Ninja Van Malaysia Review
3.1
Based on 584 reviews
  • 493
  • 14
  • 4
  • 2
  • 71
Lambat
Daniel

Barang lambat sampai dah 5hari X sampai lagi..ni pun Masih menunggu baru dapat notification kata barang Tu gagal dihantar...service mcm kura kura

2021-08-16 11:49:39

Reply
Super slow compare with Gdex.
Gdex > ninja van

Bought item in different day, first item delivery by ninja van, the 2nd item bought later date than first item got delivered by gdex.

2021-08-13 04:04:35

Reply

Reply Gdex > ninja van

Kura-kura Van

Betul!!! Ninja van slow sangat sangat

2021-08-13 22:28:03

Reply
Barang dah kelaut agaknya
Aku frust

Barang masih pending dari 4Aug.bila nak pickup tak tahulah

2021-08-11 11:29:22

Reply
Main tinggal barang kat luar umh..name sain ape semua xde bgtau
Bodoh courier Ninja Van

Bangang

2021-08-06 10:04:55

Reply
Barang tak sampai-sampai
No Name

Mna barng aku ni, tunggu dari 30/7/2021 sampai sekarang tak dapat lagi barang .. kalo buleh satu bintang pun aku x maw bagi .. teruk sungguh service

2021-08-05 07:09:02

Reply
Courier Paling Lembab Dalam Sejarah Malaysia
NINJA VAN SAMPAH

Kalau guna sampah ninja van ni..barang dalam negara ja..bukan luar negara..order dari china pun smpai dah guna courier lain..guna menatang celaka ni macam barang dari russia..kepala bapak ang .berhenti buat courier ahhh..barang aku xsmpai harini..aku ddos semua website korang sial..biar mampus website korang

2021-08-03 22:06:03

Reply

Reply NINJA VAN SAMPAH

Ong Sin Er

Yes. They didn't take responsibility

2021-08-15 12:53:51

Reply
Masih Menunggu Parcel
Penunggu Parcel Ninja van

Dari seller ke facility around 11/8 until 12/8 (ordered barang 8/8) .. and it stuck there since 12/8 until now without any further news .. Try pakai telegram Ninja van, status skrg 'On Hold'.. I don't even know kat mana my parcel right now and what already happened to it ..

2021-08-16 03:22:03

Reply
Pending lama
-

Aku tak faham lah ninja van ni dia tak update tracking kah apa??? Pending pickup dari 4 august mmg nda gerak sampai bila2 kah

2021-08-11 15:14:15

Reply
brg ak wei
brg ak derr

brg ak mn ..asyik delivery pending je .hang xthu ke ak urgent nk brg tu ..

2021-08-09 14:42:54

Reply
LEMBAB NAK MAMPOS
-

Kalau j&t harini pos Esok dah Sampai. Ninjavan peram Barang orang Nak Masuk seminggu dah. Sorting apa tah Tak Habis habis babi.

2021-08-05 10:33:59

Reply
pending pickup
-

pending pickup sampai abang jamoi hidop balik ke ninja oi. lembabnya servis ninja ni

2021-08-03 23:03:32

Reply
Cd
Zl

Barang dah seminggu xsampai lagi.mcam mana 2 ninja van?pnat duk tunggu

2021-08-16 03:47:58

Reply
Ninja van terbaik
Nik Zaini lorong ikbn 1

Bagus ninja van cepat dan pantas x macam yg lain.tulis barang sampai tapi barang xdtrima.ninja van cepat n pantas dalam buat kerja.tntu rmai yang myokong anda diluar sana,teruskan saja kami myokong anda.

2021-08-12 10:46:01

Reply

Reply Nik Zaini lorong ikbn 1

Geetha Norman

Cepat???? Courier paling lambat dalam Malaysia ni Ninja Van. Mungkin encik bernasib baik selepas ramai bagi critical review kat Ninja Van

2021-08-15 12:51:29

Reply
Pending pick up hari ke-11
LL

Barang saya masih pending pick up.. Sudah hari ke-11 masih belum pick up... Nak cancel pun tak boleh... Geram betul!!!!!

2021-08-10 04:56:40

Reply
macam bodo lembab
rumah

bodo

2021-08-05 22:16:59

Reply

Reply rumah

Mrs Lam

Why? U should know ninja van is snail van

2021-08-15 12:58:23

Reply
Ninja van macam lahanat
user

kali pertama dah kena ..ninjavan peram barang mcm pukimak.sampai warehouse negeri sendiri kena peram lagi sekali.seminggu lebih baru dpt brg.ni kali kedua seller pilih ninjavan lagi.tgk dr kelmarin tak gerak2 lagi.Cuma collect kat drop point jer.staff ninjavan kat tempat aku ni pukimak pukimak moklu moklu mcm sial

2021-08-04 13:52:17

Reply

Reply user

dl

aku ingat servis poslaju paling teruk tapi ninjavan 100x teruk.kalau nak barang sampai cepat jangan guna ninja van. 0 star

2021-08-20 04:15:16

Reply
< 3 4 5 6 7 8 9 >