Ninja Van Malaysia Review
3.1
Based on 584 reviews
  • 493
  • 14
  • 4
  • 2
  • 71
The worst, terrible and bad courier
Lance

Had already been told to rescheduled four time but haven't received the parcel yet. Just giving excuses saying no one receive the parcel, but i at home the whole day and didn't get any message about the parcel. And also always inform me fail to deliver the parcel at 11:00 pm. Be honest, what the hell are this company doing? Courier company? Delivery company? I think most likely reschedule company.

2021-09-04 11:29:17

Reply
hilang 1,400Rm
bangang

paket aku daripada seremban ke kl belum sampai lagi dah 3weeks, tau je korang dalam tu ada fon gaming, babi betul sial, bungkus compeny buang ke longkang taik

2021-09-03 06:06:30

Reply
plz..boycott ninja van.
abc

to sellers and to all buyers..plz dont use ninja van for ur delivery service. suck!!!!!!

2021-09-02 14:16:14

Reply
Sabar
Fat

Tulis out delivery,sampai kesudah x nampak barang nya

2021-08-30 23:33:05

Reply
Lebab
Joe

Ape punye lembab korg ni woi....pickup parcel sptutnye 25/8 tapi korg dtg pickup 27/8..lepas tu kau peram barang tu sampai ke harini tak gerak..ape ke babi korg ni... management pon bodoh tak ambik tahu ape yg staff kau buat...

2021-08-29 02:44:18

Reply
slow
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

2021-08-23 07:16:07

Reply
Lembap
Ninja kura2

Ninja van paling tahik untuk sistem kurier

2021-09-03 12:22:07

Reply
Slow
Slow

Barg da tulis oit delivery..punye tngu. Eh alik² dy tulis customer x de kt rumah...mcm sial..ninja van bad service..hawau..

2021-09-02 15:17:14

Reply
Slow service
SPE2539280504

26/8/2021 barang sampai sekarang pun still masih pending dekat warehouse

2021-08-31 12:07:47

Reply
Mana barang?
Haihhh

Kalau nk hantar esok update out delivery esok jgn tulis harini .. tuih

2021-08-29 11:14:02

Reply
slow nak mapos
vl

dhla slow lembab...lepastu tak reti nak update tracking...lepastu ada hati nak sapu shopee lanjiou laaa

2021-08-26 15:29:49

Reply
Buat keje lembab
Stupid courier

Berapa lama nak peram barang aku? Satu negeri pon amek masa berhari hari. Tutup jela bisnes kau ni. Servis lembab nak mampos. Sepatutnya letak nama company kau siput babi bkn ninja. Lembab!

2021-09-04 02:09:17

Reply
Bad service
Lvb

Barang hantar lambat & driver / delivery man pun service tak ok!

2021-09-03 03:34:24

Reply
Barang aku mana!!??
koyak

Dah lebih 100 orang menyumpah servis ninja van nie. Tolong amik action laaa weii. Barang aku dah lebih due date ni. aku percaya klu servis mcmni sikit masa lagi confirm bungkus la company korang.

2021-09-02 09:06:26

Reply
Barang harga contoh 95.10 pergi makan rm 96.
Suka Makan DUit

Kalau sepuluh barang cod semua dye genapkan macm Ni boleh kaya ke ? 90/80sen pun nak makan

2021-08-30 10:14:26

Reply
Tolong ubah !
Entah

Ape bende le ninja van skrg makin lembab gile ! Antar je la brg tu . Lambat 3 4 hari tape. Ni seminggu macam barang dari overseas pulak . Lepastu sistem macam tah ape ii tabole track. Ape bende lee. Tolong perbaiki !!!!!!!

2021-08-27 01:53:50

Reply
< 1 2 3 4 5 6 7 >