PosLaju Reviews

Poor
4.8
from 0 - 10
Review company
19 reviews on TrackingMore

Unreliable System and worst service

Waited for 7 hours at home for delivery as the item said "Out for delivery" at 11am. Delivery van came at 6pm!! Cant go out of the house or do anything. Self pickup takes a long time as the system is so bad. Why cant update delivery, an hour or 2 before delivery. have a batch delivery system and update accordingly. Your SOP sucks! Improve your system, If you have many items to deliver than make it more efficient. UNRELIABLE SERVICE!
Reply

MENGAPA TIDAK BOLEH DIHANTAR

ALAMAT MUDAH DICARI.
Reply

Sangat membantu

Pengtaran tiba pda waktux tepat good job.
Reply

please follow up

cd156646963my
Reply

follow up

kenapa delay lama sangat dekat transit office tak gerak-gerak pun
Reply

Parcel lambat sampai

Ya Allah kenapa courier ni lambat gila weh
Reply

ERA302816611MY stuck di transit office

Sekali lagi item saya masih berada di transit office..location tiada info..item dah pos Dari penjual Dari 15/7...sepatutnya saya dah received hari Ni..tapi item still delay kat transit yg sama selama 3 hari...fix problem pos laju..kalau ada problem tolong inform..that's all
Reply

Delay lama sangat kat transit office.dah 3 hari masih tempat yang sama

Delay sangat lama kat transit office..patut ke sampai 3 hari transit kat tempat sama? Pos laju tolong rasional kan service...pengguna lama sangat tunggu..jangan lah berdiri atas nama pos laju tapi pengurusan slow..atleast beritahu kenapa barang delay kat transit office lama sangat..says harap servis pos laju diperbaiki untuk kesenangan bersama..itu saja terima kasih
Reply

EHA016610937Y

Why it is stuck at Transit for very long time????
Reply

Tracking parcel

The system is not very helpful..too brief
Reply

To phililpines

18 day after post.. still in Malaysia..
Reply

Pos laju Servis lambat

Parcel yg patut dihantar kpd saya sepatutnya sdah berada di daerah kota tinggi pada 29/5/2019.penjual telah mengepos dari 27/5/2019.dan akan sampai pada saya pada 30/5/2019 atau 31/5/2019. Masalah sekarang yang saya hadapi ini. Pos laju masih lagi tidak membuat penghantaran keluar parcel saya itu. Dan sudah 2 hari sangkut di pos laju kelana jaya dan msih blom ada apa apa info terbaru dri pihak pos laju. Dah berapa kali saya semak nombor tracking yg diberi. Dan nombor tracking mnunjukkn parcel saya msih lg di pos laju kelana jaya. Knapa lmbat sangat. Atau pihak pos laju telah melakukan kecuaian samaada parcel saya hilang atau sebaliknya
Reply

shit

I can't found my tracking numbers
Reply

Item

FM012174865MY apa item ini
Reply

professional

Always professional always on time Always professional always on time. Service level is high. When I order things on internet if I can see that they're using PosLaju I know things can not go wrong with delivery.
Reply

So long time

please send back to cheras
Reply

EP483362482MY - PENDING RECEIVED (Dispatched out 4/6/2018)

Hi, My item not yet received. Festive season?
Reply
Faizal

Reply Faizal

Still not yet delivered?
Reply

nak no fone yg pickup dis item plzzz

boleh x saya dapatkan no fone posmen yg akan hntr dis parcel urgent sgt. klu die berdekatan sy boleh pg pick up kat die tq.
Reply

Great Seller

Seller is great and dress I received perfectly suits me. I will recommend to my friends and purchase again once I needed some stuff.
Reply
1
  • Facebook Twitter Android App Store
  • ©2014-2019 TrackingMore.All Rights Reserved.