ABX Express Review
9.4
Based on 60 reviews
  • 0
  • 0
  • 6
  • 6
  • 48
My parcel already delivered under my name, but i didn't received any parcel
Wanycia

Kalau setakat delivery lambat tu takpe lah, ni tak tiba² parcel dah delivered but bukan saya yang ambik. .boleh tak terangkan kenapa?? Pelik betul lah..

2021-08-03 15:17:39

Reply
Super slow
John

Barang dah 2 minggu departed. Tapi tak sampai sampai. Hilang ke?

2021-07-23 06:29:41

Reply
Very fast delivery
ssssy

Delivery man is very friendly

2021-03-22 06:40:48

Reply

Reply ssssy

sha

Hi may i now, sender pos dkt mana ? this is my first time using ABX

2021-04-12 06:48:43

Reply
Baddd
Bad service

Bad Service !! Next time, tak nak guna ABEXXX ABX ni

2021-01-10 01:44:09

Reply

Reply Bad service

To the Dumbass

I think you got the ratings wrong

2021-02-13 17:02:23

Reply
Sangat lambat
Abx customer

Adohai teramat lambat la servis abx ni. Entah la mau happy ka tidak. Barang beli dari 11/11 sampai sekarang belum sampai2. Tapi ada barang lain yang order lepas 11/11 sampai duluan. Barang yang beli 11/11 ni last dia update 23/11 haritu kata parcel departed dari subang hub. Tapi hari-hari cek sampai sekarang belum ada apa2 update lagi. Menyiksa jiwa raga tunggu barang sampai.

2020-11-27 07:19:55

Reply

Reply Abx customer

Wilton

Yeah lmbt, beli time 11.11. departed from subang hub (di selangor tak silap sy)19/11. Tiada mungkin nak hntr ke Sabah. Biasanya beli terus hntr di sabah. Service abx di Selangor terus sgnt. Okay ja di kk. Betul, terseksa tunggu, tak pernah lmbt gini.

2020-11-28 06:19:05

Reply

Reply Abx customer

Abx tuyuk

Kalau service teruk, pehal kit kasi 3 star? Kasi je 1 star biar rating company ni teruk

2020-12-03 01:15:06

Reply

Reply Abx customer

Abx tuyuk

Kalau service teruk, pehal kit kasi 3 star? Kasi je 1 star biar rating company ni teruk

2020-12-03 01:15:06

Reply

Reply Abx customer

Sylvester

Berapa lama barang kena tahan di subang sebelom ke tempat lain tu boss ?

2020-12-04 10:26:36

Reply

Reply Abx customer

Sylvester

Berapa lama barang kena tahan di subang sebelom ke tempat lain tu boss ?

2020-12-04 10:26:36

Reply
Shipment hold
Hani

Why my parcel is still hold huh? Have done deliver but suddenly shipment hold

2020-09-04 11:20:30

Reply

Reply Hani

chris

same problem

2020-09-05 03:17:22

Reply

Reply chris

Angry customer

Same here. In the end, they said my item lost. Unreliable courier. Management lazy, hire thieves and liars as staff.

2020-09-15 03:41:22

Reply

Reply Hani

jerebu

dah dapat ke parcel awak?

2020-09-17 01:51:21

Reply

Reply Hani

H.zu

Barang sy dr 7/8/2020 x sampai lg...

2020-09-18 00:54:45

Reply
Slow
John

Ahh 1 week and still counting. Departed but still not received at hub. Already lost ah my parcel?

2021-07-28 07:03:26

Reply
Barang Shopee sampai
Mikail

Alhamdulillah barang smpai 4 hari lbih awal dr due date yg shopee bg... Tp sbnrnye boleh lg awal, sbb brg dr overseas, msuk malaysia smpai kt hub sabah dan peram dlm 3 hari, lpas tu baru msuk kl dan sekjap je terus smpai dkt pahang. Agak risau sebab byk feedback2 yg kurang bagus, tp untk saya tkdek ape2, dan diharapkn utk cust2 yg lain smge pihak abx lpas ni tlong improve lg ye service korang.

2021-05-31 10:30:42

Reply
GREAT !
anymous

suka sangat guna abx service mmg tiptop. barang cepat sampai contoh harini pos esok dah sampai weyh

2021-02-01 00:28:28

Reply
bad services
sRaypooh

My items arrived 30/11/20 yet been hold for 2 weeks(14/12/20)* already, when will you sent out my item dear ABX~ please make something to improve your services~ peak seasons and pandemic era are not always an excuses~

2020-12-14 06:52:30

Reply
Where is my parcel?
Ainacu

Please let me know where is my parcel? Why it take too long for route scan?

2020-09-18 06:39:34

Reply
mana barang
pez

Delivery kasi laju sikit please, lama dah tunggu ni. Takkan nak gi kat abang abx pastu sepak kepala dia suruh gi hantar. Buat kerja nak cari duit, tapi kerja macam taik

2021-07-29 04:03:56

Reply
service
mzy

walaupun lambat sikit, brg tetap sampai

2021-06-19 08:16:19

Reply
Postage
Syahirah

Excellent Service

2021-02-17 10:10:05

Reply

Reply Syahirah

User

Bullshit

2021-04-07 04:45:27

Reply
mana barang saya
hensem itu saya

dah nak sebulan tak sampai barangnya, tapi saya masih bersabar, saya bagi 4 bintang untuk tanda semangat supaya penghantaran lebih cepat

2020-12-31 06:23:13

Reply

Reply hensem itu saya

Sha

Barang saya 1 bulan suda blum smpai hmmm

2021-01-01 13:06:00

Reply
i personally think it’s great
qwizy

Maybe those who get their parcel on time doesn’t think of providing a good review , mine got delivered quickly and the delivery man is quite alright too. Location : Miri

2020-11-20 15:52:44

Reply

Reply qwizy

Angela

You’re lucky then

2020-11-25 02:41:08

Reply

Reply qwizy

DAYYUM

Lol, this courier sucks! I\'m going to report this Shitty ass couriers !

2020-11-26 21:50:38

Reply

Reply qwizy

ABX SUK

Maybe because you work there

2020-12-02 22:35:29

Reply

Reply qwizy

Sham

Saya dah banyak kali guna ABX ni terutama kalau buat pembelian di Lazada. Kalau di Shopee dia guna JnT. Tapi itu la, ABX ke, JnT ke, sama jer. Ada masa cepat dan ada masa lambat. Tengok nasib la. Kadang2 tu tak sampai langsung. Refund je la....

2021-11-17 01:42:05

Reply
< 1 2 3 4 >

Contact Us

Your Name

Your Email

Topic

Shipping volume per month

Subject

Message