SPX MY Tracking

Simply enter tracking number to track Shopee Express MY international package right now, get origin/destinations tracking information in one place, it's simple and easy, just give it a try!

Reviews

Overall rating
4.9
  • 636
  • 7
  • 30
  • 0
  • 4
Write a review
CikJ

Aku xphmla, yg lain skit pn cpt smpi,, yg ni plk lembab.ape masalah peram brg org lame2 ek? Dh la xblh nk pilih sndr kurier.. ermm nyampah plk ghase

Show More
Cekya

Kurier pling lmbp prnh aq jmpk...astu main cmpk ja brng kat rumh org lain..xdk rasa bersalah lngsung...cuai,x dak tanggungjawab eee..

Show More
mak bapak shopee kimak

pukimak shopee express.. buat kerja lembap nak mampos. simpan barang lama lama buat apa? babi

Show More
happy customer giler happy sangat2...

korang jenis pukimak bila komplen tak mau dedah sebab tak dapat 5 star kan..? okey lah, dah korang lapar like.. aku bagi 5 bintang pukimak anjing yang korang nak.. yang kat hub subang bistari tu, buat la kerja, pukimak.. nama je shopee express, tapi kerja macam bapak sial punya pemalas.. kalau malas sangat, tutup je terus tempat tu tak menyusahkan orang.. dulu kecik2 tak nak mampos.. dah besar menyusahkan orang..

Show More
fuck

jnt, ninjavan, dhl boleh laju apahal kau org slow, satu hari satu kerja ka hanat, hrini pickup brg, esok sorting dkt warehouse, esok hntr ke hub yg berdekatan, esoknya sorting dkt hub, esoknya bru deliver ke cmne sial

Show More
Miss

Disappointed dgn shopee express. Kurier lain memg tk bkak lah parcel orang sesuak hati. Lambat tu satu hal lah tp still acceptable jgak lah ni siap buka kotak . Nak check apa ? Tanpa izin penerima . Hurm

Show More
Miss

Disappointed dgn shopee express. Kurier lain memg tk bkak lah parcel orang sesuak hati. Lambat tu satu hal lah tp still acceptable jgak lah ni siap buka kotak . Nak check apa ? Tanpa izin penerima . Hurm

Show More
Courier bangsat

Nama je express tapi delivery lambat nak mampus. apa bendalah berhari-hari dekat hub barang aku. Tahu tak orang nak guna. sebabkan takde option lain je guna ni kalau tak tukar dah guna courier lain. patut tak perlu ada courier shopee express ni. dah lah bagi 5 bintang baru review nampak. Bagi kurang review kene padam/hidden.

Show More
Rahamn

BARANG AKU 6 hari tak gerak. review 1 star dia buang. kalau letak 5 star baru dia pos. memang patut kena bakar je lori loro shppeee babi ni

Show More
Bodoh

Aq bagi 1 star kau terus hidden review aq ke. Kalo nak orang ikhlas bagi 5 star improvelah delivery kau lahanat. Dah lebih dari 5 kali aq pakai delivery kau mesti lambat je. Kali ni aq pakai dah 2 minggu tak sampai sampai lagi. Pukimak betul kau buat apa dengan barang aq. Aq urgent nak pakai lah. Option delivery lain dah takleh pilih. Nak minta refund lagi nak tunggu hq confirm lagi. Menyusahkan orang je. Silap silap aq meninggal sakit jantung pakai delivery kau ni lagi. Improve lah atau bagi option delivery lain lahanat.

Show More
Mokcu

Cyberjaya hub memang slow namatey..... peram parcel punyalah lama... pada x sampai 4km pun nak deliver

Show More
Shopee Express Pukimak

Yg keje ngan shopee express ni anak siput babi ke? Buat keje slow. Dah la urgent nak pkai barang. Kanina betul. Padahal seller dari kl hantar serdang je

Show More
Serius Lembab Shoppe Express

SPXMY022622774411 order daripada 11/1/2022 sampi sekarang Shopee Express dok peram tak gerak-gerak....kalau tunggu ubat boleh mati dulu kot...tolong la jangan peram barang orang lama-lama....stress betul aku dengan shopee express nih

Show More
Miss

Memang suka peram barang org lama2 ke ? Malang betul dpt courier shoppe express ni. DRPD 13 hb stuck dekat banting sampai skrg 17 hb NAK BUAT APA SIMPAN LAMA2 KE BULAN DEPAN BARU NAK HNTR ?

Show More
Barang aku mana

Barang aku kat banting tak gerak gerak dah 4 hari,barang kat cina yang aku order pon dah sampai...order 7/1/2022 Harini 15/1/2022 tak sampai lagi,aku harap sampai Harini sebab esok aku nak guna barang aku..tolonglah shopee ekspress

Show More
Barang aku mana

Barang aku kat banting tak gerak gerak dah 4 hari,barang kat cina yang aku order pon dah sampai...order 7/1/2022 Harini 15/1/2022 tak sampai lagi,aku harap sampai Harini sebab esok aku nak guna barang aku..tolonglah shopee ekspress

Show More
Barang aku mana

Barang aku kat banting tak gerak gerak dah 4 hari,barang kat cina yang aku order pon dah sampai...order 7/1/2022 Harini 15/1/2022 tak sampai lagi,aku harap sampai Harini sebab esok aku nak guna barang aku..tolonglah shopee ekspress

Show More
Barang aku mana

Barang aku kat banting tak gerak gerak dah 4 hari,barang kat cina yang aku order pon dah sampai...order 7/1/2022 Harini 15/1/2022 tak sampai lagi,aku harap sampai Harini sebab esok aku nak guna barang aku..tolonglah shopee ekspress

Show More
Service out

Aq duk kl beli Barang dari seller kat kl asal ko pergi bawa barang aq sampai kelantan. Dah sampai kelantan satu hal. Kau tulis parcel is out for delivery. Kau nak deliver kat hantu mana kat sana.

Show More
NAK BARANG SAYA

Dear Shopee Express , kindly hantar barang sy by today sebab sy nak guna urgent. Cakap dah delivered semalam 14 Jan 2022 but bila tengok kat ofis xde pun. Kalau belum hantar lagi nape tulis dah hantar??? Pelik bin ajaib lah.

Show More
< 3 4 5 6 7 8 9 >

Take your post-purchase order tracking experience to the next level