SPX MY Tracking

Simply enter tracking number to track Shopee Express MY international package right now, get origin/destinations tracking information in one place, it's simple and easy, just give it a try!

Reviews

Overall rating
4.9
  • 636
  • 7
  • 30
  • 0
  • 4
Write a review
Keyra

Lepas ni tukar nama la shopee slow delivery tak kena nama Express tu. Delivery sokmo lembab.

Show More
Jangan bagi 5 stars. Bagi 3 stars

Kalau boleh nak bagi 1 star. Tapi review 1 dan 2 stars akan kena sorok. So bagi 3 stars. Sebab shopee express memang sampah tak boleh harap. Tak layak 1 biji star pun.

Show More
Aku nak bagi 1 star saja

Bila bagi 1 star kau sorok review aku. Patutlah semua bagi 5 star walaupun marah. Kenapa suka simpan barang sampai berhari-hari hah??? Malas sangat kah? Dah tau terlebih banyak sangat kerja, bagi lah customer pilih courier lain. Tamak tak guna. Menyusahkan saja.

Show More
Bad review with 3 stars

Slow piece of garbage courier. Can't give you 1 star because you will hide my review. So let me give you 3 stars. Thick headed courier service

Show More
S

Weh barang sangkut dekat ddr sorting centre dah nak sebulan order first day puasa 3/4 tpi now tak sampai lagi dah call buat refund pastu tolak sebab katanya barang tu ada nanti dia akan hantar dalam masa 3 hari, ni apo dah 5 hari. Bila tanya betul ke barang saya ada katanya ada hmmm please shopee saya nak pakai baju raya tu :’’((

Show More
Shopee express fckup

cant hold anger anymore. just let the seller pick other courier. jnt and pos laju much better la sial. kimak punya courier

Show More
Shopee express is worst ever !!!!!

18/4/22 @11.00 am delivery guy called me only one missed call .. I was wrkg couldnt ans..but this guy nvr go to my hse for delivery ..he gv me reason because i didnt ans thtz why he never go ..bodoh punya alasan and he put at the shopee delivery msg buyer is not in the location...He nvr go to my hse and he lies .my hse got people to collect the parcel .he gv stupid reason.. On. 20/4/22 Another delivery guy with same parcel He watsup me at 10.00am prepare money ur parcel on the way .....no one cm to my hse..already 2.00pm ..i text him gv me estimated delivery time because we are waiting fr you ..he said tunggu la..estimate time tak tau lepas pkl 3.00pm la...kalau tak you trans online la i letak barang luar rmh ...bodoh cheater ! Alrdy 7.00 pm no one cm to my hse !!! Where is my parcel ???? Shopee express is really fucking !!!!! Other courier service is good thn yours !

Show More
Criters

BAGI 1 STARR LAA

Show More
Lambat sial

SAMPAI BILA NK PERAP AT CHERAS HUB OII

Show More
Shopee Slow Babi

WOI! KO PEHAL ASHIK SUKA SANGAT PERAP BARANG AKU DAN ORANG LAIN KAT CHERAS HUB?! GI LA HANTAR BARANG CUSTOMER KO TU! LANGSUNG X AMANAH

Show More
Barang aku mana

Dah 2 minggu ni..barang x sampai lagi...track pun masih terperap ke Ddr sorting jadah ape plak...baik korang perbaiki nama express tu...jadi sebulan ke 2 bulan ke.

Show More
Snoopy

Shopee Xpress please outsource don't deliver yourself. Takes more than 2 weeks until now still haven't receive for item just less than 15km away. submit refund keep rejecting but no solution. really sucks.

Show More
abc

Shopee Express should change its name to Shopee Super Slow Delivery.

Show More
Rina

saya beli barang dari china beberapa hari dah sampai Malaysia tapi xtau kenapa duk sangkut kat shopee express nak dekat seminggu x hantor2 lagi

Show More
Delivery paling teruk

Lembap gila…bagi delivery lain la…ni semua nk bolot!!!!!

Show More
Shopee express bodo

Hari tu order barang shopee dpt shopee express tapi tak kisah sngt pun sbb sblm ni mmg ok je dgn shopee express ni cuma lambat sikit lah tapiii baru2 ni beli mmg kena peram smpai nk drkat 10 hari pstu mntk refund ok settle tapi ni kali kedua dpt jgk shopee express start dah rse tak sedap hati and guess what tiba2 dpt noti parcel kena delay kepala bapak dia??? Frust gila kot dah tahu tak boleh buat kerja bgi je lah seller pilih courier ni tamak nk jgk hantar barang org tapi tak smpai2. Tngk review pun semua teruk2. Tolong lah shopee express kalau tak boleh buat kerja jgn buat menyusahkan org jem Susahkan seller susahkan pembeli.

Show More
Hazim

Tolong tingkatkan sistem penghantaran dengan lebih efisyen

Show More
dXcReWz

shopee express adalah delivery paling sampah...ceo shopee express sama bodoh dgn pekerja...org nk bt delivery korang pn nk bt tp realiti mmg bangang pya company...shopee pn sama bodoh asal beli brg je asyik bg delivery bangang ni jgk...haram jadah sungguh

Show More
Shpeexpressjirrr

Jom lah tukar ke platform laen.. dah 2x kene.. satu tunggu sampai sebulan last2 dia cakap brg hilang.. kali kedua 2mggu dh menunggu xda apa2 update.. hanat

Show More
Lukman

WOIII BACA ARTIKAL AKU PULAKKK !! BILA KAU NK LINGKUP EH SHOPEE EXPRESS ?? Ko dh la TAMAK . Kalau Tamak nak cantas J&T pos laju smua BUAT LA ELOK2 .. TAK HABIS2 TERSALAH HANTAR . Eee BODOH LA SAPA YG KEJE DNGAN SHOPEE EXPRESS LEMBABB NI …

Show More
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Take your post-purchase order tracking experience to the next level