PosLaju Reviews

Poor
3.1
from 0 - 10
Review company
113 reviews on TrackingMore

2 minggu dh sya tunggu

Santuy kamu poslaju
Reply

Good staff handling guest

Millions thanks to the staff name Imran or amran hmm amir I think I also forget ready I'm sorry but he's works near poslaju value area..hampir 3tahun I stay dekat desapalma this first experience poslaju slah sent brg but the staff yg slah hntr brg tu sngt brtanggungjwab he's help me return balik brg tu dlm keadaan yg elok.. thank you very much..
Reply

Slow delivery

Status for Poslaju (arrive at delivery facility) remain unchanged after 72 hours...
Reply

Name change

this company should change their name to PosLEMBABGILABABI
Reply

Deserve no star

Saya beli barang dari poslaju selalu sampai lambat terutamanya bila dah sampai taiping. Barang selalu simpan kat taiping lama sangat sampai dkt 3 hari padahal rmh saya dekat bagan serai je
Reply

Slow process

Proses slow, harga mahal tapi proses macam apa tah, better guna j&t, harga sama je tapi servis lagi mantap. Nak hantar ke cust pon pikir sejuta kali nk guna poslaju, guna basikal agaknya hantar parcel ni, so korang kalau nk servis yg bagus better sebagai seller guna j&t agar cust tak selalu complaint barang sampai lambat dan sebagainya disebabkan courier ni
Reply

Proses lambat gila

Sejujurnya poslaju ni memang lambat gila, dulu 2 hari dah boleh sampai sekarang seminggu lebih baru sampai. Buat apa kepam barang kat store tu lama lama. J&t juga lagi bagus sekarang, hantar harini esok dah sampai. Even j&t kerja waktu weekend. Yes taulah parcel banyak, tapi xde ke solution utk execute problem tu?, macm j&t hire more runner, poslaju?.... X heran la satu hari nanti poslaju akn lingkup sebab tak ambik kesah cust feedback. Please buat improvement
Reply

Kat mana parcel saya sekarang

Beli brg online. 11hb poslaju pickup kat seller. Track onkine 14hb out from transit office. Sampai ke tarikh ni masih status yg sama. Buat aduan online dh isi borang bagai.. Xde feedback apepun dr poslaju. Kalau barang harga seposen dua xpe la jgk. Pun x boleh jgk sebenarnya sbb tu tggjwab poslaju utk sampaikan parcel org. Mcmana poslaju buat keje pun xtau lah
Reply

Barang dekat tapi lama sangat

Melampau sangat lambat dia kalau jnt laju tapi tu la courier shopee tu poslaju je geram pulak aku haih
Reply

Pos Laju suka simpan barang orang ke?

Barang saya ikutkan dah sampai kt pos office dari pagi 19hb lagi,tapi tak hantar-hantar jugak sampai sekarang, nak masuk 5 hari dah, Menyesalnya guna perkhidmatan pos laju. Aduhh...
Reply

Management

Barang saya masih sangkut di KLIA HUB lagi sudah lama... No Tracking: EP749297380MY
Reply

Service lambat

Lebih seminggu tgu tak smpai2.. Barang bayar bukan tak bayar. Orang nk pakai urgent.. Kalau tahu service teruk mcm ni baik xpyh guna
Reply

Ni tracking tak update

Mudahan urusan poslaju dipermudahkan dan dipercepatkan
Reply
EHE004353051MY

Reply Ell

EHE004353051MY
Reply

tracking number tak update

memang tracking number tak update or buat pakasam dengan barang saya dekat pejabat pos tu. Barang x keluar pon dari pejabat tu
Reply
sha

Reply penggunamarah

sama la. dah dua hari tak keluar dari kiosk pos tu.
Reply

update tarcking number

pos laju tidak update lagi ke barang saya saya dh tunggu 3minggu sudah
Reply

SYSTEM UPGRADE

Dear all, please be noted that Pos Laju system is being upgraded. Estimated finish maintenance is on Wednesday, 17 June 2020. Fret not, your items are safe and currently on their way to your doorsteps. We are sorry for the inconvenience caused.
Reply
Kelg

Reply PosLaju

17th June??? are you kidding?? until now your service still the worst i have ever met! never ever gonna use pos malaysia again. lost my parcel a few times!!! if anyone want to use their service, you better throw your parcel directly into rubbish bin cause at least you no need pay shipping fee. Now you pay shipping fee and your parcel never received!
Reply
misnan

Reply PosLaju

Poslaju until now 18.08.2020, cant be upgraded i.e Kota kinabalu to Kundasang, 12 days still not.delivered.
Reply
Bengang

Reply PosLaju

PosLaju should stop giving delivery services because they do really bad job at it. They can’t do delivery anymore so please jangan menyusahkan orang lain dan TUTUP SERVIS PENGHANTARAN BARANG
Reply

Lewat

dah 29 hari xsampai lagi..pls do something..kalu tahu gune perkhidmatan lain.
Reply
zulz

Reply kak ina

Guna JnT kak. 2 hari je dh smpai
Reply
Nurliza

Reply zulz

ya mmg pun,poslambat malaysia
Reply

Tracking number

Nak trace guna tracking number tak ada dlm sistem pulak knp eh?Sistem tak update ke apa ni?Dah brp hari tunggu tolong la update sistem
Reply

Why cant trace using tracking number?

So not responding
Reply

Bad service

Pos laju sekarang dah tak berapa nak laju . Byr service mahal xde beza dgn byr yg service yg murah mcm jnt .
Reply
Nurliza

Reply Choco chip

alibaba dah masuk,buat malu aje,kita sokong dia bukannya ade improvement ,posmalaysia,baik jgn letak malaysia dekat belakang buat malu aje
Reply
1 2 3 4 5 6 Next