Ninja Van Malaysia Review
3.1
Based on 584 reviews
  • 493
  • 14
  • 4
  • 2
  • 71
Ninja van babi sembab lembab
Arshad

Ninja van ni waknat level apa la. Service lembab mcm midin jgk. Woi klau tak blh nk deliver barang org. Tutup la company kau tu babi!!! Menyusahkan org. Berapa lama nk tunggu?? Sampai midin letak jawatan ke baru kau nk hantar barang hah!!

2021-08-03 11:10:01

Reply

Reply Arshad

KN

Bang, saja la nak confirmkan sebab midin dah letak jawatan tu..brg dah sampai ke blom

2021-08-18 21:39:26

Reply
Barang tak sampai sampai
NUR ATHIRAH BINTI MOHD AZMI

Kalau tngok dekat track order. On the way tu jadi tanda seru! Woiii. Apa ni. Lama aku order, tk smpai sampai!!!!

2021-08-01 22:55:34

Reply
Babi ninjavan
puki

Paling lembab

2021-07-31 01:39:21

Reply
OUT OF DELIVERY SAMPAI 5 JAM
Aqil

EH IDOK SAMPAI BARANG NYE APEKEHEI. kite ni nebes nunggu dgn teruja. eehhhh. tak napok bayangnyee APEKEHEI

2021-07-30 11:01:16

Reply
Lier
Ninja penipu

Sebelum hantar dah Tanya boleh ke tak hantar barang frozen and sampai bila. Kaunter ckp boleh and spai harini. Tapi Last2 sangkut lagi kat warehouse negeri sendiri. Pulak hari jumaat cuti. Peram lagi satu hari. Comfirm gerak hari sabtu. Hari ahad melaka cuti. Hari isnin gamaknya sampai barang. Rosak mcm tu je barang frozen. Tu yang kita dah Tanya sempat tak kalau nk hantar. Sbb kalau tak sempat mmg takde nya kita nk gune currier ni. Dah lah first time gune. Jadi mcm ni lak

2021-07-30 06:55:12

Reply
Ninja van lembab mcm babi
Pemarah

Kalu ikutkn hati tak nak bagi bintang lansung..barg bukan main lama perap..kalau rosak kaun nk gnti ke.. Mcm bngang je.. Tgu hbis tahun ni ke kau nk hantar

2021-07-29 09:26:15

Reply

Reply Pemarah

sama

sama lah . barang i pun tak sampai2 lagi ni . nak buat jeruk agaknya

2021-07-29 18:50:37

Reply

Reply Pemarah

Terceduk mat

Babi laju boss. Ade kat kawasan² ni hanat laju mat. Ninja bukan babi. Dia tahi babi. Xjalan terus

2021-07-30 11:04:11

Reply
Ninja van
Rahsia

Ninja van lembab suka peram barang org lama² naik plak aku dgn ninja van ni .

2021-08-02 10:33:26

Reply
Bangang punya servis
Taknak

Aku sangka kan pos laju slow. Ninja bangang ni lagi lembab. Asyik lekat satu tempat je. Bila barang aku nak gerak cibai.

2021-07-31 03:26:45

Reply
Aku rase ninja boy lagi laju
Ninjavan sekadar nama

Aku bukak lazada, beli 3 item. Smua barang aku beli auto select ninja. Pastu expect harini smpai atas meja. Walaupun 3 barang tu dari ngeri lain²... Tapi ade satu persamaan antara 3 tu. Lembap. Smua x jalan memangnya harini cuti ape yall. Ke aku je yg x cuti ni. Dah2 laa tu. Nama aku laa parcel tu bukan nama hang oi. Ini klau nak buat suprise awek mahu pos sebulan awal...

2021-07-30 11:02:07

Reply
Lier
Ninja penipu

Sebelum hantar dah Tanya boleh ke tak hantar barang frozen and sampai bila. Kaunter ckp boleh and spai harini. Tapi Last2 sangkut lagi kat warehouse negeri sendiri. Pulak hari jumaat cuti. Peram lagi satu hari. Comfirm gerak hari sabtu. Hari ahad melaka cuti. Hari isnin gamaknya sampai barang. Rosak mcm tu je barang frozen. Tu yang kita dah Tanya sempat tak kalau nk hantar. Sbb kalau tak sempat mmg takde nya kita nk gune currier ni. Dah lah first time gune. Jadi mcm ni lak

2021-07-30 06:55:12

Reply
TOLONG RAJIN SIKIT BUAT KERJA
BACOT

BERAPA LAMA NK PERAP BARANG ORANG?? TK FIKIR KE BARANG TU URGENT KE TK ?? PUNYA LAMA PERAP BARANG..KALAU BOLEH AKU NK BAGI 0 STAR LA..LAMBAT..KALAU ROSAK BARANG TU, NINJA VAN X BERTANGGUNGJWAB PON !!!

2021-07-30 03:20:16

Reply
LEMBAB
MOHAMAD AIMAN

Weh Hanat 5 hari dah ni, tak gerak pun dari kajang ke kedah.. geram tak boleh kurier sendiri kalau dak mmg aku tak select dah ninja ni... yg aku oder hari sama dr johor pakai jnt dah sampai dah hanat oi

2021-08-02 20:01:14

Reply
Kenapa peram barang orang lama sangat.
Zue

Selalu beli barang di shoppe,guna pos laju dan j&t. Barang mesti sampai dalam masa sehari atau 2 hari. Guna ninja van,terus lajak seminggu dan sampai sekarang tak sampai. Dok peram kat warehouse johor. Sorting apa yg tak habis2 ntah. Tempat jer dah masuk 3 hari. Hari ahad dah la off,so buaTlah kerja tu cepat sikit.

2021-08-01 08:34:26

Reply
Babi ninjavan
puki

Paling lembab

2021-07-31 01:39:21

Reply
Lier
Ninja penipu

Sebelum hantar dah Tanya boleh ke tak hantar barang frozen and sampai bila. Kaunter ckp boleh and spai harini. Tapi Last2 sangkut lagi kat warehouse negeri sendiri. Pulak hari jumaat cuti. Peram lagi satu hari. Comfirm gerak hari sabtu. Hari ahad melaka cuti. Hari isnin gamaknya sampai barang. Rosak mcm tu je barang frozen. Tu yang kita dah Tanya sempat tak kalau nk hantar. Sbb kalau tak sempat mmg takde nya kita nk gune currier ni. Dah lah first time gune. Jadi mcm ni lak

2021-07-30 06:55:12

Reply
TOLONG RAJIN SIKIT BUAT KERJA
BACOT

BERAPA LAMA NK PERAP BARANG ORANG?? TK FIKIR KE BARANG TU URGENT KE TK ?? PUNYA LAMA PERAP BARANG..KALAU BOLEH AKU NK BAGI 0 STAR LA..LAMBAT..KALAU ROSAK BARANG TU, NINJA VAN X BERTANGGUNGJWAB PON !!!

2021-07-30 03:20:16

Reply
< 4 5 6 7 8 9 10 >