SPX MY Tracking

Simply enter tracking number to track Shopee Express MY international package right now, get origin/destinations tracking information in one place, it's simple and easy, just give it a try!

Reviews

Overall rating
4.9
  • 636
  • 7
  • 30
  • 0
  • 4
Write a review
ADAM

One of the worst courier ever. That's all

Show More
bshwh

kau tak layak dpt 5 bintang pun sebenarnya ! Fikir laa kalau boleh choose orang tak ingin pun nak pakai courier kau ! barang makanan lepastu boleh rosak ! orng beli tu nak makan tahu2 barang rosak takde otak !

Show More
nya

dah laa lembab nak mamposs!! barang rosakk ! korang baling2 ke apa siaa ! dah laa tk boleh pilih courier kalau mcm tu buat la kerja elok2 !! mcm mna orng tak report buat hal quit je laa siaa !

Show More
Azarina Saleh

Dah dua kali out for delivery but tak sampai sampai, padahal banyak lalu depan rumah!!!

Show More
nya

parcel isi makanan & benda yg boleh basi tapi boleh pula amik masa sampai 4 hari.. delivery tapi tak sampai2 rumah .. alert sikit laa ! barang rosak or basi nnti takkan nak salahkn seller.. apa2 lainkali inform or call je .. dah laa tk boleh plih delivery .. huhh

Show More
Zulkifli Bin Harun

Sudah 24 jam barang saya ada kat MP3 sorting Center. Tak bergerak keluar pun. Kalau j&t, barang tu saya,dah terima. Apa ke jadah barang saya tu diperam lama lama. Memang teruk shopee ekspress. Perkhidmatan courier yang paling teruk dimalaysia. Selepas ni kalau buat pesanan dari shopee dan pihak shopee masih guna lagi khidmat shopee ekspress, saya akan batalkan pesanan barang tersebut. Memang teruk habis couriet shopee ekpress.

Show More
Pishang je shopee express ni

Bnda yg aq nk pakai urgent la korang buat lambat orang yg bwk brg tu jalan2 cari makan ke atau dia jalan kaki

Show More
Yaya

Kenapa barang dh departed from station tapi tak smpai2 sini ayooo barang urgent nk guna weioiiiii tolong lah shopeeee express tak express pun

Show More
Cincau

Barang aku dah masuk hari ker 15 dh ni , dah 4 hari departed ker tempat aku aku x tau la courier pusing tang mana kalau jnt sehari jer departed memang nauzubillah la

Show More
kimak

orang nak buat courier korang pun nak buat kourier pastu kerja lambat nak mampos butoh

Show More
Nur Hidayah Binti Kamarudin

Kawasan kubang pasu tolong lah up service dah lah barang sangkut kat departed station tu lama tolong baiki service.

Show More
Mohd farzil

✨✨✨✨✨

Show More
Nuryyynn

Lembab nk mampus. Lebih drpd 2 minggu. Last2 dua brg dr seller lain2 tu dia ckp hilang..

Show More
Answer me Shopee

From 21 Jan barang tak bergerak sampai hari ni. Ehh penat la contact shopee jawapan sama je kau bagi! Berapa lama lagi nak tunggu?! It's been 11 days tau! Order tu kena peram or dah hilang huh?! Deliver barang or refund balik. Agent dispute shopee pun hilang mcm tu je like aku ckp dgn tunggul useless!

Show More
Shoppe Express

Barang dr klang post ke kl . Amik masa seminggu . Ini pn x sampai2 lagi . dkt tracking . tulis out delivery then tiba2 Inaccessible Location dah 3 kali . Nak kata tak jumpa rumah . tpi jnt dan rider food . Jumpa je rumah . Alamat yang sama . Why eh Shopee Express ? If tak boleh buat kerja . Better Close Courier ni .

Show More
woii

ya allah lambat sangat weh ,aku tunggu dari kul 11:22am sampai kul 7:07 pm tak sampai² lagi

Show More
Slow sangat

Order 2 barang dalam hari yang sama satu barang dah sampai guna Ninja van yang lain satu pakai shopee express sampai skrg pun masih belum sampai

Show More
sial

biadap

Show More
Lembap

Simpan barang orang kt hub..tak gerak2..lembab giler shopee express ni buat kerja..chilaker

Show More
Stephen

0134409588

Show More
< 2 3 4 5 6 7 8 >

Take your post-purchase order tracking experience to the next level