Shopee Express Malaisie Suivez vos colis

Débarrassez-vous de l'inconnu concernant la localisation de votre colis Shopee avec le suivi des colis Shopee de TrackingMore. Entrez le numéro de suivi et obtenez toutes les données de suivi.

Critiques

Overall rating
4.9
  • 604
  • 7
  • 22
  • 0
  • 4
Écrire un avis
usernameddd

please delivery my parcel fast why take you so long 3 days already?

Afficher plus
Mak ko ijo

Lama mana lagi nak peram parcel ni. Barang boleh hantar cepat, korang peram dekat sorting hub. Elok ada kurrier lain, ko sailang..hawau betul..

Afficher plus
ShopeeExpress loser

Order item dari China lagi laju sampai dari ShopeeExpress

Afficher plus
Kura kura

Kami tahu barang awak banyak.. Tlg buat sebaik baik mungkin

Afficher plus
Barang aku mana

Dah 2 minggu ni..barang x sampai lagi...track pun masih terperap ke Ddr sorting jadah ape plak...baik korang perbaiki nama express tu...jadi sebulan ke 2 bulan ke.

Afficher plus
Rina

saya beli barang dari china beberapa hari dah sampai Malaysia tapi xtau kenapa duk sangkut kat shopee express nak dekat seminggu x hantor2 lagi

Afficher plus
Hazim

Tolong tingkatkan sistem penghantaran dengan lebih efisyen

Afficher plus
Jep the man

Nama melambangkan integriti. Sila tukar nama drp shopi express kepada shopi will deliver. Sbb nama biar seiring dengan kemampuan. Sila belajar maksud dan harapan pengguna daripada ayat express. Elok2 ada courier mcm jnt, poslaju, kau sibuk nak buat delivery juga tapi service mcm barbeque, pantai dalam, custard, keypad lock

Afficher plus
Dee

Aku cam terkejut sebab aku tak sangka brang yang dari mainland china sampai dulu dekat aku, aku ada order 2 brg dri shopee satu dari mainland china satu dari melaka post pakai shopee express, but yang dri overseas tu sampai dulu, aku mcm wtf bodoh slow nak mampos korang punya shopee express tu , barang aku stuck berhari hari , check trakcing after 2 days baru ada update, pastu kene check lagi after 2 days, cmon lah shopee express, jauh sangat ke dude dari melaka nak ke pahang tu kalau nak di bandingkan dri overseas nak ke malaysia tu…. CMON LAAAAAAA

Afficher plus
Shopee Express Lembab

Brg aq dari 25/3 tak gerak² lagi ni......Ya Allah ampunkan lahh dosa aq sbb terpaksa mencarut

Afficher plus
Bapa kau

Shopee express ni dulu ok aje, tak tau kenapa sekarang gila hal banyak, asik order dan re-order, cash on delivery itu memang saya tak rugi kalau brg tak sampai, tapi u mau tau bukan semua orang senang sangat tak payah kerja duduk rumah tunggu parcel ber minggu minggu, memang perlu kan barang itu jadi order saja kan senang, barang tu seller dah ship out, dan berapa hari sudah status dah out for delivery, tapi bila sampai malam tiba tiba jadi status send back to seller, saya banyak perlu barang itu, tapi kerap jadi send back to seller, tanya tapi cakap boleh order lagi, then order lagi jadi send back to seller lagi, jadi mcm mana, saya free sangat ke tunggu dekat rumah? Tak payah kerja dah, tunggu parcel aje la, baik bagi customer pilih cour la, order 5 parcel punya barang, tapi 4 itu tak pernah sampai, tanya cume bagi jawapan yang sama, macam la bot aje, then untuk apa, order pakai shopee pay lagi teruk duit i berapa ratus semua stuck dekat barang yang tak boleh sampai, banyak lama tunggu untuk refund, lagi kalau barang skincare boleh ke tahan panas lama lama? Kalau barang rosak kan muka macam mana? Salah kan seller ke? Boleh ke barang skin care tahan panas 6-8 hari? langsung tak solved problem ini, shopee lagi tak nak improved problem ini, sudah berapa tahun saya pakai shopee, ingatkan senang ada shopee, tapi sekarang sudah mampus, saya tunggu parcel dekat rumah aje tak payah kerja lagi, lagi tak mau improved hal ini, nanti saya delete aje, tukar yang lain shop, shopee bukan semua barang murah sangat, lagi fake banyak, itu saya tau la, tapi pasal cour itu tak nak solved, i memang la mau ban shopee, cakap banyak tak guna, memang dia orang tak solved problem lagi

