Ninja Van Malaysia İzleme

Ninja Van Malaysia Express Takip Numarası,kargo takip numarasıyla kolay ve hızlıca güncel kargo bilgisine ulaşın

Değerlendirme -leri

Overall rating
4.9
  • 118
  • 2
  • 4
  • 0
  • 0
Bir yorum yazın
Allison

Not updated correctly. Shows customer not at home after status for delivery. App is not usable for tracking purposes. Lousy

Daha Fazlasını Göster
LEESIAWFONG

167,169 Mp 39 KR Jalan Salleh 84000 Muar Johor

Daha Fazlasını Göster
Shannie

Pls parcel aq dh 4 hari still delivery pending.. Kenapa belum deliver lagi? Ntah lah kenapa courier ninja van ni teruk sangat,aq ingat j&t lagi teruk tpi j&t tetap deliver walaupun lambat and ninja van courier ni diam jee tak inform ape² pun and still delivery pending ape bende siot??!?? Tolong lahh hantar parcel aq (DVNJV894246660443578368) ni cepat sikit ,jangan makan gaji buta dan peram barang org lama² sbb kiteorang guna duit beli tu and duit tu bukan jatuh dri pokok yeeee! Kita call pula taknak angkat pastu mesej pula acah² off phone dasar menyusahkan org lahh Ninja Van nihh

Daha Fazlasını Göster
haai

jgn lah buat cust sampai ambik barang tu sendiri kt pejabat pos....bukan sekali dh berkali2 amik barang sendiri dkt ninja ni ....pekerja ramai je barang pun bukan nye banyak pun nk hantar ...baik aku je jadi rider hantar barang....salute kt jnt order barang terus hantar x de peram2...ninja alasan byk kejap cuaca buruk lah kejap orng x de rumah ....aku ni dok menunggu dpn umh dari pagi sampai petang last2 tracking ckp x de kt rumah....call langsung x de angkat lancauuu

Daha Fazlasını Göster
D

Worst courie service!!! BAD BAD BAD BAD BAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazlasını Göster
lily

Parcel sentiada di update melalu emai, keep it up.

Daha Fazlasını Göster
Ninja van tolong cepat

Dahh berhari pending barang orang dok di situuu jugak tak move langsung , jgn laaa buat camni fast laaaa sikit i still can give you 3 star tauu sebab still hope item i sampai cepat sebelum hari yg di hendak

Daha Fazlasını Göster
Ninja lembab

Buat ape peram barang orang lama ii woi.. aku salute jnt la laju buat keje..ninja van lembab

Daha Fazlasını Göster
Ninja lembab

Buat ape peram barang orang lama ii woi.. aku salute jnt la laju buat keje..ninja van lembab

Daha Fazlasını Göster
Kenny

wait 1 week still in Storing Hub!!! still can't understand why Shopee still get ninja van for delivery partner!!!!

Daha Fazlasını Göster
Perangai harem

Org xde duit kecik... Dia boleh pulak ckp sye pun xde duit kecik.. I xblh buat ape... Otk bebal ke apa... Tiap2 kali dtg pun sma je Tlg la... Ninjavan courier man is the worst

Daha Fazlasını Göster
h

g

Daha Fazlasını Göster
bangang

paket aku daripada seremban ke kl belum sampai lagi dah 3weeks, tau je korang dalam tu ada fon gaming, babi betul sial, bungkus compeny buang ke longkang taik

Daha Fazlasını Göster
koyak

Dah lebih 100 orang menyumpah servis ninja van nie. Tolong amik action laaa weii. Barang aku dah lebih due date ni. aku percaya klu servis mcmni sikit masa lagi confirm bungkus la company korang.

Daha Fazlasını Göster
Entah

Ape bende le ninja van skrg makin lembab gile ! Antar je la brg tu . Lambat 3 4 hari tape. Ni seminggu macam barang dari overseas pulak . Lepastu sistem macam tah ape ii tabole track. Ape bende lee. Tolong perbaiki !!!!!!!

Daha Fazlasını Göster
vl

dhla slow lembab...lepastu tak reti nak update tracking...lepastu ada hati nak sapu shopee lanjiou laaa

Daha Fazlasını Göster
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

Daha Fazlasını Göster
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

Daha Fazlasını Göster
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

Daha Fazlasını Göster
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

Daha Fazlasını Göster
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Contact Us

Ad*

Soyadı*

Company Name*

Job Title*

Company Email*

Country*

Phone

Topic*

Message

By submitting this form, I confirm that I agree to the collection and processing of personal data by TrackingMore, as further described in the Privacy Policy