Rating

X

Title of your review




Post your review now

ABX Express Tracking

ABX Express Tracking

Please enter captcha

Our firewall detects abnormal activity from your IP. Please enter the captcha to unblock it.

Verification code

All-in-one Shopify dropshipping application. Automated your fulfillment just from a click away.
Learn More
ABX Express tracking, trackingmore provide ABX Express API, shipment batch tracking management and an option to receive automated notification.

ABX Express Tracking Details

TrackingMore is a third party parcel tracking tool (also known as multi-carrier tracking tool) which supports online parcel tracking of worldwide 477 express and postal couriers. You can enter a tracking number, air waybill (AWB) number or reference number to track & trace a single international or domestic package, use CSV upload or restful shipment tracking API to track multiple packages.

 

If you check statuses of bulk international parcels shipping via ABX Express, TrackingMore will display all tracking details in one place, from both origin country and destination country.

 

You can subscribe email delivery notification in the ABX Express shipping tracking result page to auto send you alerts once there is an update of your order status.

 

If you want to find explanations of a specific tracking event, you can refer to "Tracking Status descriptions & suggestions".


Official website: http://www.abxexpress.com.my/

Contact Information: 

Tel  : +60 03-7711 6633


Trackingmore provide real-time details of your ABX Express package,support multiple languages like English, French, Spanish, German and more.

1.Shipment Tracking Management:

a. Auto tracking and delivery notification:after logging in,you can set up the "Notification Settings",and the system will auto track your ABX Express waybills and notify customers when in transit, pick up, delivered or exceptions.

b. Compatible with ebay / aliexpress / magento: with your ebay,aliexpress,magento account bounding to trackingmore,our system will collect the data together , so you can manage your shipments in one place.

2.muti-language support:Support sixteen different languages,so it's convenient for users from different countries.


About ABX Express

ABX EXPRESS has 75 offices in Malaysia, providing worldwide logistics services. With 800 well-trained senior management nationwide, it offers high quality services its competitors even admire. Higher efficiency, productivity and lower cost help it win many customers.



TANGGUNGLAH DOSA RAMAI MANUSIA TERANIAYA
Assalamualaikum(wajib jawab salam) Saya dah baca review abx dan terkejut jugak sbb ramai 1 bintang.Diaorang ni x ambil pengajaran ke? Org call pun x angkat..Pening la.Kita bayar barang bukan guna air liur atau daun. Saya dah 17 hari tunggu barang rasanya ni first time pakai abx sbb order barang shopee dari oversea.shopee express satu hal letak courier abx.Dah la lama tunggu oversea shipping.Ambil masa 1 hari ship dari phg ke kedah.Lepastu bila sampai kat Malaysia diaorang pulak peram 5 hari dekat courier ALOR SETAR.kita tunggu harini kalau x sampai lagi kita nak serbu bawa ayah(tu pun kalau ayh nak htr)biar ayah marah pekerja abx sbb x amanah.Tadi dah call tak angkat lagi siot la.SY x maafkan depa ni biar merangkak cari semua customer teraniaya dekat padang mahsyar.
TANGGUNGLAH DOSA RAMAI MANUSIA TERANIAYA
Assalamualaikum(wajib jawab salam) Saya dah baca review abx dan terkejut jugak sbb ramai 1 bintang.Diaorang ni x ambil pengajaran ke? Org call pun x angkat..Pening la.Kita bayar barang bukan guna air liur atau daun. Saya dah 17 hari tunggu barang rasanya ni first time pakai abx sbb order barang shopee dari oversea.shopee express satu hal letak courier abx.Dah la lama tunggu oversea shipping.Ambil masa 1 hari ship dari phg ke kedah.Lepastu bila sampai kat Malaysia diaorang pulak peram 5 hari dekat courier ALOR SETAR.kita tunggu harini kalau x sampai lagi kita nak serbu bawa ayah(tu pun kalau ayh nak htr)biar ayah marah pekerja abx sbb x amanah.Tadi dah call tak angkat lagi siot la.SY x maafkan depa ni biar merangkak cari semua customer teraniaya dekat padang mahsyar.
TANGGUNGLAH DOSA RAMAI MANUSIA TERANIAYA
Assalamualaikum(wajib jawab salam) Saya dah baca review abx dan terkejut jugak sbb ramai 1 bintang.Diaorang ni x ambil pengajaran ke? Org call pun x angkat..Pening la.Kita bayar barang bukan guna air liur atau daun. Saya dah 17 hari tunggu barang rasanya ni first time pakai abx sbb order barang shopee dari oversea.shopee express satu hal letak courier abx.Dah la lama tunggu oversea shipping.Ambil masa 1 hari ship dari phg ke kedah.Lepastu bila sampai kat Malaysia diaorang pulak peram 5 hari dekat courier ALOR SETAR.kita tunggu harini kalau x sampai lagi kita nak serbu bawa ayah(tu pun kalau ayh nak htr)biar ayah marah pekerja abx sbb x amanah.Tadi dah call tak angkat lagi siot la.SY x maafkan depa ni biar merangkak cari semua customer teraniaya dekat padang mahsyar.

Click to review

Review
F*CK U ABX
PE LANCAU LU SIMPAN LAMA LAMA BARANG..ANJING BETUL..KIMAK KALAU TAK BOLEH BUAT KERJA JANGAN BUAT LAA SIAL
TANGGUNGLAH DOSA RAMAI MANUSIA TERANIAYA
Assalamualaikum(wajib jawab salam) Saya dah baca review abx dan terkejut jugak sbb ramai 1 bintang.Diaorang ni x ambil pengajaran ke? Org call pun x angkat..Pening la.Kita bayar barang bukan guna air liur atau daun. Saya dah 17 hari tunggu barang rasanya ni first time pakai abx sbb order barang shopee dari oversea.shopee express satu hal letak courier abx.Dah la lama tunggu oversea shipping.Ambil masa 1 hari ship dari phg ke kedah.Lepastu bila sampai kat Malaysia diaorang pulak peram 5 hari dekat courier ALOR SETAR.kita tunggu harini kalau x sampai lagi kita nak serbu bawa ayah(tu pun kalau ayh nak htr)biar ayah marah pekerja abx sbb x amanah.Tadi dah call tak angkat lagi siot la.SY x maafkan depa ni biar merangkak cari semua customer teraniaya dekat padang mahsyar.
ANJING ABX LEMBAB`
JIBAI LU SIMPAN BARANG LAMA2
Sedang Tunggu Barang sampai .
Dimana kah barang saya . lalalalala. Masih boleh tersenyum lagi ni . tggu barang dari ABX sampai rumah . dari JUBOQ TAK TUMBUH BULU sampai JUBOQ TUMBUH BULU SEPANJANG 20cm . Makk ang meqiiii lah
Show more reviews
  • ABX Express Tracking APP
    Auto import and track ABX Express shipments from Shopify, Amazon, Magento, WooCommerce, Wish, eBay, AliExpress, shipstations shop
  • ABX Express Tracking API 
    Provide ABX Express tracking api for e-commerce developers to get real time ABX Express tracking info. Give customers access to track ABX Express parcels right at shopping cart and marketplace.
  • ABX Express Shipment Status Update Notification
    Send customized email and sms notifications of ABX Express shipment status updates to reduce customers' queries when package is in "transit", "Out for delivery", "delivered" and so on.
  • Importing ABX Express Tracking Numbers
    Bulk track ABX Express packages by uploading ABX Express Tracking numbers in CSV files