ABX Express Tracciatura spedizioni

Tracciatura ABX Express italia-Trackingmore supporta la connessione a Aliexpress, Ebay, Magento, Shopify, Bigcommerce e altri. Esso offre ABX Express API agli sviluppatori per la gestione delle tracciature e invia email ed SMS personalizzati sugli aggiornamenti delle spedizioni automaticamente.

Recensioni

Overall rating
4.7
  • 90
  • 8
  • 12
  • 0
  • 1
Scrivi una recensione
anak kiriman heaven

sampai bila kau nak perap barang akuu gila dah dua hari barang kat ipohh

Mostra di più
Oo

我特地花钱选了空运 就为了能快一点 中国到马来西亚只需要1个星期 好家伙 这个abx 从来没有动过 已经一个星期了!还在selangor 干 我现在开车过去一天就能完成 你这个????selangor???? hello 真的不明白 很问号❓

Mostra di più
Dhia

Please add staff at counter abx labuan, so many customer waiting so long, ur staff only 2 at counter,

Mostra di più
Service lembab

Last minute call baru tu cuti lagi esok katanya cit

Mostra di più
Barang tak sampai !

Sepatutnya hari sabtu trma barang tp tak sampaj juga..Dalm sistem cakap dihantar tp batang hidung pun tak sampai rumah hantar. Hari ini(isnin) pun tunggu belum juga sampai.Sya order brg guna duit & caj peghantaran pun sya bayar.. Bikin emosi .

Mostra di più
Kuch ho ta hai

Aku tgok bnyk bad review, tapi tkde perubahan pon. Makin lambat ade lah, please la abx.

Mostra di più
Tak baik aniaya orang

Status barang delivered tapi barang tak sampai. Kerja apa yang korang buat ni ? Elok sangat ke perangai macam gitu ? Barang tu orang beli guna duit tau cas delivery pun orang bayar adoiii tolong laa buat kerja ikhlas buat kerja betul2 kesian wei aku tunggu barang dari oversease punya laa lama tapi bila dapat dekat abx barang tu dah tak dapat bayang dah dekat mana sebab status dah delivered !

Mostra di più
Abx "Express Sangatttttttt"

Peram barang, cakap tak serupa bikin, macam mana la courier ni boleh wujud dan masih orang guna perkhidmatan ni.

Mostra di più
Sue

Tulis barang sampai....tp barang x sampai2...service ape ni?kerja la krana allah....jgn buang barang org merata2.x amanah btl pekerja2 abx ni yer...

Mostra di più
Ann

Saya dah tunggu dari semalam ni ... Mana tak gerak2 ni dok peram2 barang .. kalau pakai courier JNT semalam lagi dah smpai . Kedah ke Selangor bukan jauh mana pun .. Barang dah ade kat KAJANG, tapi tak deliver jugak .

Mostra di più
Nazaruddin

Perkhidmatan penghantaran paling worst di Malaysia. Sangat mengecewakan

Mostra di più
Abx xyah ambk agent

Agent abx ni dbyr utk apa ? Utk jdi stor kerr?? Brg kta mls btol nak hntr,, srh self pickup pulak. Mnta kena maki btol.. Org byr postage mahal2 dia nak mkn komisyen buta. Kejadian ni dkt pekan bekenu miri sarawak. So siapa2 yg tinggal area ni warning awal jgn guna abx.. Diorg xkan hntr ke rmh atau pusat pekan,, korg kna crik trnsprt sndiri and trpaksa crik rmh agent tu, kos minyak 1 hal, trpaksa bazir masa nk kena crik rmh agent 1 hal,, mmg mnyusahkan btol and tak bgi kerjasama,, lembap

Mostra di più
ANIS

TULIS BARANG SAMPAI TAPI BARANG TAK SAMPAI PUN. NIE DA KALI KEDUA TAU. LETIH LA SERVICES CAMNI. TAK FAHAM KENAPA SELLER NIE GUNA ABX WAHAL BANYAK LAGI COURIER YG LEBIH ELOK DARI ABX NIE.

Mostra di più
M.shamsuddin bin miskam

Tlg cepat sikit barang sampai ye, saya dah bgi 5 bintang ni ok

Mostra di più
Qn

为什么淘宝还要跟着家物流公司合作?难道没人去淘宝物流客服反应这家公司的问题吗?我都去说过很多次了 结果每一次下单还是用这家 都有问题!很烦!

Mostra di più
NMCB ABX

我的地址在KL,竟然跟我说签收了!签收地址还是在Taiping-Perak,打了电话好几次都跟我说同样的废话,两天了都还送不出是有病吗?

Mostra di più
abx

真的是有够烂 online的ABX号码全部不能用@@ 全部是别人的号码! 我是服了 @@我等淘宝的话 显示到本地了 abx说没有噢@@ 也不是一两天的事情了 我空运还要多等一两个星期还邮寄什么lan空运

Mostra di più
Cora

到底我的包裹几时才要送出,我明白有时候快递会先按签收签收,可是现在我的包裹已经1个星期了都还没寄出,我会很担心的,快点寄给我abx

Mostra di più
Mi

GOOD!

Mostra di più
azzahraa

Brg tiba2 received..sedangkan smpai pon tidak..hantar dekat hntu ke

Mostra di più
< 1 2 3 4 5 6 >

Contact Us

Nome di battesimo*

Cognome*

Company Name*

Job Title*

Company Email*

Country*

Phone

Topic*

Message

By submitting this form, I confirm that I agree to the collection and processing of personal data by TrackingMore, as further described in the Privacy Policy