ABX Express Reviews

Bad
2.9
from 0 - 10
Review company
127 reviews on TrackingMore

Penghantaran yang sangat lambat!

barang dah sampai center tapi ambil masa 1 minggu untuk hantar
Reply

Slow delivery

Already in the city's warehouse for 2 days, still not delivery it to me. Today is the third day. Speechless service.
Reply

Penghantar Biadap

1.PENIPUAN PARCEL TRACKING ~Tracking barang dah sucessful delivered tapi dua hari kemudian baru barang dihantar kepada pemilik. 2.PENGHANTAR BIADAP ~penghantar tidak ramah tidak masalah. Tapi kurang ajar dan biadap adalah masalah yg besar. Sampai depan rumah. Tekan hon tak berhenti dan berlarutan sambil tengking sampai tuan rumah keluar. Dah keluar kena tengking lagi. Penghantar selalunya dah lelaki kami ni sebagai perempuan yng beragama islam. Mestilah kena tukar pakaian yng menutup aurat. Harap bersabar la tunggu kejap. Bukannya dalam rumah 24jam menutup aurat di dalam rumah sendiri. ~Adakala pengahntar Tidak mahu masuk hantar Ke alamat pada parcel dan Diminta Keluar ambil parcel di Kedai Runci Berdekatan. TAK DA MASALAH. tpi penghantar Marah2 dan Tengking Bila pemilik sampai berdekatan kedai runcit. SEBAGAI PEREMPUAN YNG BERAGAMA ISLAM SEMESTINYA KENA AMBIL MASA NAK TUKAR PAKAIAN YNG MENUTUP AURAT TERLEBIH DAHULU. KENAPA PENGHANTAR BIADAP SANGAT. 3.TIDAK BERTANGGUNG JAWAB ~penghantar meninggalkan barang di kedai runcit Berdekatan tanpa pengetahuan pemilik parcel. Dapat Tahu hanya bila bertemu Orang yang Berkunjung ke kedai berkenaan. Kawasan Kuala Ketil, Kedah
Reply

Slow and Big Time Waster

My package have been stuck in Kota Kinabalu for like 2 weeks? What happened? You want me to go there to get my package during this PANDEMIC?! Dear seller, please used Poslaju or J&T the next time you choose to deliver goods.
Reply

Sangat lembap

Kurier paling kembap. Baik tutup je operasi. Senang tak menyusahkan orang. Barang dah sampai tapi tak nak hantar ke alamat penerima..suka peram lama2..tolong kepada semua pengguna jangan guna service courier abx slow nak mampos..
Reply

LEMBAB

Dah dpt barang dari Pulau Pinang, pastu dok ulang alik 2-3 kali dari Subang Hub - KL Express Centre lepas tu baru hantar Kuchai Lama pastu peram.. Mmg sampah la penjual yang guna ABX ni.
Reply

Berkarat barang ku kat abx hud

Why is your delivery service so slow? I know its still pkp but pos laju can je reach within a week. Please improve
Reply

GERAM + MARAH

gerey aku !! bare aku nk dekat 2minggu doh tksapa ii lagi !! jnge wak hakk muu !!, mari ata tu dokk.. ph update pun dop ag no track tuu
Reply

PLEASE

Please improve..orang bayar service ni bkn nk bagi makin lembab..bkn free shipping..please abx..lekat di sabah..sabah for now pkp..makin la lama brg..sepatut nya ur company manage sikit lbh baik brg pelanggan..jika jadi apa² kerosakan atau hilang jgn salah kan pelanggan utk saman company anda..please..improve..xckup tangan buka vacancy..lepas tu jangan memilih pulak org yg nak kerja..nanti jgn ckp xda pekerja..please..kalau xdpt nk improve..tutup terus..dats all..simple..rakyat malaysia x maki ur company berjela²....tq...
Reply

LEMBAB

Parcel aku SHX02398232CMY msih tersangkut kat subang dari 20/9 smpai hari ni dah 5/10 blm update status.. 22/09 tu dah update "parcel departed" tapi smpai skrng barang tu x smpai2.. memang sah smua staff ABX memang lembab dan penipu xtau cara bekerja.. saya sarankan bile nak beli brg online jgn guna courier ni lagi memang berbulan la nak tunggu brg smpai !
Reply

Courier sampah

nama ja express tapi service slow macam siput send email pun x reply2. x tau berapa lama ko nak simpan barang saya Di KK tu.
Reply

Reconsider buying online if seller use ABX

Very poor service.could not even trace the right path to deliver item even though my address is in the same district with ABX drop point.my suggestion reconsider buying if seller use this courier.look for other that use different courier.that will make seller revise their option to use other courier.
Reply

SUCKS

Abx courier is the worst courier service provider, no improvement at all. If i able to choose the shipment company for my parcel, i'll never use abx.
Reply

Bad delivery service

Was expecting a honk or something when my package arrived but instead I found my package on the floor outside my porch. Abx delivers by throwing?
Reply

servis paling teruk

alamat kota tinggi pergi hntr kota kinabalu..brp lama nk tunggu brg sy ni.
Reply

Slow service and bad attitude

Taking my parcel for over two weeks and didn't update, been waiting for a month just to send a parcel from China to here, out for delivery but didn't come to my address.
Reply

Forever Route Scan

From 29th August Till now already 25th of September still route scan. Barang pon tak sampai2. Forever la kot route scan.
Reply

Jgn guna abx courier service

1 star pon x layak..courier service plg teruk..brg x smpai lg kt receiver kau hntar blk dkt sender..2 mggu tngu brg x smpai2..express pale hotak kau
Reply

WORST COURIER COMPANY

Pay expensive postage for a lousy service. Will NEVER use ABX ever again. So damn slow!!!
Reply

Kenape Abx Express dah x berape nk Express skrg?

Berape lama nk simpan brg sy asyik route scan jer.. 3 brg 1 pun x sampai2.. teruknye abx ni..
Reply
1 2 3 4 5 6 7 Next