SPX MY Tracking

Simply enter tracking number to track Shopee Express MY international package right now, get origin/destinations tracking information in one place, it's simple and easy, just give it a try!

Reviews

Overall rating
4.9
  • 636
  • 7
  • 30
  • 0
  • 4
Write a review
Aku nak barang aku

Bodoh perap barang orang.. Taguna punya shopee express.. Elok jahanam je korang ni,menyusahkan buyer & seller...!!!!!!!!!!!

Show More
Buyer Teraniaya

Setan punya shopee express...!!! Dari 4jan sampai harini 14jan ,10hari da ko perap brg aku..!!! Masih x bergerak².. Kat situ jgk.. Pehal korg buat kerja slow mcm siput BABI.. BABI punya shopee express... Dekat 2mggu dah ni brg aku x sampai².. Dah boleh tukar kot korang punya express tu, service lembab.. Express konon.. PUIHHHH....!!!! orang beli urgent nk pakai.. Korang boleh buat TAIK plak... Sial....!!!

Show More
Buyer Teraniaya

Setan punya shopee express...!!! Dari 4jan sampai harini 14jan ,10hari da ko perap brg aku..!!! Masih x bergerak².. Kat situ jgk.. Pehal korg buat kerja slow mcm siput BABI.. BABI punya shopee express... Dekat 2mggu dah ni brg aku x sampai².. Dah boleh tukar kot korang punya express tu, service lembab.. Express konon.. PUIHHHH....!!!! orang beli urgent nk pakai.. Korang boleh buat TAIK plak... Sial....!!!

Show More
Buyer Teraniaya

Setan punya shopee express...!!! Dari 4jan sampai harini 14jan ,10hari da ko perap brg aku..!!! Masih x bergerak².. Kat situ jgk.. Pehal korg buat kerja slow mcm siput BABI.. BABI punya shopee express... Dekat 2mggu dah ni brg aku x sampai².. Dah boleh tukar kot korang punya express tu, service lembab.. Express konon.. PUIHHHH....!!!! orang beli urgent nk pakai.. Korang boleh buat TAIK plak... Sial....!!!

Show More
Bape lama nk peram brg aku???

Aku expect bole smpai sehari dua sbb seller pn dri kl. Ehh tiber kat shopee,dia peramnya brg aku. Dah ahh urgent nk guna. Tak guna btul lahhh!!

Show More
Hanis Mahadi

very bad service

Show More
LAMBAT

PLEASE LAAA BARANG AKU TU PERAM BUAT APEE... DHLAA URGENT NAK GUNA... HAISH GERAM NAK CARUT JEE..

Show More
EXPRESS PALA BANA

oiii.. barang aku mana. org beli nk pakai, bukan nk suruh hgpa peram. bala2

Show More
SHOPPE EXPRESSO MANAGEMENT TEAM

Dear Valued Customer, We would like to offer our deepest apologies for the trouble you had to experience with Shoppe Expresso. This situation is not ordinary and these incidents are not typical of us. We are very serious when it comes to our client’s satisfaction and have a zero tolerance policy in this respect. We appreciate that you understand that mistakes sometimes happen despite the numerous checks and measures. We are very sorry that this happened to you but rest assured it won’t happen again. After studying the matter, we found out that this error was the result of poor handling of orders that came in a shot during the previous peak festive season, and upcoming CNY. This is clearly a mistake at our end and we take responsibility for it. Due to this unintentional error and as a token of appreciation to you as our client, we are going to expedite the delivery process ASAP. This is the least that we can do to compensate for the inconvenience caused. We do hope this resolution fulfills your expectations and helps clear any deformed image you might have had about our . To make things even better, we have taken a number of measures to ensure that this error and similar mistakes do not happen again in the future. It is due to you that we have realized this and we thank you for sharing your experience with us. We prefer to learn and improve under better conditions but sometimes this is just not possible. One more time we apologize for this error and we hope to keep you as part of our valued customer base for a very long time. Please do not hesitate to share your thoughts and feedback with us at any time. We are here for you. Best Regards Mr. Ruler Straightforward, Customer Care Senior Manager, Shoppe Expresso

Show More
Shopee Express Hater

Pergi kedai minum kopi, Shopee express lembab babi !

Show More
Hud Zulkifli

Brg stuck gila ke apa shopee ni nyesal aku

Show More
Shopee express Haters

Lembab, tak guna, membuang masa, servis penghantaran yang teramat teruk, tutup gulung tikar je shopee express, biar courier lain yang buat kerja.

Show More
Nor

Barang dh stuck lama sgt. Dhla nk guna brg tu hri khamis ni tapi smpai skrng belum smpai ..dh nk msuk seminggu niii ! ;)

Show More
KARI MANA

SPXMY028350811351 NI NOMBOR BRG AKU AKU NK BUAT CARI REZEKI KORANG HOLD SAMPAI 1MINGU DEKAT U10 SHORTING CENTER TU . KORANG EAII ELOK2 BANG BUAT KERJE ORG BELI BUKAN NAK KORANG SANKUT LAMA2 KAT SANA

Show More
BARANG AKU MANE

ASL LAMABT SANGAT SHOPEE NI DH 1 MINGU DEKAT U10 SHORTING APE NI

Show More
BARANG AKU MANE

ASL LAMABT SANGAT SHOPEE NI DH 1 MINGU DEKAT U10 SHORTING APE NI

Show More
Shopee Babi

Kau nak peram lama2 buat ape hanat, klu dah performance slow takyah nak standard delivery sgat lah babi

Show More
mama

Tkyah guna ‘express’ kalau slow macam siput . Bertahun kau punya in transit jauh sangat ke? hold barang orang lama2, orang bayar! Nak cari rezeki halal buat kerja jangan menyusahkan orang!

Show More
Bongokk

Courier paling bangang..dah tahun 2022 pun masih lembab..apa masalah Shopee express nin erk? suka peram barang berminggu2..menyusahkan orang la weh.Sejenis tamak, dah elok dlu banyak pilihn courier, korang terminate. Kami bayar kot servis ni, bukan free2 suh hantar barang. Please improve your management SHOPEE EXPRESSS!!!!!

Show More
SHOPEEE XPRESS BODOH SUSAHKAN ORANG

ei ada 3 barang dalam shopee aku pakai courier bodoh ni. ada satu barang tu aku order dri 31 dec lepastu stuck sampai 7/1 which is tarikh yg dorang patut buat delivery. Dah call shopee centre complain baru nampak ada progress tengah ada dkt u10 sorting centre tpi tk thu pulak la kalau dia peram lagi seminggu, extend guarantee aku dhla smpai 13/1 je ni. ada lagi stu brg guna courier bodoh ni juga,dh dua hari aku dpt false notification ckp barang is going to be delivered tapi tengok status barangnya masih dkt penang sana, aku duduk selangor..dah la lembab bodo pulak tu. the last items aku beli is makanan kucing, tengok dalam shopee courier apa pulak makanan kucing aku tu guna, mmg rasa nak hentak kepala dekat dinding tengok nama shopee express, itu tak tahu berapa bulan pulak nak peram. BODOH. kadang2 kesian dekat seller tak pasal2 kita kena buat refund sebab kan masalah courier babi ni. KALAU DAH TAHU COURIER KAU BUAT TAIK, TAK PAYAH MANDAI2 PILIHKAN COURIER UNTUK BUYER! dulu senang kita as a buyer bole pilih nak courier apa, ini seller sendiri pun tak dpt nak pilihkan sebab automatic di pilih bt shopee system. KEPALA BANA DIA LA

Show More
< 4 5 6 7 8 9 10 >

Take your post-purchase order tracking experience to the next level