Ninja Van Malaysia Review
9.8
Based on 97 reviews
  • 0
  • 0
  • 4
  • 2
  • 91
Driver tak hargai customer...dia tak salah...customer salah
Aku

Malas nak cakap....lepas ni mana2 seller tak payahlah guna ninja van

2021-11-12 11:30:41

Reply
Lembap
Lembap

Courier paling lembap dalam Malaysia... Hrga sama level dgn courier lain... Tp penghantaran tu Astaghfirullahalazim, memang nk kena tunggu bertahun ke baru smpai

2021-10-21 01:20:47

Reply
Slow af
Allison

Not updated correctly. Shows customer not at home after status for delivery. App is not usable for tracking purposes. Lousy

2021-10-11 16:36:35

Reply
SLOW AND PENDING
D

Worst courie service!!! BAD BAD BAD BAD BAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2021-10-08 01:31:33

Reply
Service lembab
Ninja lembab

Buat ape peram barang orang lama ii woi.. aku salute jnt la laju buat keje..ninja van lembab

2021-09-22 00:06:34

Reply
Courier man biadap
Perangai harem

Org xde duit kecik... Dia boleh pulak ckp sye pun xde duit kecik.. I xblh buat ape... Otk bebal ke apa... Tiap2 kali dtg pun sma je Tlg la... Ninjavan courier man is the worst

2021-09-08 02:55:25

Reply
Barang aku kau nak peram lama2 ke woi..?
Ryuu

Delivery servis hancur. Mcm mane lah korang ni boleh wujud? Manager ninja van ni pun kayu.. sbb tu servis pun mcm kayu. Ko x tengok ke feedback dari customer? Xreti2 nk buat improvement? Nasib baik shopee x bagi pilihan kurier. Klau ada, sumpah memang aku x kan pilih si lembab ninja kayu nih utk hantar barang... Dari 18 hb barang aku kt drop off ninja point, skrang ni dh 23 hb x smpai2 lagi. Barang aku order dari mainland china pun dh otw.. Ninja van lembab, ninja kayu

2021-10-23 03:24:01

Reply
Staf ninja..no attitude
NOORZUAEMA BINTI CHE KAMARULZAMAN

So bad your stff

2021-10-13 05:27:20

Reply
peram barang
haai

jgn lah buat cust sampai ambik barang tu sendiri kt pejabat pos....bukan sekali dh berkali2 amik barang sendiri dkt ninja ni ....pekerja ramai je barang pun bukan nye banyak pun nk hantar ...baik aku je jadi rider hantar barang....salute kt jnt order barang terus hantar x de peram2...ninja alasan byk kejap cuaca buruk lah kejap orng x de rumah ....aku ni dok menunggu dpn umh dari pagi sampai petang last2 tracking ckp x de kt rumah....call langsung x de angkat lancauuu

2021-10-08 03:48:37

Reply
Kenapa pending
Ninja van tolong cepat

Dahh berhari pending barang orang dok di situuu jugak tak move langsung , jgn laaa buat camni fast laaaa sikit i still can give you 3 star tauu sebab still hope item i sampai cepat sebelum hari yg di hendak

2021-09-24 06:09:26

Reply
Dont Use Ninja Van
Kenny

wait 1 week still in Storing Hub!!! still can't understand why Shopee still get ninja van for delivery partner!!!!

2021-09-15 07:30:40

Reply
Penghantar ninja bodo x nak hntr barg
Issara

Penghantar ninja van +60 13-228 3112 nama dlm whatsaap Aniq ninja van area alor setar sngat bodo ,biadap & x faham bahasa manusia . Penghantar ni dia x mau buat penghantaran sbb penghantaran pertama, aku busy dan x dak kat rumah aku dah ckp awl kat dia kata hri ni aku x dak kat rumah blh x klu hntr esok . So dia ckp dia nak cancel terus barg sya dan x nak hntr brg sya.dia kata sya dah oder n x ambik.lpstu dia kata sya kalu x ada duit x yah nak oder. Kat sini ada kaa kta aku x nak ambik barg tuuu kan ku just kata aku x dak kat rumah hantar hri len blh x lpstu dia trs cancel barg sya . Woi ninja  yg guna no +60 13-228 3112 hg x dak otak kaa paa ni haa fikir laa sikit klu ada otak tuu. Klu org busy dah x dak kat rumah nak bt cena haa. Kalo hg mls sangat nak bt kerja baik hg x yah nak bt kerja p masok jamban  laa bodo babi  ku dah ckp dengan hg baik2 tpi buat biadap ngan aku. Dasar manusia kurang ajar. Aku ckp ngn hg lgi bek ku cakap nagan  anjing laa bodoh. Penghantar ni memang biadap sangat.  Buang jaa laa pekerja biadap macam nii klu nak ambik pekerja pon plss laa jgan ambik pekerja yg jenis2 biadap bodo n x dak otak nii Aku memang dah rasa anti ngan ninja bodo nii sbb perangai bodo pekerja diaa.

2021-10-24 04:37:41

Reply

Reply Issara

Angry customer

Yes the ninjavan delivery man for setapak melawati area also very rude, uneducated with low class mentality. Pls educate your staff about how to respect customers!

2022-01-21 10:41:09

Reply

Reply Issara

Angry customer

Yes the ninjavan delivery man for setapak melawati area also very rude, uneducated with low class mentality. Pls educate your staff about how to respect customers!

2022-01-21 10:41:09

Reply
Mr
Jefrey rozario

They claim that no body at home, so they did not sent the parcel. what a lie. We receive many parcel from jnt around the sametime..this is the 3rd time Ninja Van give such a stupid feedback.

2021-10-16 09:21:42

Reply
Slow and worst service ever
Shannie

Pls parcel aq dh 4 hari still delivery pending.. Kenapa belum deliver lagi? Ntah lah kenapa courier ninja van ni teruk sangat,aq ingat j&t lagi teruk tpi j&t tetap deliver walaupun lambat and ninja van courier ni diam jee tak inform ape² pun and still delivery pending ape bende siot??!?? Tolong lahh hantar parcel aq (DVNJV894246660443578368) ni cepat sikit ,jangan makan gaji buta dan peram barang org lama² sbb kiteorang guna duit beli tu and duit tu bukan jatuh dri pokok yeeee! Kita call pula taknak angkat pastu mesej pula acah² off phone dasar menyusahkan org lahh Ninja Van nihh

2021-10-09 12:33:29

Reply
Feedback (track parcel)
lily

Parcel sentiada di update melalu emai, keep it up.

2021-09-27 14:30:32

Reply
Service lembab
Ninja lembab

Buat ape peram barang orang lama ii woi.. aku salute jnt la laju buat keje..ninja van lembab

2021-09-22 00:06:34

Reply
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Contact Us

First Name*

Last Name*

Company Name*

Job Title*

Company Email*

Country*

Phone

Topic*

Message

By submitting this form, I confirm that I agree to the collection and processing of personal data by TrackingMore, as further described in the Privacy Policy