Ninja Van Malaysia Seguimiento

Seguimiento de envíos online de Ninja Van Malaysia. Localice en línea su paquete internacional, correo postal y expreso a través de trackingmore. Servicio API de soporte (API de seguimiento de Ninja Van Malaysia y).

Comentarios

Overall rating
4.9
  • 118
  • 2
  • 4
  • 0
  • 0
Escribe una reseña
Che Razali Che Wil

Vitamin lembu

Mostrar más
Juju

Hari yg nak hantar Barang kat tempat masa Itu courier Xada cl.. I pun xada arranged cash yg secukupnya ..memang Salah saya xpi I Tanya sama Ada boleh tak buat online transfer? Xpi courier tu bising yg (pasal Itu la nak bayar Turus online je Kenapa nak buat coD ) selepas tu I ckp OK Esok I ambik brg Dia terus belak je sambil Ckp sendiri... Macam ini service ninja van ini xhormat customer..

Mostrar más
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Mostrar más
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Mostrar más
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Mostrar más
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Mostrar más
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Mostrar más
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Mostrar más
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Mostrar más
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Mostrar más
....

Lepas ni boleh la ninja van improve penghantaran. Slow sangat penghantaran.

Mostrar más
Farihah Ahmad Fadzil

Barang x sampai tp tulis delivered. Tidak ada hantar bukti terima melalui wasap

Mostrar más
Norma

Barang x sampai tp tulis delivered

Mostrar más
Norma

Barang x sampai tp tulis delivered

Mostrar más
Limbeh

Rumah ada org. Tidak mari tapi status show dah sampi residential tapi no one receive .. pandai ya

Mostrar más
Robiah Mohamef

Barang tidak sampai tapi sudah delivered

Mostrar más
L

Penghantar barang campak barang di hadapan saya kemudian menjerit pergi mampus selepas saya cakap saya dah bayar servis,sebab saya tak nak turun bawah apartment ambil barang.

Mostrar más
Puan inq

Saya klau order barang dr shopee dan bila nampak seller menggunakan servis ninja memang pening kepala di buatnya...ninja kurier nie servisnya sangat lembap dan staff yg hantar barang area paka nie pun buat lebih kurang je...saya pernah collect brg sendiri di gara2 barang tak di hantar ke rumah...bila call tak tak berjawap...pihak atasqn sila ambil pwrhatian dengan aduqn customer.

Mostrar más
Tukang Menunggu

Order Shopee malam 20hb seller terus hantar….dapat ke ninja van 25hb baru received dropoff point….apa lanciau….pastu tak gerak lagi….time nak pakai urgent dia buat hal

Mostrar más
Huswatul Hasanah Halimi

Skuter elektrik

Mostrar más
1 2 3 4 5 6 7 >

Contact Us

Nombre*

Apellido*

Company Name*

Job Title*

Company Email*

Country*

Phone

Topic*

Message

By submitting this form, I confirm that I agree to the collection and processing of personal data by TrackingMore, as further described in the Privacy Policy