
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Show More
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Show More
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Show More
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Show More
....

Lepas ni boleh la ninja van improve penghantaran. Slow sangat penghantaran.

Show More
Farihah Ahmad Fadzil

Barang x sampai tp tulis delivered. Tidak ada hantar bukti terima melalui wasap

Show More
Norma

Barang x sampai tp tulis delivered

Show More
Norma

Barang x sampai tp tulis delivered

Show More
Limbeh

Rumah ada org. Tidak mari tapi status show dah sampi residential tapi no one receive .. pandai ya

Show More
Robiah Mohamef

Barang tidak sampai tapi sudah delivered

Show More
L

Penghantar barang campak barang di hadapan saya kemudian menjerit pergi mampus selepas saya cakap saya dah bayar servis,sebab saya tak nak turun bawah apartment ambil barang.

Show More
Puan inq

Saya klau order barang dr shopee dan bila nampak seller menggunakan servis ninja memang pening kepala di buatnya...ninja kurier nie servisnya sangat lembap dan staff yg hantar barang area paka nie pun buat lebih kurang je...saya pernah collect brg sendiri di gara2 barang tak di hantar ke rumah...bila call tak tak berjawap...pihak atasqn sila ambil pwrhatian dengan aduqn customer.

Show More
Tukang Menunggu

Order Shopee malam 20hb seller terus hantar….dapat ke ninja van 25hb baru received dropoff point….apa lanciau….pastu tak gerak lagi….time nak pakai urgent dia buat hal

Show More
Huswatul Hasanah Halimi

Skuter elektrik

Show More
1 2 3 4 5 6 7 >

Contact Us

First Name*

Last Name*

Company Name*

Job Title*

Company Email*

Country*

Phone

Topic*

Message

By submitting this form, I confirm that I agree to the collection and processing of personal data by TrackingMore, as further described in the Privacy Policy