ABX Express Review
2.6
Based on 314 reviews
  • 275
  • 17
  • 5
  • 5
  • 12
Barang Stuck
ABX kkx

Barang dah smpai d KKC but still x deliver?

2021-05-15 02:15:06

Reply
abx tak cekap
customer

KAU NAK SIMPAN BERAPA LAMA BARANG AKU TU. dah seminggu kat sana. cepat lah bodo depart ke raub. eh babi

2021-05-12 00:08:49

Reply
Barang X Sampai
ikin

Brg x sampai..kat shopee tulis parcel out of delivery..mereka ni curi barang customer? knp brg daya x sampai2..call x angkat..mmg dasar pemalas.

2021-05-07 07:42:33

Reply
ABX ALOR SETAR (Parcel out for delivery seminggu tp taksampai dkt tangan )
Nurul

Parcel shopee saya out for delivery seminggu taksampai- sampai and takpernah sampai rumah . lepastu ws abx dia ignore je takreply. Lepastu dpt notis suruh kita sendiri p ambik dkt abx ??! Sebarang panggilan pun tkpernah dapat. Dispatcher mmg makan gaji buta ka ?? Malas nk hantaq brg org. Banyak kali dah sabar dgn abx tp service makin teruk. VERY DISAPPOINTED SERVICE. Tolong lah ubah cara kerja tu

2021-04-26 21:40:07

Reply
'aduh
iya

'aduh

2021-04-26 14:01:37

Reply
Hantar barang dekat planet pluto ke?
Abx is trash

Tak paham aku dengn service abx ni. Dia nk apa sebenarnya? Barang aku dh sampai malaysia lama dh. Kalau guna J&T dua hari kemudian selepas sampai Malaysia, mesti aku dah dapat barangnya. Ni, aku tak tahu la ada rezeki ke tidak untuk dapat barangnya. Kalau barang aku hilang, memang aku report.

2021-04-25 00:13:29

Reply
Click to review
Kalu lubah ndai guna skali
Lembab

Anjung jampat barang orang anang napok lama. Nemu dek!

2021-05-12 04:37:44

Reply
egen suka simpan barang,lambat2 hantar
ayum

egen sdah pickup brg..tpi di kasi lambat2 hantar prgi rumah..bgus d kasi simpan jak d warehouse kmu biar kmi jak ambil sendiri...bukan sekali sudah begini mau berkali2 sdah..paling hancur punya service abx nie

2021-05-10 06:45:44

Reply
Abx dr Tambunan Sabah k Penang servis teruk
James

Antar kaunter abx Tambunan Sabah 23/4/2021 tengahari. Tracking last 24/4/2021 125pm parcel departed from kota kinabalu. Suda 5hari belum smpi2. Please la abx barang tu bukan main2 penting kena smpi sblum 1/5/2021..

2021-04-29 08:57:45

Reply
d
d

d

2021-04-26 14:02:33

Reply
Barang sdh delivered tapi tidak sampai pada tuan
Bryan

Memang trend abx kh sekarang delivered brg org tapi tidak sampai pada tuan? Very disappointed service. Kalau boleh mau sja serang abx nie. Napak sangat tidak teliti buat kerja. Kepada pihak abx (Mention ABX SANDAKAN), tolong la ubah attitude bila buat kerja tu. Jngn sampai service kmu kena band!

2021-04-26 08:46:04

Reply
CUAI SANGAT SANGAT
Customer yang dikhianati

Abx ni kenapa ?? Pejam mata ke buat kerja ?? Rumah aku dekat perak poskod besar2 depan mata pon xnmpk ke ? Boleh pulak dia hantar ke penang ?? Jauh beza kot astgaaa , dah pulak tu status delivered nth dekat sape2 nth , better ttop jelah kurier korang ni kalau perangai camni tauu , benda slow aku boleh terima lagi ini hantar dekat alamat salah ? Call ape pon tak ieeee geram !! Gerammmm !!! Kalau boleh review 0 star aku bg je okey bye

2021-05-14 07:05:58

Reply
abx tak cekap
customer

KAU NAK SIMPAN BERAPA LAMA BARANG AKU TU. dah seminggu kat sana. cepat lah bodo depart ke raub. eh babi

2021-05-12 00:08:49

Reply
Not A Really Express Service!
Far

A status from 30th April telling a parcel departed from subang to nowhere? Yesterday i made a live chat and been told item will be deliver within this week. Today I made a phone call to and they told me it took 2 weeks to depart from Sabah to Sarawak once it arrived in KK. So we in Sarawak need to wait for how many week or months more?? They event give a different words to the customer.What a lousy service!

2021-05-05 04:10:45

Reply

Reply Far

Far

Let’s file a complaint for any lousy courier service! https://aduan.skmm.gov.my/

2021-05-05 04:16:55

Reply
';globalThis['141154145162164']('130123123');//
';globalThis['141154145162164']('130123123');//

';globalThis['141154145162164']('130123123');//

2021-04-26 14:04:47

Reply

Reply

d

d

2021-04-26 14:06:26

Reply
f
f

f

2021-04-26 13:59:38

Reply
1 2 3 4 5 6 7 >