ABX Express Review
9.3
Based on 78 reviews
  • 0
  • 0
  • 10
  • 6
  • 62
Kurier sampah
ABJ

Status shopee said successful delivered tapi barang pun tk sampai sampai. Aku duduk rumah seharian kut, ehh bodoh lahh kurier abx ni. Lembab bodoh pula tu, duk peram barang orang bagai. Tolong lahhhh hantar barang tu betul betul and updates status Tu elok elokk. Ingat kitaorang nak tunggu macam orang bodoh ke ? This is not a joke yaa, kami beli barang guna duit and pos service pun kami bayar. Ehhh sakit hati lahhhh

2021-09-25 02:27:47

Reply
Barang sampai hari ni tapi service mac
Service lembab

Last minute call baru tu cuti lagi esok katanya cit

2021-09-15 09:40:22

Reply
Ingat berkat ke buat kerja macam tu
Tak baik aniaya orang

Status barang delivered tapi barang tak sampai. Kerja apa yang korang buat ni ? Elok sangat ke perangai macam gitu ? Barang tu orang beli guna duit tau cas delivery pun orang bayar adoiii tolong laa buat kerja ikhlas buat kerja betul2 kesian wei aku tunggu barang dari oversease punya laa lama tapi bila dapat dekat abx barang tu dah tak dapat bayang dah dekat mana sebab status dah delivered !

2021-09-03 08:07:12

Reply
Barang bila nak smpai?
Ann

Saya dah tunggu dari semalam ni ... Mana tak gerak2 ni dok peram2 barang .. kalau pakai courier JNT semalam lagi dah smpai . Kedah ke Selangor bukan jauh mana pun .. Barang dah ade kat KAJANG, tapi tak deliver jugak .

2021-08-21 04:49:23

Reply
BAD SERVICES
ANIS

TULIS BARANG SAMPAI TAPI BARANG TAK SAMPAI PUN. NIE DA KALI KEDUA TAU. LETIH LA SERVICES CAMNI. TAK FAHAM KENAPA SELLER NIE GUNA ABX WAHAL BANYAK LAGI COURIER YG LEBIH ELOK DARI ABX NIE.

2021-08-16 15:46:15

Reply
Brg send kat org lain
azzahraa

Brg tiba2 received..sedangkan smpai pon tidak..hantar dekat hntu ke

2021-08-07 09:14:05

Reply
Bad services
Dhia

Please add staff at counter abx labuan, so many customer waiting so long, ur staff only 2 at counter,

2021-09-22 12:00:06

Reply
Lambat sangat
Kuch ho ta hai

Aku tgok bnyk bad review, tapi tkde perubahan pon. Makin lambat ade lah, please la abx.

2021-09-13 06:44:15

Reply
Sampah
Sue

Tulis barang sampai....tp barang x sampai2...service ape ni?kerja la krana allah....jgn buang barang org merata2.x amanah btl pekerja2 abx ni yer...

2021-08-23 12:26:24

Reply
Klau agent dok rumah jer srh org pickup sndiri baik tkyahhh.. Kita byr postage utk hntr ke rmh atau berdekatan....
Abx xyah ambk agent

Agent abx ni dbyr utk apa ? Utk jdi stor kerr?? Brg kta mls btol nak hntr,, srh self pickup pulak. Mnta kena maki btol.. Org byr postage mahal2 dia nak mkn komisyen buta. Kejadian ni dkt pekan bekenu miri sarawak. So siapa2 yg tinggal area ni warning awal jgn guna abx.. Diorg xkan hntr ke rmh atau pusat pekan,, korg kna crik trnsprt sndiri and trpaksa crik rmh agent tu, kos minyak 1 hal, trpaksa bazir masa nk kena crik rmh agent 1 hal,, mmg mnyusahkan btol and tak bgi kerjasama,, lembap

2021-08-18 04:49:06

Reply
Service
Mi

GOOD!

2021-08-08 08:23:24

Reply
hanjiir
anak kiriman heaven

sampai bila kau nak perap barang akuu gila dah dua hari barang kat ipohh

2021-09-24 07:08:55

Reply
Barang tak sampai!
Barang tak sampai !

Sepatutnya hari sabtu trma barang tp tak sampaj juga..Dalm sistem cakap dihantar tp batang hidung pun tak sampai rumah hantar. Hari ini(isnin) pun tunggu belum juga sampai.Sya order brg guna duit & caj peghantaran pun sya bayar.. Bikin emosi .

2021-09-13 08:46:39

Reply
Nama sekadar nama
Abx "Express Sangatttttttt"

Peram barang, cakap tak serupa bikin, macam mana la courier ni boleh wujud dan masih orang guna perkhidmatan ni.

2021-09-03 04:17:26

Reply
Bad Service
Nazaruddin

Perkhidmatan penghantaran paling worst di Malaysia. Sangat mengecewakan

2021-08-20 04:02:32

Reply
Barang Masih Di Hub Selangor Dok 2 hari.
M.shamsuddin bin miskam

Tlg cepat sikit barang sampai ye, saya dah bgi 5 bintang ni ok

2021-08-15 02:14:58

Reply
< 1 2 3 4 5 >

Contact Us

First Name*

Last Name*

Company Name*

Job Title*

Company Email*

Country*

Phone

Topic*

Message

By submitting this form, I confirm that I agree to the collection and processing of personal data by TrackingMore, as further described in the Privacy Policy