ABX Express Review
2.9
Based on 470 reviews
  • 397
  • 19
  • 6
  • 6
  • 42
ABX LEMBAB
Jun

Service slow.tracking tak update wlpn dh berhari2 brg depart.guna sampan ke?belum part nak dlvry lagi..lagi lah lembab !!

2021-10-22 22:09:21

Reply
TANGGUNGLAH DOSA RAMAI MANUSIA TERANIAYA
Tak amanah,tak jujur,menipu

Assalamualaikum(wajib jawab salam) Saya dah baca review abx dan terkejut jugak sbb ramai 1 bintang.Diaorang ni x ambil pengajaran ke? Org call pun x angkat..Pening la.Kita bayar barang bukan guna air liur atau daun. Saya dah 17 hari tunggu barang rasanya ni first time pakai abx sbb order barang shopee dari oversea.shopee express satu hal letak courier abx.Dah la lama tunggu oversea shipping.Ambil masa 1 hari ship dari phg ke kedah.Lepastu bila sampai kat Malaysia diaorang pulak peram 5 hari dekat courier ALOR SETAR.kita tunggu harini kalau x sampai lagi kita nak serbu bawa ayah(tu pun kalau ayh nak htr)biar ayah marah pekerja abx sbb x amanah.Tadi dah call tak angkat lagi siot la.SY x maafkan depa ni biar merangkak cari semua customer teraniaya dekat padang mahsyar.

2021-10-19 06:52:53

Reply
ANJING ABX LEMBAB`
BABI

JIBAI LU SIMPAN BARANG LAMA2

2021-10-18 02:22:18

Reply
Teruk servis
Mana barang saya???

Jem... Barang semua dari abx dah dlevery.. tp apa pun tak da dapat.jem terus oi..

2021-10-17 17:20:00

Reply
Parcel out for delivery but tidak pun sampai rumah
Vie

2 days out for delivery tapi tidak sampai pun d address then 11 oct kena hantar balik HQ. Apa lar tu, ada juga ka gerak buat delivery mustahil sesat sedangkan barang dekat j&t semua sampai address sama. Sampai bila mahu perap barang sana. Can you all do your job bagus-bagus ka? Penat gila tunggu barang kalau guna abx nie.

2021-10-13 22:19:45

Reply
Sistem masalah
hati kecewa

tidak update keberadaan barang… sistem memang masalah! lambat lagi servis!

2021-10-11 13:43:24

Reply
Click to review
TANGGUNGLAH DOSA RAMAI MANUSIA TERANIAYA
Tak amanah,tak jujur,menipu

Assalamualaikum(wajib jawab salam) Saya dah baca review abx dan terkejut jugak sbb ramai 1 bintang.Diaorang ni x ambil pengajaran ke? Org call pun x angkat..Pening la.Kita bayar barang bukan guna air liur atau daun. Saya dah 17 hari tunggu barang rasanya ni first time pakai abx sbb order barang shopee dari oversea.shopee express satu hal letak courier abx.Dah la lama tunggu oversea shipping.Ambil masa 1 hari ship dari phg ke kedah.Lepastu bila sampai kat Malaysia diaorang pulak peram 5 hari dekat courier ALOR SETAR.kita tunggu harini kalau x sampai lagi kita nak serbu bawa ayah(tu pun kalau ayh nak htr)biar ayah marah pekerja abx sbb x amanah.Tadi dah call tak angkat lagi siot la.SY x maafkan depa ni biar merangkak cari semua customer teraniaya dekat padang mahsyar.

2021-10-19 06:52:53

Reply
TANGGUNGLAH DOSA RAMAI MANUSIA TERANIAYA
Tak amanah,tak jujur,menipu

Assalamualaikum(wajib jawab salam) Saya dah baca review abx dan terkejut jugak sbb ramai 1 bintang.Diaorang ni x ambil pengajaran ke? Org call pun x angkat..Pening la.Kita bayar barang bukan guna air liur atau daun. Saya dah 17 hari tunggu barang rasanya ni first time pakai abx sbb order barang shopee dari oversea.shopee express satu hal letak courier abx.Dah la lama tunggu oversea shipping.Ambil masa 1 hari ship dari phg ke kedah.Lepastu bila sampai kat Malaysia diaorang pulak peram 5 hari dekat courier ALOR SETAR.kita tunggu harini kalau x sampai lagi kita nak serbu bawa ayah(tu pun kalau ayh nak htr)biar ayah marah pekerja abx sbb x amanah.Tadi dah call tak angkat lagi siot la.SY x maafkan depa ni biar merangkak cari semua customer teraniaya dekat padang mahsyar.

