Ninja Van Malaysia Review
9.8
Based on 97 reviews
  • 0
  • 0
  • 4
  • 2
  • 91
hilang 1,400Rm
bangang

paket aku daripada seremban ke kl belum sampai lagi dah 3weeks, tau je korang dalam tu ada fon gaming, babi betul sial, bungkus compeny buang ke longkang taik

2021-09-03 06:06:30

Reply
slow nak mapos
vl

dhla slow lembab...lepastu tak reti nak update tracking...lepastu ada hati nak sapu shopee lanjiou laaa

2021-08-26 15:29:49

Reply
slow
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

2021-08-23 07:16:07

Reply
slow
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

2021-08-23 07:16:07

Reply
Cd
Zl

Barang dah seminggu xsampai lagi.mcam mana 2 ninja van?pnat duk tunggu

2021-08-16 03:47:58

Reply
Barang dah kelaut agaknya
Aku frust

Barang masih pending dari 4Aug.bila nak pickup tak tahulah

2021-08-11 11:29:22

Reply
Tolong ubah !
Entah

Ape bende le ninja van skrg makin lembab gile ! Antar je la brg tu . Lambat 3 4 hari tape. Ni seminggu macam barang dari overseas pulak . Lepastu sistem macam tah ape ii tabole track. Ape bende lee. Tolong perbaiki !!!!!!!

2021-08-27 01:53:50

Reply
slow
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

2021-08-23 07:16:07

Reply
slow
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

2021-08-23 07:16:07

Reply
slow
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

2021-08-23 07:16:07

Reply
Ninja van terbaik
Nik Zaini lorong ikbn 1

Bagus ninja van cepat dan pantas x macam yg lain.tulis barang sampai tapi barang xdtrima.ninja van cepat n pantas dalam buat kerja.tntu rmai yang myokong anda diluar sana,teruskan saja kami myokong anda.

2021-08-12 10:46:01

Reply
Barang aku mana!!??
koyak

Dah lebih 100 orang menyumpah servis ninja van nie. Tolong amik action laaa weii. Barang aku dah lebih due date ni. aku percaya klu servis mcmni sikit masa lagi confirm bungkus la company korang.

2021-09-02 09:06:26

Reply
slow
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

2021-08-23 07:16:07

Reply
slow
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

2021-08-23 07:16:07

Reply
slow
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

2021-08-23 07:16:07

Reply
Super slow compare with Gdex.
Gdex > ninja van

Bought item in different day, first item delivery by ninja van, the 2nd item bought later date than first item got delivered by gdex.

2021-08-13 04:04:35

Reply
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Contact Us

First Name*

Last Name*

Company Name*

Job Title*

Company Email*

Country*

Phone

Topic*

Message

By submitting this form, I confirm that I agree to the collection and processing of personal data by TrackingMore, as further described in the Privacy Policy