Ninja Van Malaysia Seguimiento

Seguimiento de envíos online de Ninja Van Malaysia. Localice en línea su paquete internacional, correo postal y expreso a través de trackingmore. Servicio API de soporte (API de seguimiento de Ninja Van Malaysia y).

Comentarios

Overall rating
4.9
  • 118
  • 2
  • 4
  • 0
  • 0
Escribe una reseña
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

Mostrar más
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

Mostrar más
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

Mostrar más
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

Mostrar más
Cmf

Ninja真心觉得ninja可以关掉了 速度比乌龟还要慢吧!一个东西从kl来jb3-4天都不会到 也不会update物流 真心觉得很差的快递公司 错 应该是龟速公司!!!

Mostrar más
Zl

Barang dah seminggu xsampai lagi.mcam mana 2 ninja van?pnat duk tunggu

Mostrar más
Gdex > ninja van

Bought item in different day, first item delivery by ninja van, the 2nd item bought later date than first item got delivered by gdex.

Mostrar más
Nik Zaini lorong ikbn 1

Bagus ninja van cepat dan pantas x macam yg lain.tulis barang sampai tapi barang xdtrima.ninja van cepat n pantas dalam buat kerja.tntu rmai yang myokong anda diluar sana,teruskan saja kami myokong anda.

Mostrar más
Aku frust

Barang masih pending dari 4Aug.bila nak pickup tak tahulah

Mostrar más
LL

Barang saya masih pending pick up.. Sudah hari ke-11 masih belum pick up... Nak cancel pun tak boleh... Geram betul!!!!!

Mostrar más
。。。

3天就到了可是当时应该是送货员要跑很多地方所以来不及送来我这里,这件事情我没有放在心上。没有想到晚上的时候竟然打电话来告诉我们非常不好意思今天无法送到感觉很有礼貌会打电话来通知。到了隔天,货很快就到了,送货员很不好意思地叫我拿着货拍照,应该是怕我说货没有到当做证据。拍完照后,就很有礼貌地说了一声谢谢就走了。真的好可爱啊

Mostrar más
rumah

bodo

Mostrar más
Arshad

Ninja van ni waknat level apa la. Service lembab mcm midin jgk. Woi klau tak blh nk deliver barang org. Tutup la company kau tu babi!!! Menyusahkan org. Berapa lama nk tunggu?? Sampai midin letak jawatan ke baru kau nk hantar barang hah!!

Mostrar más
NUR ATHIRAH BINTI MOHD AZMI

Kalau tngok dekat track order. On the way tu jadi tanda seru! Woiii. Apa ni. Lama aku order, tk smpai sampai!!!!

Mostrar más
Taknak

Aku sangka kan pos laju slow. Ninja bangang ni lagi lembab. Asyik lekat satu tempat je. Bila barang aku nak gerak cibai.

Mostrar más
Xxxtentacion

Fuck the ninja van

Mostrar más
Ninja Van Noob

Sumpah x pernah aku rasa courier lembab mcm kau..nk perap bape lama barang aku nih..pliss jgn bgi seller or buyer yg guna kan service jadi panas n tak nk gune service kau.. patut lah org byk x recommend pakai service kau.. even poslaju yg org kata lambat or DHL pon diorg keep update n dalam 3 hari je settle kdg2 2 hari je dh smpi rumah.. nih x bape hari kau nk ambik masa nk hantar..during MCO nih org urgent perlukan barang utkk post tapi kau aniaya kami dgn service bodoh lambat kau ni..dari barang dari kl nk ke bangi je..bukan nye johor ke perlis.. pliss lah ninja van.. klau org report then kau kene tutup sia sia je nnty..laju kan skit service ambik hati pelanggan kau bukan buat taikk..

Mostrar más
jimmy

unable tracking & no update real time where item.. wait for 2 days but item no update stuck at selangor for 2 days.. now days 3 no any update yet

Mostrar más
reviewjujur

alhamdulillah kt tempat saya ok je. laju je buat kerja. tak ambil masa lama pun. hrp boleh kekalkan servis tiptop ni. tahniah ninja

Mostrar más
Anononymos

Buat keje penghantaran pls laju,jangan main main

Mostrar más
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Contact Us

Nombre*

Apellido*

Company Name*

Job Title*

Company Email*

Country*

Phone

Topic*

Message

By submitting this form, I confirm that I agree to the collection and processing of personal data by TrackingMore, as further described in the Privacy Policy