ABX Express Tracking

ABX Express tracking, trackingmore provide ABX Express API, shipment batch tracking management and an option to receive automated notification.

Reviews

Overall rating
4.7
  • 90
  • 8
  • 12
  • 0
  • 1
Write a review
Wani

Seller ship barang cepat. Tapi courier dok lambung2 parcel dekat tempat yang sama 2/3 kali selama 2 minggu!!! Kau rasa???!!!!

Show More
Naj

Mom's sending fresh fruit from kampung on 2nd August. Didnt receive up until today. I guess just dont bother sending it, it surely damaged by now. Worse service.

Show More
追踪包裹

賣家己寄了5天,还没有收到? 电话没人接?再也不用这家慢快递!

Show More
Wanycia

Kalau setakat delivery lambat tu takpe lah, ni tak tiba² parcel dah delivered but bukan saya yang ambik. .boleh tak terangkan kenapa?? Pelik betul lah..

Show More
pez

Delivery kasi laju sikit please, lama dah tunggu ni. Takkan nak gi kat abang abx pastu sepak kepala dia suruh gi hantar. Buat kerja nak cari duit, tapi kerja macam taik

Show More
John

Ahh 1 week and still counting. Departed but still not received at hub. Already lost ah my parcel?

Show More
Che

我等很久客服人员说催了催了,催了还不派送等什么等世界末日啊tmd一点进度都没有是在干什么我怀疑根本没有人在做事

Show More
John

Barang dah 2 minggu departed. Tapi tak sampai sampai. Hilang ke?

Show More
mzy

walaupun lambat sikit, brg tetap sampai

Show More
Mikail

Alhamdulillah barang smpai 4 hari lbih awal dr due date yg shopee bg... Tp sbnrnye boleh lg awal, sbb brg dr overseas, msuk malaysia smpai kt hub sabah dan peram dlm 3 hari, lpas tu baru msuk kl dan sekjap je terus smpai dkt pahang. Agak risau sebab byk feedback2 yg kurang bagus, tp untk saya tkdek ape2, dan diharapkn utk cust2 yg lain smge pihak abx lpas ni tlong improve lg ye service korang.

Show More
ssssy

Delivery man is very friendly

Show More
Syahirah

Excellent Service

Show More
??

等了七天收到了我的包裹

Show More
anymous

suka sangat guna abx service mmg tiptop. barang cepat sampai contoh harini pos esok dah sampai weyh

Show More
Bad service

Bad Service !! Next time, tak nak guna ABEXXX ABX ni

Show More
hensem itu saya

dah nak sebulan tak sampai barangnya, tapi saya masih bersabar, saya bagi 4 bintang untuk tanda semangat supaya penghantaran lebih cepat

Show More
sRaypooh

My items arrived 30/11/20 yet been hold for 2 weeks(14/12/20)* already, when will you sent out my item dear ABX~ please make something to improve your services~ peak seasons and pandemic era are not always an excuses~

Show More
Vivianlee

服务好,司机好,员工好

Show More
Abx customer

Adohai teramat lambat la servis abx ni. Entah la mau happy ka tidak. Barang beli dari 11/11 sampai sekarang belum sampai2. Tapi ada barang lain yang order lepas 11/11 sampai duluan. Barang yang beli 11/11 ni last dia update 23/11 haritu kata parcel departed dari subang hub. Tapi hari-hari cek sampai sekarang belum ada apa2 update lagi. Menyiksa jiwa raga tunggu barang sampai.

Show More
qwizy

Maybe those who get their parcel on time doesn’t think of providing a good review , mine got delivered quickly and the delivery man is quite alright too. Location : Miri

Show More
< 1 2 3 4 5 6 >

Contact Us

First Name*

Last Name*

Company Name*

Job Title*

Company Email*

Country*

Phone

Topic*

Message

By submitting this form, I confirm that I agree to the collection and processing of personal data by TrackingMore, as further described in the Privacy Policy