PosLaju Tracking

Simply enter poslaju tracking number to track international PosLaju parcels right now. Provide PosLaju parcel tracking API and contact.

Reviews

Overall rating
4.7
  • 54
  • 4
  • 9
  • 0
  • 0
Write a review
Farini yusoff

Dah 4hari simpan parcel kenapa ..nak suruh beranak ke..bungkus je company kalau menyusahkan macamni...lembab nak mampos

Show More
I don't trust post laju

Delivery attempt was unsuccessful.Delivery was not possible as recipient was unknown to occupants.. ** Masalah nya Aku ngan Kucing Aku je kat rumah.. Alasan post laju ke sekarang??

Show More
Pelanggan

Seller bagi aku no tracking. Bila nk track tk dpt. Ada masalah katanya. So aku pon biarkan. Tk lama lepas tu ada org poslaju sms dia kata brg dh smpai. That time aku tk ada kt rumah. So bila dh balik rumah, aku carik laa mana parcelnya. Tak ada

Show More
Saffa

Dear pos laju,saya ingin berterima kasih kepada abang pos laju yang telah memulangkan dompet duit saya yg berada didalam mailbox giant kemuning utama,shah alam. semoga abang pos laju tersebut dimurahkan rezeki sekeluarga

Show More
easzy

berapa hari sudah ni item masih proses . risau pula parcel tu hilang ka apa . tolong update .

Show More
ROSITA

PARCEL SAYA SEJAK 23/2 KAT POSLAJU RAWANG SEKARANG DAH 5/3 NTAH LA DICURI KE APE LANGSUNG TAKDE UPDATE POSLAJU SANGAT MENYUSAHLAN RAKYAT MALAYSIA!!!!!!!!

Show More
ROSITA

PARCEL SAYA SEJAK 23/2 KAT POSLAJU RAWANG SEKARANG DAH 5/3 NTAH LA DICURI KE APE LANGSUNG TAKDE UPDATE POSLAJU SANGAT MENYUSAHLAN RAKYAT MALAYSIA!!!!!!!!

Show More
Ni wayan suryawathi

14.70

Show More
Marl

Dah tak mampu nak kata apa. Sebab kalau nak cakap macam2 pun tetap tak ada perubahan. Saya mohon sangat bungkus jelah.

Show More
Azlina binti hamzah

Sistem tunjuk delivered... tpi brg tk trima

Show More
Pos Lambat

what are you doing pos laju, out for delivery bring my item jalan jalan 3 days and attemp deliver fail ???

Show More
Pembeli yang terpaksa guna poslaju

Slow.slow.slow.dari selangor ke selangor ambil masa 3 hari?jubor korang berulat ke?aku harap pos mampus terus.biar korang merempat!

Show More
MY219425403000R

Semua number call tak angat. Apa guna letak no talifon banyak2 klu tak berguna??? Dari branch smpi ke HQ. Semua xleh pakai. Dah email, guna system dia pon still bingai xde feedback. Semua pn tak bguna. Despatch klu pangil2 takde org jwb tlg la call or text penerima. Klu ye pun leretkan ajelah barang tu dlm pagar rumah. Kan boleh????!!!!!!!!! Ko igt org nk tggu spjg hari ke despatch ko nk dtg?? Lain la klu kt tracking bgi tau waktu tepat nk hantar. Igt org ln xde kerja ke nk bt?? Dri despatch smpi ke system smua tak bguna. Myusah kn org. Klu tau prosedur korang ni payah & xmesra pengguna. Make sure brang tu hantar smpi di terima!!!

Show More
Johnson

Pos Malaysia gagal menghantar surat berdaftar saya iaitu legal document yang penting, menyebabkan ia sekarang berada di Dead Letter Office (DLO). Dah contact banyak kali, tapi diarahkan untuk kembali kepada robot di AskPos yang yang tidak membantu langsung! Berpusing-pusing kat situ jugak. Pos Malaysia sekarang dah tak layan langsung email saya yang meminta mereka untuk confirm bila saya boleh datang ke ofis mereka untuk mendapatkan kembali dokumen penting itu yang mereka telah gagal untuk sampaikan kepada penerima. Memang hopeless Pos Malaysia ini. Mengambil ringan dokumen penting kita. Failed in their service tapi ada hati lagi nak berlagak!

Show More
Nasi

Kepala otak kau la bayar mahal mahal buat kerja servis lambat. Baik aku suruh kura kura je hantar. Dah lah servis pun tak hantar door to door lepastu lembab macam siput babi. Amanah dengan tanggungjawab pun takde. Tak fikir orang nak guna ke apa

Show More
JJ

Almost 1 month lebih dh......kne scam ke apa nie......

Show More
PosSiput

Barang lambat nak mampos sampai.. stuck kat ofis 3 4 hari bongok

Show More
babi poslaju

Pantat poslaju tidak boleh kirim parcel ke sabah reject parcel saya alasannya takut parcel koyak atau pecah pantat mak engkau

Show More
pelanggan terhormat

smalam pukul 9 pagi out for delivery but fail n cakap nak retry next working day. Harini dh pukul 10 pagi tk kluar ii lg

Show More
Vincent

i havent received my item for three weeks , been calling s and log in E-feedback (case num:PM211002000169)and it doesnt work at all, now today even my item tracking number looks expired and disappeared online (ENB144244401MY)what can i do now? feel no hopeless and no further feedback at all.

Show More
1 2 3 4 >

Contact Us

First Name*

Last Name*

Company Name*

Job Title*

Company Email*

Country*

Phone

Topic*

Message

By submitting this form, I confirm that I agree to the collection and processing of personal data by TrackingMore, as further described in the Privacy Policy