Ninja Van Malaysia Review
3.1
Based on 584 reviews
  • 493
  • 14
  • 4
  • 2
  • 71
slow
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

2021-08-23 07:16:07

Reply
slow
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

2021-08-23 07:16:07

Reply
slow
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

2021-08-23 07:16:07

Reply
TUKAR JE SIPUT VAN
Insan tersakiti

Ninja van oiiii!!! Kenapa suka bebenor peram barang org ye, dah banyak hari tunggu.. Asyik2 duk kat warehouse warehouse.. Sebelum ni pakai ninja van dalam masa 4/5 hari dh sampai.. Why kali ni problem sangat?? Sepatutnya estimated delivery hari ni tapi barang still duk warehouse, ape cer? Jgn barang aku tu hilang sudah..

2021-08-21 07:03:47

Reply
Fuc
Mohamad hidir

Tutop je la

2021-08-20 11:43:40

Reply
lembab
leman

barang

2021-08-17 11:25:26

Reply
slow
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

2021-08-23 07:16:07

Reply
slow
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

2021-08-23 07:16:07

Reply
Ninja Van SPE7446147986
Hannah

Poor material handling and the delivery guy is simply lazy and does not ring the doorbell for proper delivery. Just leave the goods outside at a high fence . Imagine if the goods fell down. Poor service.

2021-08-21 08:49:51

Reply
Tutup terus lagi bagus
Ed

Cari servis lain la, dah tau lembab nak jugak jadi courier. Tak guna betol

2021-08-20 11:47:33

Reply
servis paling teruk !!!!!
Asyraf

Order 15hb Ogos 16hb ok NV pick up barang 17hb - diam 18hb - diam 19hb - out for delivery ( jam 11:59am ) estimate pd hari ni..ak pun tunggu...tunggu... tapi sehingga ke saat ini...jam 8:03pm barang tak sampai lg... serius, aku paling benci dgn janji yg tak ditepati... dah lah tak update movement...buat org tertunggu²...teruk giler servis. tak layak pun dapat 1 ⭐...sepatutnye 0.

2021-08-19 12:09:01

Reply
slow
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

2021-08-23 07:16:07

Reply
slow
apo nak jadi

ninja sepatut tangkas ni awatla lembap buat koje. duk peram barang org lama2 buat apa. urgent tau nk guna barang tue. dah la x updte dalam sistem. staff ramai2 buat apa. mkn gaji buta ker.....

2021-08-23 07:16:07

Reply
Ninja kepala tohak, lambat, xpernah lagi barang sampai cepat guna ninjavan ni
Lembab sangat

Hampeh

2021-08-21 12:40:18

Reply
TUKAR JE SIPUT VAN
Insan tersakiti

Ninja van oiiii!!! Kenapa suka bebenor peram barang org ye, dah banyak hari tunggu.. Asyik2 duk kat warehouse warehouse.. Sebelum ni pakai ninja van dalam masa 4/5 hari dh sampai.. Why kali ni problem sangat?? Sepatutnya estimated delivery hari ni tapi barang still duk warehouse, ape cer? Jgn barang aku tu hilang sudah..

2021-08-21 07:03:46

Reply
servis paling teruk !!!!!
Asyraf

Order 15hb Ogos 16hb ok NV pick up barang 17hb - diam 18hb - diam 19hb - out for delivery ( jam 11:59am ) estimate pd hari ni..ak pun tunggu...tunggu... tapi sehingga ke saat ini...jam 8:03pm barang tak sampai lg... serius, aku paling benci dgn janji yg tak ditepati... dah lah tak update movement...buat org tertunggu²...teruk giler servis. tak layak pun dapat 1 ⭐...sepatutnye 0.

2021-08-19 12:09:01

Reply
< 2 3 4 5 6 7 8 >