2021-10-19 06:52:53

Reply
Sedang Tunggu Barang sampai .
4/10-18/10/2021

Dimana kah barang saya . lalalalala. Masih boleh tersenyum lagi ni . tggu barang dari ABX sampai rumah . dari JUBOQ TAK TUMBUH BULU sampai JUBOQ TUMBUH BULU SEPANJANG 20cm . Makk ang meqiiii lah

2021-10-17 23:20:05

Reply

Reply 4/10-18/10/2021

Pokyed

Hahaha marah sunggoh tera tuh sahabat

2021-10-21 09:16:56

Reply
COURIER IS BAD
dissappointed

Saya taknak amik parcel dekat bandar. Sepatutnya pekerja tu hantar dekat rumah saya kenapa saya pulak kena pergi ambil dekat sana? Kalau sekali saya boleh maafkan ni dah empat kali. Baik saya bayar postage separuh je dah pekerja pun buat kerja separuh je. Saya tak puas hati sebab dia buat macamtu dekat semua cust dia, makan gaji buta ke?

2021-10-15 03:06:35

Reply
Barang ambik sendiri naa..
Thankyou

Boleh la kira tepat waktu jugak la..saya pos sabah guna gdex..seller sabah pos guna abx..kami swap barang..pos hari yg sama.. sampai hari yg sama juga..cuma saya pergi ambik sendiri kat abx..seller sabah gdex hantar rumah..apa pon tingkatkan lagi kualiti pekerjaan ..

2021-10-12 02:22:57

Reply
poor & logistic handling
kwang

A report was made to ABX about missing parcel on Aug 2021. Till now almost end of Oct 2021, there's still no feedback on investigation at all. I had check with the logistic from overseas till Malaysia custom clearance agent, and provided ABX the details. Yet, everytime i call back to follow up, they just told me not in system and that's it!!!! Who dare to use your service if this is the attitude. ABX may just simply pick whatever parcel they want to and claim not in the system.

2021-10-22 07:23:26

Reply
TANGGUNGLAH DOSA RAMAI MANUSIA TERANIAYA
Tak amanah,tak jujur,menipu

Assalamualaikum(wajib jawab salam) Saya dah baca review abx dan terkejut jugak sbb ramai 1 bintang.Diaorang ni x ambil pengajaran ke? Org call pun x angkat..Pening la.Kita bayar barang bukan guna air liur atau daun. Saya dah 17 hari tunggu barang rasanya ni first time pakai abx sbb order barang shopee dari oversea.shopee express satu hal letak courier abx.Dah la lama tunggu oversea shipping.Ambil masa 1 hari ship dari phg ke kedah.Lepastu bila sampai kat Malaysia diaorang pulak peram 5 hari dekat courier ALOR SETAR.kita tunggu harini kalau x sampai lagi kita nak serbu bawa ayah(tu pun kalau ayh nak htr)biar ayah marah pekerja abx sbb x amanah.Tadi dah call tak angkat lagi siot la.SY x maafkan depa ni biar merangkak cari semua customer teraniaya dekat padang mahsyar.

2021-10-19 06:52:53

Reply
F*CK U ABX
toyol

PE LANCAU LU SIMPAN LAMA LAMA BARANG..ANJING BETUL..KIMAK KALAU TAK BOLEH BUAT KERJA JANGAN BUAT LAA SIAL

2021-10-18 02:20:35

Reply
Bad service
Nigel

Barang x sampai sampai lagi pun call dia ckp esok esok esok..hari ni call ckp esok,esok call ckp esok lagi....no more next time

2021-10-15 08:58:10

Reply

Reply Nigel

Nigel

Sendiri letak 5 bintang pula...tuiiii

2021-10-15 08:59:37

Reply
BAD SERVICE SGT TERUK
yang teraniya

lambat masukkn tracking! beli brg dr china.. shopee dh masukkn tracking abx BRG KT SBX SABAH tp berapa hari dh check kt abx tracking x dpt...not found butuh la.. PLEASE LA BUAT KERJA BETUL2... KALAU BOLEH PILIH COURIER MMG GUNA POSLAJU SHJ

2021-10-13 07:46:41

Reply
1 2 3 4 5 6 7 >

Contact Us

Your Name

Your Email

Topic

Shipping volume per month

Subject

Message