Ninja Van Malaysia İzleme

Ninja Van Malaysia Express Takip Numarası,kargo takip numarasıyla kolay ve hızlıca güncel kargo bilgisine ulaşın

Değerlendirme -leri

Overall rating
4.9
  • 118
  • 2
  • 4
  • 0
  • 0
Bir yorum yazın
Che Razali Che Wil

Vitamin lembu

Daha Fazlasını Göster
Juju

Hari yg nak hantar Barang kat tempat masa Itu courier Xada cl.. I pun xada arranged cash yg secukupnya ..memang Salah saya xpi I Tanya sama Ada boleh tak buat online transfer? Xpi courier tu bising yg (pasal Itu la nak bayar Turus online je Kenapa nak buat coD ) selepas tu I ckp OK Esok I ambik brg Dia terus belak je sambil Ckp sendiri... Macam ini service ninja van ini xhormat customer..

Daha Fazlasını Göster
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Daha Fazlasını Göster
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Daha Fazlasını Göster
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Daha Fazlasını Göster
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Daha Fazlasını Göster
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Daha Fazlasını Göster
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Daha Fazlasını Göster
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Daha Fazlasını Göster
Suhaila

Saya beli pingmask rambut harga 62 offer , tiba² ninja van sampai terus kena bayar 98 , saya taknak bayar , saya call dengan owner tu , dia tak jawab , mesej pun tak reply

Daha Fazlasını Göster
....

Lepas ni boleh la ninja van improve penghantaran. Slow sangat penghantaran.

Daha Fazlasını Göster
Farihah Ahmad Fadzil

Barang x sampai tp tulis delivered. Tidak ada hantar bukti terima melalui wasap

Daha Fazlasını Göster
Norma

Barang x sampai tp tulis delivered

Daha Fazlasını Göster
Norma

Barang x sampai tp tulis delivered

Daha Fazlasını Göster
Limbeh

Rumah ada org. Tidak mari tapi status show dah sampi residential tapi no one receive .. pandai ya

Daha Fazlasını Göster
Robiah Mohamef

Barang tidak sampai tapi sudah delivered

Daha Fazlasını Göster
L

Penghantar barang campak barang di hadapan saya kemudian menjerit pergi mampus selepas saya cakap saya dah bayar servis,sebab saya tak nak turun bawah apartment ambil barang.

Daha Fazlasını Göster
Puan inq

Saya klau order barang dr shopee dan bila nampak seller menggunakan servis ninja memang pening kepala di buatnya...ninja kurier nie servisnya sangat lembap dan staff yg hantar barang area paka nie pun buat lebih kurang je...saya pernah collect brg sendiri di gara2 barang tak di hantar ke rumah...bila call tak tak berjawap...pihak atasqn sila ambil pwrhatian dengan aduqn customer.

Daha Fazlasını Göster
Tukang Menunggu

Order Shopee malam 20hb seller terus hantar….dapat ke ninja van 25hb baru received dropoff point….apa lanciau….pastu tak gerak lagi….time nak pakai urgent dia buat hal

Daha Fazlasını Göster
Huswatul Hasanah Halimi

Skuter elektrik

Daha Fazlasını Göster
1 2 3 4 5 6 7 >

Contact Us

Ad*

Soyadı*

Company Name*

Job Title*

Company Email*

Country*

Phone

Topic*

Message

By submitting this form, I confirm that I agree to the collection and processing of personal data by TrackingMore, as further described in the Privacy Policy