Ninja Van Malaysia Review
3.1
Based on 584 reviews
  • 493
  • 14
  • 4
  • 2
  • 71
Service lembab
Ninja lembab

Buat ape peram barang orang lama ii woi.. aku salute jnt la laju buat keje..ninja van lembab

2021-09-22 00:06:34

Reply
Ms
Catherine Cheah

Bought very expensive food from Amway on 13/9 and was picked up very fast on 14/9 and stated to be delivered on 16/9. Then on 16, they change to 17/9 Then on 17, they change to 18/9 Then on 18, they changed to 19/9 Then on 19, changed again to 20/9 It's a food items and cannot be gold so long under heat and humidity. Very very bad experience and will feedback to Amway for this lousy swevy. If u can't cater big load, stop accepting parcels and kept them at your warehouse!

2021-09-19 23:49:29

Reply
Benci benci
Tah

Kenapa tibe2 delivery pending..brg dh kat malaysia kan..pending dari semlm..tak boleh nk track sbb website down..APAHAL !!!!!

2021-09-16 04:08:37

Reply
Worstest Courier service in Malaysia
L J

Worstest courier service.... so please dont use ninja van

2021-09-15 06:32:22

Reply
barang lembab
kipas lantai

beli barang pagi kul 11pgi 25/8, tunggu runner ambik esok nya, pastu tk update kt mana2 ,8 hari kemudian tiba2 ckp xder orang kt rumah walhal satu family aku ada kt rumah pada waktu tu tgh minum petang, esok pgi aku call kau ckp nk ambik drop point tp barang dh on delivery (famly ada rumah) tibe2 ckp tkder orang , mmg hebat r ninja van

2021-09-08 10:51:59

Reply
Slow macam siput babi
Lembab kalah siput

aku order barang dari 28/8/2021 sampai sekarang tak dapat lagi parcelnya. Dah seminggu woi, ni bukan barang dari oversea. Kalau slow macam gini, bungkus jeh lah company korang ni woi. adoi lah menyusahkan orang jeh lah.

2021-09-04 14:40:28

Reply
JnT is better than NinjaVan
Lee

Still don't understand why Lazada has NinjaVan as logistic partner. Have to wait forever for a fucking parcel to be delivered.

2021-09-20 10:03:16

Reply
Penipu kuat
penipu

barang daripda bulan 8 sampai harini tak dapat tau tau dah dilupuskan sebab barang rosak eh bodo ninja van ada barang yg tak rosak tuh return laa balik anjing nampak sangat ah pekerja situ amik barang yg tak rosak tuh yg rosak tuh buang takpelaa eish service lembab management sampah bodo betul

2021-09-17 08:50:30

Reply
Dont Use Ninja Van
Kenny

wait 1 week still in Storing Hub!!! still can't understand why Shopee still get ninja van for delivery partner!!!!

2021-09-15 07:30:40

Reply
Tipu kuat
Kevewa

Customer change date....kepala bana dia...mesej ka apa pun tak de..nak change date apa...ninjavan dah teruk dah...

2021-09-09 15:12:47

Reply
Mr
Kanina

I still waiting til today. Penang to kl since 03/09/2021

2021-09-07 03:42:27

Reply
Service lembab
Ninja lembab

Buat ape peram barang orang lama ii woi.. aku salute jnt la laju buat keje..ninja van lembab

2021-09-22 00:06:34

Reply
Ninjavan macam hawau
Harris

Barang aku dari Perak ke Selangor je pun...lembab nak mampus...aku Oder barang dari China pun dah sampai...yg dekat pulak MCM sial...ko bungkus je la syarikat

2021-09-19 14:27:05

Reply
Please dont use Ninja Van
Dont use Ninja Van

I cant understand why shopee still using delivery for Ninja Van....Bad performence & efficiency...

2021-09-15 07:34:11

Reply
Poor and unreliable delivery
Vinod

Worst courier service in Malaysia.

2021-09-10 01:04:48

Reply

Reply Vinod

bart

yess very very very the worstest courier service.... so please dont use ninja van

2021-09-10 12:31:34

Reply
Courier man biadap
Perangai harem

Org xde duit kecik... Dia boleh pulak ckp sye pun xde duit kecik.. I xblh buat ape... Otk bebal ke apa... Tiap2 kali dtg pun sma je Tlg la... Ninjavan courier man is the worst

2021-09-08 02:55:25

Reply

Reply Perangai harem

Biadap

Area taman segar ni la sorng keje ninjavan.... Perangai mmng biadap nk mampus... Xreti hormat customer

2021-09-08 02:57:16

Reply

Reply Biadap

Bad courier man

Taman segar, segamat johor ni

2021-09-08 02:57:50

Reply
< 1 2 3 4 5 6 7 >