Ninja Van Malaysia Suivez vos colis

Saisissez le numéro de suivi pour suivre Ninja Van Malaysia. Les états de vos colis peuvent être trouvé chez Trackingmore. API Tracking

Critiques

Overall rating
4.9
  • 118
  • 2
  • 4
  • 0
  • 0
Écrire un avis
Che Razali Che Wil

Vitamin lembu

Afficher plus
Juju

Hari yg nak hantar Barang kat tempat masa Itu courier Xada cl.. I pun xada arranged cash yg secukupnya ..memang Salah saya xpi I Tanya sama Ada boleh tak buat online transfer? Xpi courier tu bising yg (pasal Itu la nak bayar Turus online je Kenapa nak buat coD ) selepas tu I ckp OK Esok I ambik brg Dia terus belak je sambil Ckp sendiri... Macam ini service ninja van ini xhormat customer..

Afficher plus
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Afficher plus
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Afficher plus
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Afficher plus
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Afficher plus
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Afficher plus
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Afficher plus
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Afficher plus
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Afficher plus
....

Lepas ni boleh la ninja van improve penghantaran. Slow sangat penghantaran.

Afficher plus
Farihah Ahmad Fadzil

Barang x sampai tp tulis delivered. Tidak ada hantar bukti terima melalui wasap

Afficher plus
Norma

Barang x sampai tp tulis delivered

Afficher plus
Norma

Barang x sampai tp tulis delivered

Afficher plus
Limbeh

Rumah ada org. Tidak mari tapi status show dah sampi residential tapi no one receive .. pandai ya

Afficher plus
Robiah Mohamef

Barang tidak sampai tapi sudah delivered

Afficher plus
L

Penghantar barang campak barang di hadapan saya kemudian menjerit pergi mampus selepas saya cakap saya dah bayar servis,sebab saya tak nak turun bawah apartment ambil barang.

Afficher plus
Puan inq

Saya klau order barang dr shopee dan bila nampak seller menggunakan servis ninja memang pening kepala di buatnya...ninja kurier nie servisnya sangat lembap dan staff yg hantar barang area paka nie pun buat lebih kurang je...saya pernah collect brg sendiri di gara2 barang tak di hantar ke rumah...bila call tak tak berjawap...pihak atasqn sila ambil pwrhatian dengan aduqn customer.

Afficher plus
Tukang Menunggu

Order Shopee malam 20hb seller terus hantar….dapat ke ninja van 25hb baru received dropoff point….apa lanciau….pastu tak gerak lagi….time nak pakai urgent dia buat hal

Afficher plus
Huswatul Hasanah Halimi

Skuter elektrik

Afficher plus
1 2 3 4 5 6 7 >

Contact Us

Prénom*

Nom*

Company Name*

Job Title*

Company Email*

Country*

Phone

Topic*

Message

By submitting this form, I confirm that I agree to the collection and processing of personal data by TrackingMore, as further described in the Privacy Policy