PostNL Internationaal Bijhouden

Volg uw PostNL-pakketten van overal ter wereld met TrackingMore! Voer uw trackingnummer in en ontvang realtime updates over de status van uw zending.

postnl-parcels
  For businesses

  PostNL Internationaal branded tracking experience

  Give customers the best post-purchase experience with proactive delivery updates

  Start free >
  For developers

  PostNL Internationaal tracking API and webhooks

  Designed for developers to integrate USPS tracking functionality easily.

  Get free PostNL Internationaal tracking API
  For Shopify

  PostNL Internationaal tracking for your shopify store

  Best tracking tool in Shopify, works perfectly well with dropshipping stores.

  Get Shopify App >
  Volg uw PostNL-pakketten van overal ter wereld met TrackingMore! Voer uw trackingnummer in en ontvang realtime updates over de status van uw zending.

  Contents

  • Zoekopdracht met één klik
  • Automatische herinnering
  • Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten
  • Vrachtbrief managementfunctie
  • API functie
  • Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  Voor een lange tijd was PostNL het alleen postbedrijf in Nederland. PostNL heeft de twee grote divisies van de TNT, post en Express, groeiden uit elkaar meer en meer, elk met hun eigen strategieën. In 2011, TNT Express gescheiden en het postbedrijf voortgezet als PostNL. Wij zijn een bedrijf dat zich in letters, percelen en alles met betrekking tot brieven en pakjes bezighoudt. We werken ook in België, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Italië. We leven in een wereld waar digitale toepassingen een steeds grotere rol in ons dagelijks leven spelen. Deze diensten zich zeer snel ontwikkelen. We maken onze vindingrijkheid aan goed gebruik te voortdurend bedenken nieuwe manieren om afzenders en ontvangers te sluiten. We hebben het leveren van uw e-mailberichten voor meer dan 200 jaar, in binnen- en buitenland. Wij zijn een essentiële schakel tussen de fysieke en de online wereld. We hebben het grootste netwerk voor brieven, percelen en e-commerce in de Benelux-landen. Onze combinaties van slimme netwerken en toepassingen voor digitale kunnen wij onze klanten te voorzien van waardevolle oplossingen.

  TrackingMore Uitgelichte functies

  Zoekopdracht met één klik

  Kan de online zoek-URL's van tientallen koeriersbedrijven niet herinneren?U kunt eenvoudig de logistieke informatie van meer dan 600 koeriersbedrijven over de hele wereld opvragen door de enkele nummerklikvraag in TrackingMore in te voeren.De vraagknop staat bovenaan, probeer het eens!

  Automatische herinnering

  Bezorgd over koeriersbezorging wanneer u niet thuis bent?Bezorgd over het verlies van het postpakket?

  Voer uw e-mailadres onder de zoekresultaten in en blijf op de hoogte van de nieuwste logistieke updates. Eén onderzoek, geniet van de hele reis. Kom en probeer de e-mailwaarschuwingsfunctie!

  Gemakkelijke toegang tot internationale pakketten

  Internationale postpakketten duren lang en zullen het nieuwe pakketnummer updaten telkens wanneer u in een land aankomt.Maakt u zich zorgen over het vragen van verschillende nummers op verschillende websites?Gebruik nu TrackingMore!TrackingMore komt automatisch overeen met het nieuwe ordernummer op basis van de status van het pakket, zodat u wereldwijd een enkel nummer kunt volgen!

  TrackingMore Bedrijfsfunctie

  Trackingmore Trackingmore biedt realtime factureringsvragen, vrachtbriefbeheer en API-querymogelijkheden voor 600 postkoeriers wereldwijd.Ondersteunt Engels, Frans, Duits, Arabisch en 16 andere talen. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor internationale logistieke diensten voor verkopers.

  Vrachtbrief managementfunctie

  Genereer automatisch het statusrapport van de vrachtbrief, laat u de abnormale status van de levering op tijd vinden, los het probleem op tijd op en verminder het risico op slechte evaluatie.

  Automatische e-mailmelding, zodat gebruikers op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste express-status en de klanttevredenheid kunnen verbeteren.

  API functie

  TrackingMore biedt kwaliteit en stabiliteit, evenals goedkope API-functies die naadloos aansluiten op uw bedrijf.

  Aangepaste officiële website zoekopdrachtpagina

  Klanten kunnen de status van de bestellogistiek rechtstreeks op uw officiële website controleren, zonder dat er een uitdrukkelijke informatiewebsite van derden nodig is om het merkimago van de website te verbeteren.


  Track all your parcels in one place.

  1242+ carriers Integrated

  Boek een demo

  Track your packages across different carriers

  TrackingMore integrated with 1242+ carriers, supporting global parcel tracking in one place.

  Track 1242+ Global Carriers >

  Beoordelingen

  Overall rating
  4.4
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  Schrijf een beoordeling

  Transformeer uw
  Zending vandaag nog volgen

  Wilt u verzendupdates automatiseren of uw bezorgefficiëntie verbeteren? Met de krachtige API van TrackingMore heb je alle tools binnen handbereik om het traject van je klant na de aankoop te transformeren.