Ninja Van Malaysia Review
9.8
Based on 87 reviews
  • 0
  • 0
  • 4
  • 2
  • 81
Kenapa suka hantar malam2
Yuu

Asal dapat ninja van je mesti delivery malam2 Ada Hari Tu dapat barang pukul 10.30 pm lebih nasib baik tak tidor Lagi. Siang2 busy teruk ke tak boleh delivery Siang?? Check tracking barang out delivery tengah Hari dapat Malam fuhh

2021-11-28 14:31:21

Reply
Barang pending
Laila

Sy order barang dah lama , dn dr 11hari bulan barang dh de kat ninja van tp sampai skrg barang pending dn check tracking numb pon cam tak update^ .. mungkin bagi setenga pekerja barang tu tk penting bagi korang..tapi bagi kami tu penting . . Korang pekerja perna oder brg juga kan so pasti korang paham macam mana rasa nya menunggu barang

2021-11-18 00:18:08

Reply
Driver tak hargai customer...dia tak salah...customer salah
Aku

Malas nak cakap....lepas ni mana2 seller tak payahlah guna ninja van

2021-11-12 11:30:41

Reply
Lembap
Lembap

Courier paling lembap dalam Malaysia... Hrga sama level dgn courier lain... Tp penghantaran tu Astaghfirullahalazim, memang nk kena tunggu bertahun ke baru smpai

2021-10-21 01:20:47

Reply
Slow af
Allison

Not updated correctly. Shows customer not at home after status for delivery. App is not usable for tracking purposes. Lousy

2021-10-11 16:36:35

Reply
SLOW AND PENDING
D

Worst courie service!!! BAD BAD BAD BAD BAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2021-10-08 01:31:33

Reply
Click to review
Barang pending
Laila

Sy order barang dah lama , dn dr 11hari bulan barang dh de kat ninja van tp sampai skrg barang pending dn check tracking numb pon cam tak update^ .. mungkin bagi setenga pekerja barang tu tk penting bagi korang..tapi bagi kami tu penting . . Korang pekerja perna oder brg juga kan so pasti korang paham macam mana rasa nya menunggu barang

2021-11-18 00:18:09

Reply
Delivery servisse
Nur syazleza

Deliveryy so sloww kenapa ninja minyak habis ke? Cust bising mohon improve delivery servise

2021-11-13 00:01:26

Reply
Barang aku kau nak peram lama2 ke woi..?
Ryuu

Delivery servis hancur. Mcm mane lah korang ni boleh wujud? Manager ninja van ni pun kayu.. sbb tu servis pun mcm kayu. Ko x tengok ke feedback dari customer? Xreti2 nk buat improvement? Nasib baik shopee x bagi pilihan kurier. Klau ada, sumpah memang aku x kan pilih si lembab ninja kayu nih utk hantar barang... Dari 18 hb barang aku kt drop off ninja point, skrang ni dh 23 hb x smpai2 lagi. Barang aku order dari mainland china pun dh otw.. Ninja van lembab, ninja kayu

2021-10-23 03:24:01

Reply
Staf ninja..no attitude
NOORZUAEMA BINTI CHE KAMARULZAMAN

So bad your stff

2021-10-13 05:27:20

Reply
peram barang
haai

jgn lah buat cust sampai ambik barang tu sendiri kt pejabat pos....bukan sekali dh berkali2 amik barang sendiri dkt ninja ni ....pekerja ramai je barang pun bukan nye banyak pun nk hantar ...baik aku je jadi rider hantar barang....salute kt jnt order barang terus hantar x de peram2...ninja alasan byk kejap cuaca buruk lah kejap orng x de rumah ....aku ni dok menunggu dpn umh dari pagi sampai petang last2 tracking ckp x de kt rumah....call langsung x de angkat lancauuu

2021-10-08 03:48:37

Reply
Item pending xupdate sistem.peram item lama2 kat hub
Emy

Ninjavan ni dlvry jln.kaki ke.barang dekat hub da beberapa hari.xkeluar dlvry ke.kt sistem tracking xupdate apa pon.barang asyik pending alamat xcomplet.padahal full address da tu.xpyh ada logistics ninjavan la kalo cmni services.

2021-11-26 05:58:38

Reply
Barang tidak update
Nazre

Tiada respon status parcel...susah la orang nak guna barang cepat..tapi penghantaran macam buat kerja sambil lewa

2021-11-17 06:43:01

Reply

Reply Nazre

Laila

Barang sy dah dr 11 hari bulan tp pending..

2021-11-18 00:12:59

Reply
Penghantar ninja bodo x nak hntr barg
Issara

Penghantar ninja van +60 13-228 3112 nama dlm whatsaap Aniq ninja van area alor setar sngat bodo ,biadap & x faham bahasa manusia . Penghantar ni dia x mau buat penghantaran sbb penghantaran pertama, aku busy dan x dak kat rumah aku dah ckp awl kat dia kata hri ni aku x dak kat rumah blh x klu hntr esok . So dia ckp dia nak cancel terus barg sya dan x nak hntr brg sya.dia kata sya dah oder n x ambik.lpstu dia kata sya kalu x ada duit x yah nak oder. Kat sini ada kaa kta aku x nak ambik barg tuuu kan ku just kata aku x dak kat rumah hantar hri len blh x lpstu dia trs cancel barg sya . Woi ninja  yg guna no +60 13-228 3112 hg x dak otak kaa paa ni haa fikir laa sikit klu ada otak tuu. Klu org busy dah x dak kat rumah nak bt cena haa. Kalo hg mls sangat nak bt kerja baik hg x yah nak bt kerja p masok jamban  laa bodo babi  ku dah ckp dengan hg baik2 tpi buat biadap ngan aku. Dasar manusia kurang ajar. Aku ckp ngn hg lgi bek ku cakap nagan  anjing laa bodoh. Penghantar ni memang biadap sangat.  Buang jaa laa pekerja biadap macam nii klu nak ambik pekerja pon plss laa jgan ambik pekerja yg jenis2 biadap bodo n x dak otak nii Aku memang dah rasa anti ngan ninja bodo nii sbb perangai bodo pekerja diaa.

2021-10-24 04:37:41

Reply
Mr
Jefrey rozario

They claim that no body at home, so they did not sent the parcel. what a lie. We receive many parcel from jnt around the sametime..this is the 3rd time Ninja Van give such a stupid feedback.

2021-10-16 09:21:42

Reply
Slow and worst service ever
Shannie

Pls parcel aq dh 4 hari still delivery pending.. Kenapa belum deliver lagi? Ntah lah kenapa courier ninja van ni teruk sangat,aq ingat j&t lagi teruk tpi j&t tetap deliver walaupun lambat and ninja van courier ni diam jee tak inform ape² pun and still delivery pending ape bende siot??!?? Tolong lahh hantar parcel aq (DVNJV894246660443578368) ni cepat sikit ,jangan makan gaji buta dan peram barang org lama² sbb kiteorang guna duit beli tu and duit tu bukan jatuh dri pokok yeeee! Kita call pula taknak angkat pastu mesej pula acah² off phone dasar menyusahkan org lahh Ninja Van nihh

2021-10-09 12:33:29

Reply
1 2 3 4 5 6 >

Contact Us

Your Name

Your Email

Topic

Shipping volume per month

Subject

Message