Ninja Van Malaysia Review
9.8
Based on 96 reviews
  • 0
  • 0
  • 4
  • 2
  • 90
Nak refund barang.
Huswatul Hasanah Halimi

Skuter elektrik

2022-01-19 05:52:39

Reply
jauh sangat
customer terbahagia

patutnya 6/1 dah sampai tapi dia tak hantar pasaipa taktahu . ni dah 7/1 dia kata takleh hantar lagi sbb jauh dgn parcel banyak . jaraknya 5 minit je

2022-01-06 10:55:43

Reply
Lembab
Blabla

out delivery kol 10 pagi lagi . kita duk tunggu nya sampai xboleh kluar rumah xdk orang . Last ii dia hantar kol 7

2022-01-05 14:41:54

Reply
Kenapa suka hantar malam2
Yuu

Asal dapat ninja van je mesti delivery malam2 Ada Hari Tu dapat barang pukul 10.30 pm lebih nasib baik tak tidor Lagi. Siang2 busy teruk ke tak boleh delivery Siang?? Check tracking barang out delivery tengah Hari dapat Malam fuhh

2021-11-28 14:31:21

Reply
Barang pending
Laila

Sy order barang dah lama , dn dr 11hari bulan barang dh de kat ninja van tp sampai skrg barang pending dn check tracking numb pon cam tak update^ .. mungkin bagi setenga pekerja barang tu tk penting bagi korang..tapi bagi kami tu penting . . Korang pekerja perna oder brg juga kan so pasti korang paham macam mana rasa nya menunggu barang

2021-11-18 00:18:08

Reply
Driver tak hargai customer...dia tak salah...customer salah
Aku

Malas nak cakap....lepas ni mana2 seller tak payahlah guna ninja van

2021-11-12 11:30:41

Reply
Click to review
In 31 hours
Suri

Aku sgt2 la bersyukur dapat barang dalam masa 31 hours je dr time order kat lazada sampai dapat ke tangan, dr jb ke kota dmnsr. Mintak2 la ninja van dah insofi diri, toksah le buat perangai buruk tak ambik serius dgn barang2 kurier.

2022-01-11 14:49:35

Reply
Lembab
Blabla

out delivery kol 10 pagi lagi . kita duk tunggu nya sampai xboleh kluar rumah xdk orang . Last ii dia hantar kol 7

2022-01-05 14:41:54

Reply
Change address of the parcel
Ms Tan

The react fast and polite when handle my parcel that want to change address. Appreciate it very much.

2021-12-31 02:15:58

Reply
Barang pending
Laila

Sy order barang dah lama , dn dr 11hari bulan barang dh de kat ninja van tp sampai skrg barang pending dn check tracking numb pon cam tak update^ .. mungkin bagi setenga pekerja barang tu tk penting bagi korang..tapi bagi kami tu penting . . Korang pekerja perna oder brg juga kan so pasti korang paham macam mana rasa nya menunggu barang

2021-11-18 00:18:09

Reply

Reply Laila

Service out

Sya tunggu brg dri 29/12/21 sampai sekarang x sampai ii....lpstu tiba ii ckp brg msok air....saller pon post Bru tpi still mcm sama ja....semalam post arini check tracking no x update...gaji byr mahal post penghantaran pon byr mahal tpi service out

2022-01-16 08:42:25

Reply
Delivery servisse
Nur syazleza

Deliveryy so sloww kenapa ninja minyak habis ke? Cust bising mohon improve delivery servise

2021-11-13 00:01:26

Reply
complain: Staff biadab
nur

I was doing my works and one of your staff called me to deliver an item from shopee. Unfortunately, I couldn't answer the call however, I've called him back just to listen to him being rude. The context is that he couldn't find my house but I really don't mind if he asked me nicely as the other courier do. Please improve the way your staff talks with customers. The item's ID: SPE7279747392

2022-01-18 09:47:39

Reply
Lembab
Blabla

out delivery kol 10 pagi lagi . kita duk tunggu nya sampai xboleh kluar rumah xdk orang . Last ii dia hantar kol 7

2022-01-05 14:41:54

Reply
Barang pending
Fuck ninjavan

Mende lembab sangatnyeeeeeeeee adoi..

2022-01-01 19:31:55

Reply
Item pending xupdate sistem.peram item lama2 kat hub
Emy

Ninjavan ni dlvry jln.kaki ke.barang dekat hub da beberapa hari.xkeluar dlvry ke.kt sistem tracking xupdate apa pon.barang asyik pending alamat xcomplet.padahal full address da tu.xpyh ada logistics ninjavan la kalo cmni services.

2021-11-26 05:58:38

Reply
Barang tidak update
Nazre

Tiada respon status parcel...susah la orang nak guna barang cepat..tapi penghantaran macam buat kerja sambil lewa

2021-11-17 06:43:01

Reply

Reply Nazre

Laila

Barang sy dah dr 11 hari bulan tp pending..

2021-11-18 00:12:59

Reply
1 2 3 4 5 6 >

Contact Us

Your Name

Your Email

Topic

Shipping volume per month

Subject

Message