Ninja Van Malaysia Review
9.8
Based on 97 reviews
  • 0
  • 0
  • 4
  • 2
  • 91
Pending pick up hari ke-11
LL

Barang saya masih pending pick up.. Sudah hari ke-11 masih belum pick up... Nak cancel pun tak boleh... Geram betul!!!!!

2021-08-10 04:56:40

Reply
Barang tak sampai sampai
NUR ATHIRAH BINTI MOHD AZMI

Kalau tngok dekat track order. On the way tu jadi tanda seru! Woiii. Apa ni. Lama aku order, tk smpai sampai!!!!

2021-08-01 22:55:34

Reply
KALAU NAK JADI TOP COURIER BUATLAH KERJA CEPAT SIKIT , SIMPAN BARANG ORANG LAMA LAMA BUAT APE ? MENGAMPUT KE BODOH ?!!!!!!!!!!
Ninja Van Noob

Sumpah x pernah aku rasa courier lembab mcm kau..nk perap bape lama barang aku nih..pliss jgn bgi seller or buyer yg guna kan service jadi panas n tak nk gune service kau.. patut lah org byk x recommend pakai service kau.. even poslaju yg org kata lambat or DHL pon diorg keep update n dalam 3 hari je settle kdg2 2 hari je dh smpi rumah.. nih x bape hari kau nk ambik masa nk hantar..during MCO nih org urgent perlukan barang utkk post tapi kau aniaya kami dgn service bodoh lambat kau ni..dari barang dari kl nk ke bangi je..bukan nye johor ke perlis.. pliss lah ninja van.. klau org report then kau kene tutup sia sia je nnty..laju kan skit service ambik hati pelanggan kau bukan buat taikk..

2021-07-12 04:34:11

Reply
Mana penghantaranya
Anononymos

Buat keje penghantaran pls laju,jangan main main

2021-06-21 01:32:29

Reply
Service Terbaik
Aisyah Amran

Terima kasih kerana memberikan saya service yang terbaik selama 2 tahun saya memilih Ninja Van ini. Layanan yang baik, pemberitahuan maklumat yang baik, cepat dan selamat. Semoga Ninja Van makin maju dan menjadi pilihan ramai. ❤️

2021-05-23 10:18:02

Reply
Delivery is average at best
P.O

I had a mix of okay and great deliveries. I live in a small town so there are not many different people. Postman and courier all same faces. Ordered from Zalora and received my items very fast, usually within few days of shipping. No major complains so far with the service, but I noticed they dont actually hage dedicated van like other couriers. Most will drive own personal car deliver to you. Few times that I encountered that there is undelivered item, the Ninjavan courier will informed me he will come back tomorrow by whatsapp.

2021-03-02 20:40:45

Reply
Ninja van babi sembab lembab
Arshad

Ninja van ni waknat level apa la. Service lembab mcm midin jgk. Woi klau tak blh nk deliver barang org. Tutup la company kau tu babi!!! Menyusahkan org. Berapa lama nk tunggu?? Sampai midin letak jawatan ke baru kau nk hantar barang hah!!

2021-08-03 11:10:01

Reply
Fuck the ninja van
Xxxtentacion

Fuck the ninja van

2021-07-27 07:17:50

Reply
alhamdulillah
reviewjujur

alhamdulillah kt tempat saya ok je. laju je buat kerja. tak ambil masa lama pun. hrp boleh kekalkan servis tiptop ni. tahniah ninja

2021-06-21 05:57:14

Reply
Thank you NinjaVan
Cc Lim

Thank you NinjaVan for providing excellent service

2021-06-10 10:58:49

Reply
Tq ninja van.. muahh
Syarif1994

Penghantaran terbaik

2021-03-08 18:26:02

Reply
macam bodo lembab
rumah

bodo

2021-08-05 22:16:59

Reply
Bangang punya servis
Taknak

Aku sangka kan pos laju slow. Ninja bangang ni lagi lembab. Asyik lekat satu tempat je. Bila barang aku nak gerak cibai.

2021-07-31 03:26:45

Reply
unable tracking & no update real time
jimmy

unable tracking & no update real time where item.. wait for 2 days but item no update stuck at selangor for 2 days.. now days 3 no any update yet

2021-07-01 05:08:47

Reply
???
asyraf

where is my parcel it's been stuck at the logistics for 5 days

2021-06-15 09:22:30

Reply
Barang sampai cepat
Reeena

Beli barang dari klang selangor.. barang pos 29/3/21.. barang sampai johor 30/3/21.. cepat gila.. sehari dah sampai dah.. tapi bila baca komen bnyk yg negatif.. alhamdulillah syukur.. brg smpai cpt..

2021-03-31 02:54:35

Reply

Reply Reeena

NINJA BODOH

NI GENG NINJA VAN NI HAHA

2021-03-31 07:33:18

Reply
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Contact Us

First Name*

Last Name*

Company Name*

Job Title*

Company Email*

Country*

Phone

Topic*

Message

By submitting this form, I confirm that I agree to the collection and processing of personal data by TrackingMore, as further described in the Privacy Policy