ABX Express Tracciatura spedizioni

Tracciatura ABX Express italia-Trackingmore supporta la connessione a Aliexpress, Ebay, Magento, Shopify, Bigcommerce e altri. Esso offre ABX Express API agli sviluppatori per la gestione delle tracciature e invia email ed SMS personalizzati sugli aggiornamenti delle spedizioni automaticamente.

Recensioni

Overall rating
4.7
  • 90
  • 8
  • 12
  • 0
  • 1
Scrivi una recensione
Wani

Seller ship barang cepat. Tapi courier dok lambung2 parcel dekat tempat yang sama 2/3 kali selama 2 minggu!!! Kau rasa???!!!!

Mostra di più
Naj

Mom's sending fresh fruit from kampung on 2nd August. Didnt receive up until today. I guess just dont bother sending it, it surely damaged by now. Worse service.

Mostra di più
追踪包裹

賣家己寄了5天,还没有收到? 电话没人接?再也不用这家慢快递!

Mostra di più
Wanycia

Kalau setakat delivery lambat tu takpe lah, ni tak tiba² parcel dah delivered but bukan saya yang ambik. .boleh tak terangkan kenapa?? Pelik betul lah..

Mostra di più
pez

Delivery kasi laju sikit please, lama dah tunggu ni. Takkan nak gi kat abang abx pastu sepak kepala dia suruh gi hantar. Buat kerja nak cari duit, tapi kerja macam taik

Mostra di più
John

Ahh 1 week and still counting. Departed but still not received at hub. Already lost ah my parcel?

Mostra di più
Che

我等很久客服人员说催了催了,催了还不派送等什么等世界末日啊tmd一点进度都没有是在干什么我怀疑根本没有人在做事

Mostra di più
John

Barang dah 2 minggu departed. Tapi tak sampai sampai. Hilang ke?

Mostra di più
mzy

walaupun lambat sikit, brg tetap sampai

Mostra di più
Mikail

Alhamdulillah barang smpai 4 hari lbih awal dr due date yg shopee bg... Tp sbnrnye boleh lg awal, sbb brg dr overseas, msuk malaysia smpai kt hub sabah dan peram dlm 3 hari, lpas tu baru msuk kl dan sekjap je terus smpai dkt pahang. Agak risau sebab byk feedback2 yg kurang bagus, tp untk saya tkdek ape2, dan diharapkn utk cust2 yg lain smge pihak abx lpas ni tlong improve lg ye service korang.

Mostra di più
ssssy

Delivery man is very friendly

Mostra di più
Syahirah

Excellent Service

Mostra di più
??

等了七天收到了我的包裹

Mostra di più
anymous

suka sangat guna abx service mmg tiptop. barang cepat sampai contoh harini pos esok dah sampai weyh

Mostra di più
Bad service

Bad Service !! Next time, tak nak guna ABEXXX ABX ni

Mostra di più
hensem itu saya

dah nak sebulan tak sampai barangnya, tapi saya masih bersabar, saya bagi 4 bintang untuk tanda semangat supaya penghantaran lebih cepat

Mostra di più
sRaypooh

My items arrived 30/11/20 yet been hold for 2 weeks(14/12/20)* already, when will you sent out my item dear ABX~ please make something to improve your services~ peak seasons and pandemic era are not always an excuses~

Mostra di più
Vivianlee

服务好,司机好,员工好

Mostra di più
Abx customer

Adohai teramat lambat la servis abx ni. Entah la mau happy ka tidak. Barang beli dari 11/11 sampai sekarang belum sampai2. Tapi ada barang lain yang order lepas 11/11 sampai duluan. Barang yang beli 11/11 ni last dia update 23/11 haritu kata parcel departed dari subang hub. Tapi hari-hari cek sampai sekarang belum ada apa2 update lagi. Menyiksa jiwa raga tunggu barang sampai.

Mostra di più
qwizy

Maybe those who get their parcel on time doesn’t think of providing a good review , mine got delivered quickly and the delivery man is quite alright too. Location : Miri

Mostra di più
< 1 2 3 4 5 6 >

Contact Us

Nome di battesimo*

Cognome*

Company Name*

Job Title*

Company Email*

Country*

Phone

Topic*

Message

By submitting this form, I confirm that I agree to the collection and processing of personal data by TrackingMore, as further described in the Privacy Policy