Afficher plus
Mr Alonso

Aku dah banyak kali kena sebab tu aku stop beli di shopee.. Kawan aku la nie nak beli sangat di shopee.. Barang stuck hari-hari duk tanya kat mana.. Kan dah kena.. Tapi lepas ni aku yakin dia tak kan beli dah di shopee hahaha.. Mujur la dia tak pernah download shopee

Afficher plus
Rubbish shopee express

Force seller to use shopee "xpress", giving us rubbish service , cheras KL send to ampang KL area, stuck at ur rubbish hub for 10 days..........not moving at all , pls close it ur courier service, save everyone

Afficher plus
Tah sape sape

Ha ni nak cakap sikit ni , tktaula korang baca ke tak en , barang aku ni dr pkl 11 kata out for delivery sampai sekarang ni takda khabo pon pasal barangnya , tolongla , benda ni orang nak pakai urgent , agak ii kalau beli barang untuk simpan ubat family kau ke untuk kau ke tak rasa ke benda tu urgent , mmgla tk smua beli benda sama , tapi kene la disiplin . mcm mana org tak mengamuk dgn korang ni . tamat .

Afficher plus
shopeemakkauhijai

Force seller to use shopee "xpress", giving no flexibility for customers to choose preferred courier. Muka budak yg kerje shopee hantar parcel pon cam anat (xnak senyum, nada krg ajar). The only best thing for shopee is its online platform...the others?? trash as ef. Change shopee xpress to Shopee Pekasam. Alasan overload brg....dah yg ko paksa seller guna shopee xpress tu knapa? itu la punca brg overload, delayed, boooooddooohhhhhhhh

Afficher plus
Liya

Tak paham kenapa nak kene hold barang sampai berminggu2,kalau dh x bagi orang pilih courier, tolong la upgrade service, items yg I purchased tu dh la urgent nak pakai ,please fix it shopee ,post biasa x slow macam ni, shipping orang bayar kut, bukan tak bayar ,kalau dh tau u are so slow,jgn bg seller guna courier u, paksa guna shoppe express tp perkhidmatan slow

Afficher plus
Unknown

Status Tracking(12PM) showing yg parcel in transit & out for delivery. 8 jam pundekk aku menunggu mcam lah driver courier ni kena mmandu one shoot dari HUB Alor Setar ↔️ Petaling Jaya! Padahal parcel aku kt HUB centre Ara Damansara je kut! Last2 status tracking updates showing parcel aku gagal dhantar, alasan driver nye due to insufficient time!! Guna alasan mcm ni pd manusia tk siuman blh laa sial! Lain kali klu dah agk2 tkleh nk done hantar parcel kt cust, gunalah otak call cust and bgtau banggang!! Dr kau buat org menunggu! Bila cust complaining and ckp yg driver courier ni punca utama masalah(Toxic) korang jadi Emosi tapi itulah kenyataanya pun!

Afficher plus
Zack

Order barang dari Melaka. Rumah juga di Melaka. Order pada 17hb. Seller send out 18hb. Dari 18hb sampai hari ni 25hb masih sangkut kat delivery center di MKZ. Bila tanya shopee tak boleh collect di sorting center, kena apply dan tunggu seminggu baru dapat approval. Kesimpulan, jangan sekali2 order di shopee. Baik order lazada. Dulu shopee pakai JnT atau ninja van bagus. Sekarang bila pakai shopee express memang sangat lambat. Entah2 tak sampai pun barang.

Afficher plus
Naza

No doubt slowest in Malaysia. Macam pakai pos biasa bukan expess. Dah tu style seller takde choice pulak kena pakai jugak servis dia. Tak malu ke? Dahla lembab. Bungkus ikat tepi je la. Menyusahkan hidup orang

Afficher plus
Deng

19hb seller dah post. Dah harini 25hb pun belum sampai2. Dkt website tulis 1-3 working dah. Ni dah bapak 7 hari barang tak sampai2.

Afficher plus
1 2 3 4 5 6 7 >

Optimisez votre
Parcours client post-achat

Que vous souhaitiez obtenir une mise à jour automatique du statut d’expédition ou créer des opportunités de vente, nous avons tous les outils dont vous avez besoin.