SPX MY Tracking

Simply enter tracking number to track Shopee Express MY international package right now, get origin/destinations tracking information in one place, it's simple and easy, just give it a try!

Reviews

Overall rating
4.9
  • 636
  • 7
  • 30
  • 0
  • 4
Write a review
The Victims

Bullshit

Show More
NanaH2768

Mana parcel aku? Status dah deliver dari 12hb.. sampi nie belum ada? Is it normal?

Show More
anonymous

berapa lama nak peram barang please la i need my barang urgent!! kalau aku tau delivery guna shopee express slow macam siput baik aku beli kat luaq jaa dahla nak balik kolej dah jangan macam macam naih shopee express

Show More
Subhanallah

Barang saya dah laa salah hantar rumah org , lpastu bkn nk ambk gmbr ke aoe tuk bukti

Show More
Nurul Ain

Hi Shopee Express, please la improve your service. U punya service untuk delivery barang paling slow di dunia. Kalau tak cukup manpower please hire more. Dan kalau susah nak hire please increase your komisyen untuk runner. Don't give such an excuse yang buat customer feel bad about your service. If diberi pilihan courier service dalam shopee tu i know 99\% customer won't choose your courier!

Show More
Aku nak barang aku

Barang kluar 12/3..sampai Hari ni 18/3 dok kat u10 lg, Tak bergerak gerak..dok peram watpa barang orang..org kalut ambik tender hantar barang depa pun kalut Sama .tapi hampeh..Bila tahun nak hantar barang Aku..Aku nak barang aku!!

Show More
Sengoti

Apa nk jadi shopee express ni? Buat order 11hb sekarang dah 17hb tapi tak sampai2 lagi. Apa lancau sial

Show More
Sunny

harap korang mampus..

Show More
Rose

Hi, kalau pihak admin terbaca ni. Saya nak buat aduan barang saya masih tak sampai lagi ya dari 9/3. Masih ada di Bangi Hub lebih kurang seminggu. Hopefully admin baca dan deliver barang saya secepatnya. Terima kasih.

Show More
nadia che aliyas

koranv buatt apaaa weyy peram barang orang lelama..?? aq dala urgent nk gunaa.. seller okayyyy hmpaa pulak tk okayy.. oqang nk hntaq baqang hmpa pun pulun nanakkk.. lpastu buat qeja tah apa2.. jgn la busukk hati sgr.. kalau boleh pilih courier mmg shopee org xkn pilihhh.. dok bawah tapak kaki jaa.. jgn sembng lebattt kalau buat qeja cm hanat. baii

Show More
KAK LONG KFC

Hari tu parcel hilang mcm tu je kt wangsa maju hub! Mmg la refund tp org tunggu! Buang masa la shopee express! Kalau rasa tkleh hantar brg org! Tutup la! Ni tk menyusah kan org

Show More
Sofea

Hi..nk tanye brg punye status tulis depart from station but still no update about a week..hmm i hope shopee express can fix this problem because the items i need is urgent...thank you

Show More
Shopee lembab

Tunggu lama nk balik perak sbb dh ada nama penghantar last2 call kata masalah sistem xguna lah shopee memang last aku guna serious lama tunggu and last xdpt barang rugi masa and duit aku pengurusan shopee teruk kuasa 3

Show More
ZURAWATI BINTI ZAHARI

COURIER SELALU HANTAR BARANG DEKAT SALAH ALAMAT .Tapi tak pernah call untuk bertanya tinggalkan barang dekat merata tempat. Courier MUHAMMAD FIRDAUS BIN ISMAIL. Please buat keja dengan betul customer beli guna duit bukan air liur. responsibility Jaga.

Show More
jay

dr jam 10 pagi status out for delivery smpai jam 9 malam delivery unsuccessful mcm pukimak servis kau ni.

Show More
Barang

Lama tunggu adu bosan betul lah shopee ni

Show More
Amir bin aris

Lama tunggu barang tak smpi2 sedih pengurusan macam ni . Lama tunggu barang yang beli dh penting nk guna awal

Show More
nad

DAH SEMINGGU BARANG AKU DEPARTED DEKAT TAK OUT² JUGAKK ! MACAM MANA SERVIS KORANG NI . HAWAU BETUL LAAA .

Show More
Shopee Customer Service

Pertama sekali pihak kami ingin memohon maaf atas apa yang berlaku. Kami mengakui servis kami memang sampah dan kami suka memeram barang pelanggan begitu lama. Walau apa yang berlaku, kami yakin, rakyat Malaysia tetap akan menjadikan Shopee sebagai pilihan nombor 1 bagi online shopping mereka. Akhir kata, kami memang sampah dan tak berguna suka peram barang customer. Tapi kami tetap nombor 1.

Show More
Shopee pelis lah

I tak tau why this courier suka peram parcel lama-lama. 5 kut parcel aku diperamnyee, dahla tak boleh pilih courier kat shopee, apoo laaah.

Show More
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Take your post-purchase order tracking experience to the next level