Ninja Van Malaysia Śledzenie

Łatwo śledź swoje przesyłki Ninja Van za pomocą TrackingMore, najlepszego trackera innej firmy zintegrowanego z ponad 1100 przewoźnikami.

Opinii

Overall rating
4.8
  • 60
  • 2
  • 5
  • 0
  • 0
Napisz recenzję
Shai

Ninja van courier is always trustworthy, service very good. I always b things from Lazada if it’s ninja van deliver i no need to worry, very good service.

Pokaż więcej
Hm..

Tak masalahnya en , saya order barang dari china dekat tiktok shop biasa guna ninja van ok je.. tapi ni kenapa tetiba stuck kat clearance tak update² pun , tolong lah saya urgent sgt nk barang tu.. buat saya risau tunggu lama lama :( Please la ni dh dekat hari ke 3 tunggu biasa ada update gak.

Pokaż więcej
Ms Tan

The react fast and polite when handle my parcel that want to change address. Appreciate it very much.

Pokaż więcej
Emy

Ninjavan ni dlvry jln.kaki ke.barang dekat hub da beberapa hari.xkeluar dlvry ke.kt sistem tracking xupdate apa pon.barang asyik pending alamat xcomplet.padahal full address da tu.xpyh ada logistics ninjavan la kalo cmni services.

Pokaż więcej
Laila

Sy order barang dah lama , dn dr 11hari bulan barang dh de kat ninja van tp sampai skrg barang pending dn check tracking numb pon cam tak update^ .. mungkin bagi setenga pekerja barang tu tk penting bagi korang..tapi bagi kami tu penting . . Korang pekerja perna oder brg juga kan so pasti korang paham macam mana rasa nya menunggu barang

Pokaż więcej
lily

Parcel sentiada di update melalu emai, keep it up.

Pokaż więcej
Ninja van tolong cepat

Dahh berhari pending barang orang dok di situuu jugak tak move langsung , jgn laaa buat camni fast laaaa sikit i still can give you 3 star tauu sebab still hope item i sampai cepat sebelum hari yg di hendak

Pokaż więcej
koyak

Dah lebih 100 orang menyumpah servis ninja van nie. Tolong amik action laaa weii. Barang aku dah lebih due date ni. aku percaya klu servis mcmni sikit masa lagi confirm bungkus la company korang.

Pokaż więcej
Zl

Barang dah seminggu xsampai lagi.mcam mana 2 ninja van?pnat duk tunggu

Pokaż więcej
Gdex > ninja van

Bought item in different day, first item delivery by ninja van, the 2nd item bought later date than first item got delivered by gdex.

Pokaż więcej
Nik Zaini lorong ikbn 1

Bagus ninja van cepat dan pantas x macam yg lain.tulis barang sampai tapi barang xdtrima.ninja van cepat n pantas dalam buat kerja.tntu rmai yang myokong anda diluar sana,teruskan saja kami myokong anda.

Pokaż więcej
Aku frust

Barang masih pending dari 4Aug.bila nak pickup tak tahulah

Pokaż więcej
LL

Barang saya masih pending pick up.. Sudah hari ke-11 masih belum pick up... Nak cancel pun tak boleh... Geram betul!!!!!

Pokaż więcej
。。。

3天就到了可是当时应该是送货员要跑很多地方所以来不及送来我这里,这件事情我没有放在心上。没有想到晚上的时候竟然打电话来告诉我们非常不好意思今天无法送到感觉很有礼貌会打电话来通知。到了隔天,货很快就到了,送货员很不好意思地叫我拿着货拍照,应该是怕我说货没有到当做证据。拍完照后,就很有礼貌地说了一声谢谢就走了。真的好可爱啊

Pokaż więcej
rumah

bodo

Pokaż więcej
Arshad

Ninja van ni waknat level apa la. Service lembab mcm midin jgk. Woi klau tak blh nk deliver barang org. Tutup la company kau tu babi!!! Menyusahkan org. Berapa lama nk tunggu?? Sampai midin letak jawatan ke baru kau nk hantar barang hah!!

Pokaż więcej
NUR ATHIRAH BINTI MOHD AZMI

Kalau tngok dekat track order. On the way tu jadi tanda seru! Woiii. Apa ni. Lama aku order, tk smpai sampai!!!!

Pokaż więcej
Taknak

Aku sangka kan pos laju slow. Ninja bangang ni lagi lembab. Asyik lekat satu tempat je. Bila barang aku nak gerak cibai.

Pokaż więcej
Xxxtentacion

Fuck the ninja van

Pokaż więcej
Ninja Van Noob

Sumpah x pernah aku rasa courier lembab mcm kau..nk perap bape lama barang aku nih..pliss jgn bgi seller or buyer yg guna kan service jadi panas n tak nk gune service kau.. patut lah org byk x recommend pakai service kau.. even poslaju yg org kata lambat or DHL pon diorg keep update n dalam 3 hari je settle kdg2 2 hari je dh smpi rumah.. nih x bape hari kau nk ambik masa nk hantar..during MCO nih org urgent perlukan barang utkk post tapi kau aniaya kami dgn service bodoh lambat kau ni..dari barang dari kl nk ke bangi je..bukan nye johor ke perlis.. pliss lah ninja van.. klau org report then kau kene tutup sia sia je nnty..laju kan skit service ambik hati pelanggan kau bukan buat taikk..

Pokaż więcej
1 2 3 4 >

Zoptymalizuj swoje
Podróż klienta po zakupie

Niezależnie od tego, czy chcesz automatycznie aktualizować status przesyłki, czy tworzyć szanse sprzedaży, mamy wszystkie potrzebne narzędzia.